Ortalama olarak kalkış (videodaki gibi) hızlarında diskte sıkıntı oluşur mu? Bilgimiz olsun.
Ortalama olarak kalkış (videodaki gibi) hızlarında diskte sıkıntı oluşur mu? Bilgimiz olsun.
Büyük geçmiş olsun. Yalnız
düşüş on numara.
http://opensproject.blogspot.com.tr
o ayakların havaya doru kalkışı hahahah çok iyiydi....
pıt die düşmüşsün
tabi unuttuk bu arada ön çamurluk kırılmışlığım var
Çok güzeldi hocam, gayet estetik düşmüşsünüz geçmiş olsun
En azından düşmeyi becermişsin. Ben olsam belkide ayağım falan kalırdı motorun altında. Tabi ayakların havaya kalkması showun parçası olmuş Bu arada motoru kaldırırken o şekilde kaldırmamanı tavsiye ederim. Fıtık olursun bak
Ucuz kurtulmuşsunuz. Çok benzeri bir durum başıma geldi ama benim şanssızlığım 1 metre yanımda komşunun arabası vardı ve ne olduğunu anlayamadan kafamı çok sert bir şekilde tampona vurdum. Tamponu biraz göçertmekle birlikte Allahtan kask vardı da bana bişey olmadı (1 hafta ciddi boyun ağrısı dışında). O gün neden durduğun yerde bile kask takmak gerektiğini çok net anladım. Biraz ters bir şekilde düşsen boynunu bile kırabilirsin, o nedenle artık boyunluk da kullanmaya başladım. Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.
Ahahaha o nasıl estetik bir düşüştür ya
Gözlüğü çıkarıp seleye koyup, kaskı takıp gözlüğü taktığını görünce tek olmadığımı hatırladım
çok geçmiş olsun.maho ağa gibi düşmüşsün yere(kibar feyzo ateş edince o da böyle düşüyordu. inşallah motor çizilmemiştir.
ilk taktığım gün unutmuştum ben de. ama neyse ki elimle ittiğim sırada çarptı, düşmeden toparladım.
Birkaç defa başıma geldi, çok şükür düşmedim, ani kalkış yapınca sıkıntı oluyor.
Ben kablo haricinde ekstradan disk kilidini balatanın dibine takıyorum, böylelikle dayandığı için kalkışta hareket etmiyor zaten. Tavsiye ederim.
Dostum kusura bakma ama yuvarlanınca aklıma bu geldi ya
'Saygı göster, saygı gör.'
Hatırlatma kablosunu debriyaj manetine takın ( 3 gün önce tecrübe ettim). debriyajı sıktım geri geri binmeden garajdan çıkartıyordum "Çaaat" çamurluk çatlama sesi ile kendime geldim. takmadım diye hatırlıyordum takmışım kilidi. fren tarafında durmadığım için de kablo hatırlatmadı bana takılı olduğunu =)
Gecmis olsun , size bi sey olmasin gerisi halledilir.
Yalniz dusus oskarlik be mudur eski türk filmleri izliyomus gibi hissettim.
http://volkanbisiklet.com.tr/onguard...nahtarli-kilit
Bu disk kilidi sizce nasıl . SAdece okula gidince yada 2-3 saatlik işim olunca kullanıcam , Motor otoparkta kalıcak
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
20 tl lik çin malı kilidi arka diske takılı halde unutmuştum bir kere , motora binmeden çıkartırken arka maşaya çarpıp kırılmıştı zavallı
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)