Denizli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Merhaba değerli MT ailesi dün akşam gece 00:00 sularında celil arkadaşım ile geziyorduk pamukkale denizli istikametinde yol alırken üçgen mevki döner kavşağı ışıklarına yaklaştığımız sırada trafik ışıkları yeşil yanıyordu , hızımız saat de 70 mk civarı iken iki tane şahıs birden önümüze atladı (adamlarda ne reflektör , ne ışık ,ne üniforma , kirli sakallı deri ceketli iki adam ) sağ koluma vurdu o refleks ile ön fren kitlendi düşme tehlikesi atlattım . Motosikletimi durdurdum napıyorsun demeden üstüme çullandılar kollarımı açıp o üstümü aradılar sonra 30 metre kadar ilerideki tali yoldaki çevirmeye götürdüler . Dedim niye vuruyorsun koluma ya düşseydim dedim işte diğeri kaçtı da demeye başladı dedim ben duruyorum frene basmışım gibi konuşmalardan sonra radara girdin dedi , dedim ki radara girdiysem yaz plakaya plaka açık kapı gibi ortada hayatım ile oynamaya ne hakkın var . Karakola gittik yok bizim burası bakmıyor yok orası yok burası derken (meslektaş dayanışması ) sabah dedim niye uğraşıyorum ki girdim e devlete bimere ,cumhurbaşkanlığına , insan hakları ihlal şikayet bölümüne ve egm ye başvurdum .Sinirim çok bozuk gerçekten ya ben orada onun yüzünden durduk yere düşüp başıma bir iş gelseydi ...