Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Toplumda motosikletti bilinci

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Ağustos 2004
    Şehir
    İstanbul Florya
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Slm arkadaşlar
    Ben altı veya yedi ay kadar sizleri formdan takip ediyorum hepiniz çok güzel insanlarsınız belli ki. Herşeyiyle çok keyifli ve renkli bir sitede bulunduğumun farkındayım bu keyfi eminim buluşmalarınızda yaşıyorsunuzdur. Söylemek istediğim tüm birlikteliğin sayesinde anayasa değişikliğini etkileyecek kadar ses getirmiş olması demek bir güç olduğumuz anlamına geliyor. Bu güce destek vermek, ehliyetimi aldığım için yasal olarak doğru olanı. Lütfen bu gücü yanlış kullananlara ve değerlendirenlere de aynı bütünlük içerisinde kucaklayalım.
    Ama polislere yakalanmadan dolaşabilmenin keyfinden çok, başka keyif alınabilecek şeyler adına çalışılmalı. Bu yasal değişikliği ve motosikleti tüm topluma kabullendirmenin yollarını kimler aktarmalı sizce basın ve yayın organlarımı yoksa motosikletleri ve davranışlarıyla imrendiren kişilermi? (Anne ve Babamız dan başlayalım isterseniz ha?) Herkese bol şanslar...
    İki tekerleküzerindeŞansınız ve mutluluğunuz daim olsun


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    yuxel, bunu yapmak için elimizden geleni yapmalıyız.
    Bence motosiklet konusunda insanların düşünceleri birbirinden çok farklı ya çok sevenler ve bu işin bilincinde olanlar var ya da nefret edenler, motorun çok tehlikeli birşey olduğunu düşünenler var arası yok.
    Dediğin gibi ilk etapda aileden başlanması en dogru olanı. Motosiklet bazı kişilerin aklında o kadar kötü bir yer edinmişki çocuk ailesine ben motor almaya karar verdim dediginde öyle bir tepki veriyorlar ki ,cocuk ben uyuşturucu kullanmaya basliyorum dese daha az tepki verecekler Çevremden gözlemlediğim kadarıyla toplumdaki motosiklet bilinci devamlı gelişiyor

  3. #3

    Üyelik
    18 Ağustos 2004
    Şehir
    İstanbul Florya
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Sevgili skull, bizlerde araba kullanıyoruz ve farkında olmadan dibimizde motorlar görüyoruz. Geçenlerde az kalsın bir motora çarpacaktım ve inanın kendimden araç ve motor sürücüsü olarak utandım. Motor kullanıcısı olarak etrafa nutuk atmak ve bağırmakla çözemeyiz. Bu sorunu bir çoğumuz yaşamışızdır. Yaşamamak için herkesi bir organizyon ve benzeri bir projeye hazırlığına fikirlerini,düşüncelerini aktarması ve bu güç sayesinde motorlarımız üzerinde keyif ve güveni oluşturmalıyız.
    İki tekerleküzerindeŞansınız ve mutluluğunuz daim olsun


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler