Bir kardeşimizi daha kaybettik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki gün önce berberde beraber saç trașı olduğum , motorunu her dışarı çıktığımda köşede gördüğümde içimden ''güzel alet inşallah bize de nasip olur ilerde , neyse allah kazasız belasız kullandirtsin'' dediğim , daha 18 yaşında kamyonun altında kalarak vefat etmiş bi kardeşimiz aramızdan ayrıldı dün.İçimde öyle bir burukluk var ki anlatamam.Ben 20 yaşındayım o daha 18 yaşında daha o kadar çok görmediğimiz yapmadığımiz şey var ki.. Ekipmanlı gezerdi , yaşın verdiği bi adrenalin tutkusuyla belki biraz hızlı sürerdi ama ölmeyi haketmez bunun için.Eve geldiğimde günün stresini yorgunluğunu atmak için motora atlar gezerim bugün hiç içimden gelmiyor o istek o heyecan..

Allah rahmet eylesin huzur için de yat Mete

Super Moderator
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. 18 yaş için 600 malesef büyük risk.

Hızlı sürüp ölenlere pek üzülemiyorum , bunca insan eşek mi altında motor var hızlı gidenler ölüyor sadece , yavaş gidenler düşüyor omuzu çıkıyor kolu kırılıyor maksimum. hız yaparsan ölürsün bu ülkede yollar zaten Kireç taşı kıvamında , o yüzden yapacak bişey yok. Allah rahmet eylesin ama irade işi motosiklet , iradesine engel olamayan böyle ölüyor işte maalesef.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin

F54

Allah rahmet. Eylesin Hız kötüdür hele şehir içinde daha da kötüdür

Allah rahmet eylesin :(

İnsanların deli yaş çağları vardır bence 18 tam bir başlangıç..

Hızlı sürüp ölenlere pek üzülemiyorum

Dostum bu kadar da taş kalpli olamazsın, olmamalısın, yoksa gerçekten öyle misin? :thumright

18 Yaşında bir gençten bahsediyoruz Allah aşkına ya, o ailenin yaşadığı acıyı düşünemedin mi? :(
O çocuğun kamyonun altında ezilirken yaşadığı acıyı düşünemedin mi ? :(

ALLAH RAHMET EYLESİN..

Yani hizli sürmüş ölmesi normal diyip düşünen insanlara yazık diyorum sadece gerçekten çok yazık.

Allah rahmet eylesin daha çok küçükmüş, 600cc 18 yaş için çok çok fazla yeni ehliyet yasası bu yüzden gerekliymiş.

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Çok zor :s daha 18 yaşında..

Ne diyosunuz siz kardeşim ? Bu arkadaş hatalı da olabilir hatası olmyan tek bir kişi göstersene bana trafikte ? Daha 18 yaşında gencecik delikanlı hayata gözlerini yumdu ! Üstelik bu bizim motorcu kardeşimiz ! Nasıl bu kdar taş kalplisiniz anlamıyorum ! ::144:: ::facepalm:: ::cekic::

Allah rahmet eylesin. Boş boş konuşmayın yakınlarınızın başına gelince görürüm üzülüyor musunuz üzülmüyor musunuz. 150 cc sürüp konuşmak kolay tabi.

Bu ülkede günde 1000 kişi ölüyor.
Ölmeye hevesli olanlar kontenjanı dolduruyor maalesef.
Ben kaza nasıl olmuş bilmediğimden yorum yapmak istemiyorum ama 600cc racing bence bu ülkede yolda sürülecek bir motosiklet değil.

Super Moderator
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
bu haberi okuyunca aklıma 1997 senesinde motosikletle kaza yaparak ölen arkadaşım geldi henüz 19 yaşındaydı hiç tecrübesi yokken bir karlı istanbul sabahı taksime çıkarken ingiliz konsolosluğu önündeki virajda (o zamanlar orta refüjde demirler yoktu ) virajı alamayarak karşı yola geçmiş ve karşıdan gelen aracın altında can vermişti :pale::salut:
o zaman yaşadığımız acı dün gibi aklımda genç ölümü çok zor çok :pale:

allah rahmet eylesin. 18 yaşında altında gsxr olması = ölümdür zaten. yani normal bir ölüm bana göre
geçen aylardada 23 yaşında biri altında 1000 rr = öldü. tek teker de yapardı rahmetli yollarda. normal yani doğal karşılamak lazım bu tür ölümleri.

http://tofo.me/mthclk3

bu arkadaş sanırım? allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

11015535_1084525038231682_114407974_n.jpg

http://tofo.me/p/1008651489750721893_502974264

http://tofo.me/p/1049447608545879367_502974264

allah rahmet eylesin. 18 yaşında altında gsxr olması = ölümdür zaten. yani normal bir ölüm bana göre
geçen aylardada 23 yaşında biri altında 1000 rr = öldü. tek teker de yapardı rahmetli yollarda. normal yani doğal karşılamak lazım bu tür ölümleri.

Bunu söylemeye çalışıyorum işte , siz hız yapanlara üzüldükçe bu işin sonu gelmez. Ya bu hız yapan arkadaş sizin yaya olan bi akrabanıza çarpsa ? Böyle üzülemezdiniz öldüğüne sevinirdiniz bile. Irade işi kardeşim bu , doğasına yenik düşen hiç binmesin motosiklete başkasının hayatını da tehlikeye atmasın. Böyle insanlar yüzünden sanatçılar eziliyor caddede çiçekçiler araba altında kalıyor. Umrumda değil açıkçası. Kendi hayatına değer vermiyormuş ki ben neden üzüleyim değer vereyim ?

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu da facebook hesabı

https://www.facebook.com/mthclk?fref=ts&__nodl

Kim olursa olsun genç ölüm en kötüsü mekanı cennet olsun

Hız yapması kendi sucu ben geriye kalan hayatını yaşayamayacağı için üzülüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar