Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosiklet otopark giriş kartınızı iptal ediyorum - çıkışta bırakın

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    SizofrenMacaPapazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2007
    Şehir
    istanbul/Beylikdüzü
    Motosikleti
    bmw 1974 R60 , AS 200 GY
    işte bunlar hep vahşi kapitalizm


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Motosikleti
    turuncu
    İ.nelere bak!

  3. #43
    yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Alıntı savinelli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana koskoca sabancı center da değil kapalı otopark, açık otopark için bile izin vermediler. ki açık otoparkın motosikletlere ayrılmış özel bir yeri var. kısacası böyle şeylerde mantık aramamak lazım.

    bir de nereye park etsem yanıma önüme sağıma soluma bir araba park ediyor. normalde evimin önünde komşum ile anlaşmış onun camının demirine halat kilit ile demirleyerek park ediyor idim. kaldırıma çıkarıp camın önüne park ediyorum yani. bina tam dönümde olduğundan normalde kimse bina önüne park etmez. ben motoru kaldırıma çıkardıktan sonra herkes bina önüne tam motoru hizalayarak sokağa araç park etmeye başladı. sonra komşum da motoru gören sokağa park ediyor başka yere demirle diye motoru istemedi. gerçekten motoru çektikten sonra araçlar da park etmemeye başladı. daha sonra karşı kaldırıma çıkarıp karşı komşumdan izin alarak onların sürekli kapalı olan tuvalet camlarının demirine demirlemeye başladım. karşı kaldırım da yayla gibidir. yanına 2 motor daha park edebilir rahatlıkla. ama dediğim gibi tam dönüm olduğu için oraya da kimse park etmez. 1 hafta sonra kaldırıma çıkıp yanıma araç park etmeye başladı. bakın ben bu mahallede 30 senedir oturuyorum. o bina 15 senedir orada. 1 allahın kulunun o kaldırıma çıkıp araç park ettiğini görmedim. bu sabah motorumun yanında doblo altında da fiat marka bi araba vardı. bana çıkış için sadece önü bırakmışlar ki kilitleri 15 dakikda da zar zor söktüm. bende taksime yakın bir yerde yaşıyorum ve insanlar motor gördüm mü oranın park yeri olduğunu düşünüyor..
    Senin ilacın belli. KAldırıma 2 tane yerden 50 cm direk dikivereceksin. Sen her türlü aralarından geçip park edersin. Araba maraba giremez bir daha
    Gökhan YAŞDAL


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)