kendimce en pratik olan motosiklet yıkama yöntemini videolu şekilde anlatmak istedim. Keyifli seyirler, umarım bir yardımı dokunur.
sizde kendinizce en pratik olan yöntemi paylaşın sonradan bakacak arkadaşlara belki bir yardımı dokunur.
kendimce en pratik olan motosiklet yıkama yöntemini videolu şekilde anlatmak istedim. Keyifli seyirler, umarım bir yardımı dokunur.
sizde kendinizce en pratik olan yöntemi paylaşın sonradan bakacak arkadaşlara belki bir yardımı dokunur.
Motor sıcakken su tutunca çıkan duman anlayamazsınız ..
ben en son motoru geçen sene kasım ayında yıkamıştım yıkamak lazımmı gerçi yağmur yıkıyor
Üşenmedım hepsını ızledım ve garantı ederım kı senın o ılac pompası ıle kaybettıgın 15 dkda ben motoru yıkar pasta cıla atar bıdaha yıkarım :D
Geçen şubeye gittim, Emre'ye dedim motorları yıkar mıyız? Dükkanın önü çok müsait.
Neyse, vakit gecikti sonra da üşendim. Dedim lan getir şu ıslak mendil paketini
Bütün motoru ortalama 10-12 adet mendille cillop gibi yaptık. ne sabun lekesi kaldı ne su izi.ıslak mendilin hemen peşinden kuruladım ama.
bundan sonra hayatta yıkamam, 3 ayda bir hijyenik mendillen silerim tamam
15-20günde 1 benzincide su tutup siliyorum 10dk sürüyor kapali otoparka kaldigi için tozdan başka bisey olmuyor zaten.Yagis,çamur sonrasi tazyikli su yine 10dk sürüyor.
o cihaz ne pompa mı ne o varmı linki bakalım belki alırız ucuz bişeyse
ben motul ün susuz temizleme spreyini kullanıyorum kokusuda çok güzel
m1 miydi m2 miyd neydi tam hatırlamıyorum
o pompa ne gereksiz bişeymiş öyle bir köpüklü su dolu ile kova ve 5 lt temiz su yeterli motor yıkamak için
Az once yikadim,bir sunger 2 kova su bir mikrofiber bez ile.. yarinda headerslara el atacagim, o metali parlatmazsam uyuyamiycam..
3ay önce yıkadım hortumla.
her binişimden önce ve uzun geziden sonra ıslak bezle tozunu alıp üstüne ıslak cila yapıyorum hiç yıkama derdi olmuyor
Motovloggerlardan biri benzinliğin hava su bölümündeki sula yıkamıştı güzel de olmuştu bence.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Köpükmüş, cilaymış, şampuanmış, durulamaış, peehh Dirtbike akar, bende böyle yapıyom.
bende yağmuru bekliyorum temizlenmesi için ama yaz geldi o yüzden kirleniyo artık :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
videonun açıklama bölümünde linki var
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
bu daha pratikmiş hakkaten
tarlaya gidiyoruz, dalgıç pompanın düğmesine basıyoruz ve motosiklet tertemiz 15-20 sn sürer bezle silmek 1 dk işlem 1.5 dk içinde tamamdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)