Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafikte kavga etmeme

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2014
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha bugün ışıklarda en öne geçerken araba aynadan beni gördü 2 şeridin en ortasından gidiyordum bilerek sola kırıp o 2 şeridin arasındaki boşluğu kapattı geçemedim valla oyle insanlar var yani ...
    işte bunlar hep aşağılık kompleksi. 'ben geçemiyorsam sen de geçeme'.
    verdiğiniz örnekteki gibi davarlar sadece ışıklarda değil, akan trafikte de karşımıza çıkıyor malesef. geldiğini görüp sağdaki araca yanaşıyor ki oradan geçemeyesin. peki beni ordan geçirmeyerek kişisel olarak ne gibi bir fayda sağladın kendine sayın öküz aleyhisselam ? hiç ! aşağılık kompleksi işte, seni oradan geçirmemiş oldu sadece.
    yolda 90km/h ile gidiyorsun, adam seni geçiyor, 2-3 m önünde senle aynı hızla gitmeye devam ediyor. peki senle aynı hızda gidecekse niye geçti? maksat senin önünde olmak, olmazsa sıkıntı basar adamı.

    tam tersi, motosiklet geldiğini görünce yol veren beyefendiler de var fakat azınlıkta.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirdir, kiskandinmi alamiyorsun diye, biraz daha calis sende belki tasima ruhsati verirler
    Ben kendi ve sevdiklerimin canini korurken ne ne yapacaksin acaba? Umarim basiniza boyle birsey gelmez, ama hafif bir olay olup akillanman lazim, silahin gunumuz turkiyesinde, yemek, barinma, giyinme ve sagliktan sonra gelen temel bir ihtiyac oldugunu. Senin gibi sevgi kelebeklerini cok gorduk silaha karsi olup,canini malini kaybeden. Umarim sende onlardan birisi olmazsin.
    Silah almak aklımdan bile geçmedi. Ailemin neden tabancayla korunmaya ihtiyacı olsun ki ? Sen hastalık derecesinde korkaksın, paranoyaksın. Kendini yetersiz buluyorsun. Bence ciddi ciddi tedavi olman gerekli. Yoksa birisi sokak ortasında it gibi vuracak seni. Veya ramirezin dediği gibi ilk olayda o eksik kişiliğini tamamlayan tabancanı alıverirler elinden, çok ağlarsın sonra. Bir ne demiştin kendine sen " sivil milis " miydi
    Mustaphalanx bunu beğendi.

  3. #23
    eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2016
    Şehir
    Beşiktaş / İstanbul
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Hocam ben genelde utangaç ve kendi halimde biriyimdir. Aniden sinirlenir ve parlarım ama genelde tanıdıklarıma karşı, yabancılarla pek muhabbet etmem. 2 yıldır İStanbul trafiğinde aktif olarak motosiklet kullanmaktayım, gerçekten bir süre sonra otomobil sürücülerinin kasti haraketleri insanı çileden çıkarıyor. Seni görüp yol açmayan, kasten şeridi kapatan veya üzerinde süren. Önceleri el kol yapıyordum ama sonra baktım kendimi sinirlendirmek kendime zarar veriyor. Şimdi yaptığım tek şey kafa kameramı elimle gösterip, selam verip gaza basmak. O trafikte arkada kalıp sana bakışı en güzel cevap oluyor insana.

    Bir de yol veren, şerit arasında sıkıştığında aynasını kapatan sürücüleri düşün insan mutlu oluyor.

    Saygılarımla,

  4. #24
    endlessdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Kasım 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Dragstar xvs 250 , suzuki ls 650
    Bir sozu hatırlatmak isterim ( sanırım daha önce buna benzer bir konu da burda okumuştum bunu ) avukat bir arkadaşımız bir mahkumla kısa bir sohbet eder ve neden tutuklandığını sorar. Mahkumun cevabı ise , 2 dakikalık erkeklik yaptım ama 20 sene etek giydirdiler der. Onun için ne olursa olsun sakin kalabilmek için daha çok sarfedin. Birine kızarsın 5 dkka o olayı duşunursun, kafan da yorumlar yaparsın ama o dağınıklıkla kaza bile yapabilirsin.
    gurkanerkan ve kurubuz bunu beğendiler.

  5. #25
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bi olay olma olasılığı varsa sağdan sağdan giderek ordan uzaklaş hiçbirşey olmaz
    nokiaxxx bunu beğendi.

  6. #26
    tesisatogr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2015
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda CB125 Ace / Yuki YK-25 Triportör
    Shamy arkadaşım memleket nire? K.Irak mı? Suriye mi?

  7. #27

    Üyelik
    18 Haziran 2012
    salağa, salaksın demek çok salakça değil mi.
    bi şekilde ... yım diyen insana samimiyetinden dolayı saygı (bulaşmamalıyız) duymalıyız.
    feti_can bunu beğendi.

  8. #28

    Üyelik
    10 Mayıs 2015
    Şehir
    ist-kadikoy
    Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    hataliysan her zaman ozur dileyeceksin.bazi arabalar mesela namus meselesi yapiyor yol vermemeyi onlara gec git diyeceksin.fakat ozellikle kadınlar yapiyor bunu en ufak bir şeyde daaat diye araliksiz kornaya basiyorlar bak ne kadar sakin olsam bile bu hareket beni acaip tahrik ediyor

  9. #29
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    18 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı pikatel34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hataliysan her zaman ozur dileyeceksin.bazi arabalar mesela namus meselesi yapiyor yol vermemeyi onlara gec git diyeceksin.fakat ozellikle kadınlar yapiyor bunu en ufak bir şeyde daaat diye araliksiz kornaya basiyorlar bak ne kadar sakin olsam bile bu hareket beni acaip tahrik ediyor
    Aslında babam gibi olmak lazım. Birgün trafikte yakaladım kornaya basmaktan parmağım uyuştu. Işıklarda yakalayıp cama vurunca aa senmiydin lan dedi. Diyorum duymuyomusun görmüyomusun hangi sebebden seni trafikten men edelim diyor hem görüyorum hem duyuyorum ama iplemiyorum araçları sürenlere değil araçların kendine dikkat ediyorum.Şeridimi kolluyorum hızıma dikkat ediyorum kurallara uyuyorum gerisine karışmıyorum diyor.Pes dedim vallahi bir motor bana araç sürerken okadar korna çalsa yanıma geçse korna çala çala devam etse üstüne kırardım. Bizdede suç bırak adam yolunda gidiyor seni görse ne olacak

  10. #30

    Üyelik
    14 Mart 2016
    Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayatta kavga etmem, siz bilisiz, haklisiniz, gecmis olsun,bir seyiniz varmi.? gibi sihirli kelimeler varken yumruga silaha falan gerek yok. Trafikte Buyugumde abimdir, benden kucugumde. Gerekirse ilk firsatta kacarim. Alalen kendimin, esimin ve cocuklarimin canina oldurme maksati ile bilincli kast etmeye calisan birisi yada birileri olursa, mermisi surekli atim yataginda bekleyen kurmaya bile gerek duymadigim .45ACP mermilerim ile tanisir hic tereddut etmem. Hemde korkutmak icin degil tamamen hareketsiz kalana kadar durmam.

    Nitekim Allah herkese nasip etsin silah tasiyabilmeyi. Acayip mulayim, hosgorulu, kibar herseyi alttan alan hatta kufurlere bile gulup eyvallah abi diyen birine donusturuyor insani gozunu sevdigimin silahi.
    Üç ihtimal var. Ya bu adam izmir kadifekale, hilal, Bornova Atatürk mahallesi, basmane gibi varoş biryerde yaşıyor, küçük ve yobaz biryerden göçtü. Ya hayal dünyasında olayları kuruyor çevirip kaos yaratıyor (psikolojik sorunlu, obsesif fakat farkındalık yok) ya da ciddi manada hayat kaygısı yaşıyor. Ölmekten korkmanıza gerek yok. İnancınız varsa Allah yazar nasıl öleceğinizi. Kafanıza saksı düşer ya da biywrden düşüp ölürsünüz. Silahlanmak ölmemenin temel koşulu değil. Bu yaşıma kadar ailemden silaha ihtiyaç duyanı görmedim. Silahlanmadan da silahlanabilirsiniz. Mesela Uzakdoğu savunma sporları ya da tatlı dil en iyi savunma taktiğidir. Burası teksas değil. Durduk yere kimse kimsenin ailesini katletmez bi halt kesin vardır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Milis düşüncesi ülkemizde vatan haini ülke karşıtı terör örgütlerinde fazlasıyla mevcut. Onlara gerilla derler hatta işlerine gelince. Ben çok şükür varlıklı bir insanım istediğim silahı ruhsatıyla alıtım yasal bir şekilde de kullanırım fakat ihtiyacım yok işim gereği iyi bir tabancam var. Fakat çok şükür kullanmaya ihtiyaç duymadım. Çünkü benim dilim, çözüm yeteneğim, cesaretim, hitabetim ve özgüvenim en etkili silahım. Önce kendime, sonra halkımın iyiliğine en son da ülkemin polisine güveniyorum. Bu yüzden yanımda bu güne kadar hiç silah taşımadım (bıçak bile!) savaş çıkmadıkça taşımam! Kanunda silah kullanma yetkilerini açıp okuyun. Ben anlatmayayım. Gerçi seçiminiz okumak bilinçlenmek yerine silahlanmak. Yani doğu blok ülke düşüncesi... Psikolojinizi ülkeye mal etmeyin önce bi psikoloğa gidin sonra insanları gözlemleyin. Silah gereksiz mi bence gereksiz. Silahı kime karşı kullanacaksınız? Size silah çekene dimi? Biri durduk yere neden silah çeksin ki? Hobiden ileri gitmemeli silah kullanmak aksi taktirde sonucu hayra alamet değil. Silahsızlanmaya evet bilinçlenmeye ve ileri gitmeye evet! Terörü destekleyen düşünce yapılanmasına hayır! maganda kurşunu gibi terör sayılabilecek bir gerçek var ülkemizde... Desteklemiyorum!

  11. #31
    SizofrenMacaPapazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2007
    Şehir
    istanbul/Beylikdüzü
    Motosikleti
    bmw 1974 R60 , AS 200 GY
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Krav Maga mı Wing Chun mu
    bu tabi ki senin hangisini yapmaktan daha çok keyf aldığına bağlı çünkü severek yaparsan illa ki başarılı olursun. Krav maga için şunu söyleyebilirim zaten sokağın kendisi için yaratılmış bir tekniktir kesinlikle karşılaşabileceğin en sert dövüş tarzıdır.
    Faruk YAVUZ


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)