- Konu Yazar
Total'de benzin alırken benzinlik görevlisinin pompayı titiz olmayacak bir şekilde çekmesiyle motosikletimin deposuna videoda çok belli olmacak şekilde biraz benzin damladı. Kendisine silmesini rica ettim ama eliyle silip geçti. Ben temizlik konusunda hassas birisiyim, benzinin depo boyasına bir zararı var mı yok mu bilmiyorum lâkin sticker ve tankpade zararı var. Bu şekilde yaptığı muamele için tekrar Total'i kullanmayacağım. Şimdi "ulan derdine s.çayım" diyecek arkadaşlar için dipnot yazayım, benzini oraya dökmesi problem değil gerçekten, temizlemesini rica ettiğimde elinin kenarıyla silip geçmesi hoş bir hareket değil. Neden işini doğru düzgün yapmıyor, al eline bir bez siliver arkadaş. Sevmiyorum bu şekilde işini umursamazlıkla yapanı, olabilecek en kolay işlerden birini yapıyorsun, onuda tam yapmıyorsun. Neyse, pinpirik biriyim biraz. :cherry:
*acaba bu konuyu çok mu kafama takmışım? daha mı rahat olmam gerekiyor? eleştrilerinizi yazarsanız sevinirim.
*acaba bu konuyu çok mu kafama takmışım? daha mı rahat olmam gerekiyor? eleştrilerinizi yazarsanız sevinirim.
Son düzenleme: