Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

artık yaşamaktan korkar olduk

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    sezer0696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ocak 2015
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    bugun gece adamın biri ustume cıkacaktı sanki arabayla nabıyonla sen dedim suslan dedi ne diyonla sen dedim durdum indim inla bakıyım sen dedim adam elini beline koyarak indi nabıyonla sen yavsak dedim itekledim abimde var yanımda silahı cıkarttı bana dogrulttu bende bos degilim ama silahı cıkartınca bi tuhaf oldum buda bi can dedim biraz adam gibi sur bin arabana git oyle silah dogrultmayla delikanlılık taslanmaz dedim basın gidinlan dedi ucuz yırttık allahtan bu devlet nasıl izin veriyo milletin silah tasımasına anlamıyom hiç bu kadar olacagını beklemiyodum harbiden adam benden saglam cıktı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    bayağı geri vites

  3. #3
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul beşiktaş
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    kuru sıkıda olabilir gerçekde yalnız benden sağlam geziyor lafına takıldım çakı taşıyorsunda sağlammı oluyorsun ?? trafik sabır imtihanıdır ankarada bu sabrı gösteremiyorsan istanbulda olsan napıcaktın ?? tezcanlı olmak bazen kötü sonuçlara sebebiyet verebilir az serinkanlı ol tavsiye.
    obarey, cece89, I_Know ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #4

    Üyelik
    04 Kasım 2014
    Bak anlatması 1 dk, yaşaması 30 sn.
    Trafikte kimseyle dalaşmayın. Sonra çakıyı cebinden çıkaramadan, şarjörü boşaltıverirler üstüne. Buda sana ders olsun.
    obarey ve easydude bunu beğendiler.

  5. #5
    obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    Allah tan sağlammışsın sende
    sp83 bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    11 Kasım 2011
    Şehir
    Ankara
    Mok yoluna gıdıyormus
    obarey bunu beğendi.

  7. #7
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    abi az önce alkolun etkisiyle... ucuz yırtmıssın

  8. #8
    Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2008
    Şehir
    İstanbul
    Saglam ol olma dunyanin en guclusude olsan silah varsa olay tamamen degisir.
    insanlar en ufak seylerde siddete kendine guvenmeyenlerde belindekine cebindekine guvenir geri vites yapmakla en iyisini yapmissin ..
    obarey bunu beğendi.

  9. #9
    kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    toplum iyice bozuldu cezalar çok hafif herkes istediğini yapabiliyor, yapma cesareti bulabiliyor çünkü cezalar gerçekten çok hafif neden korksun ki
    obarey bunu beğendi.

  10. #10
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    "Benim stilim, dövüşmeden dövüşme sanatıdır..işte ben buyum..." - Bruce Lee
    hakikiteker, obarey, oluroyle ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  11. #11
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Alıntı sezer0696 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nabıyonla sen yavsak dedim itekledim abimde var yanımda silahı cıkarttı bana dogrulttu bende bos degilim ama silahı cıkartınca bi tuhaf oldum bu devlet nasıl izin veriyo milletin silah tasımasına anlamıyom hiç bu kadar olacagını beklemiyodum harbiden adam benden saglam cıktı
    Senin yazından birkaç alıntı. Eğer bu şöför sessiz sakin yadda ilahsız olsa idi ne olacaktı? Sen hem iki kişi olmanın hemde yanında seni sağlam yapan her ne ise onun verdiği güven ile adamın üstüne yavşak diye yürüyünce herşey normal oluyorda. Elin adamı silah çekince nerde bu devlet mi oluyor. Sen nasıl yanında taşınması yasak şeyler taşıyorsan başkaları da aynı şekilde taşıyor işte.

    İnsan mantığı nasıl oluyorda bu kadar tek taraflı düşünebiliyor anlamıyorum. Atalarımız ne de güzel söylemiş
    Dinsizin hakkından imansız gelir. Şahsım adına memleketin bu hale gelmesine üzülüyorum.
    BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
    BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.

  12. #12
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    GTA5'te bi arabaya çarptın mı adam arabasından iner üzerine yürür arabadan indirip dövmek ister ama silahı gösterdiğim anda geri vitese takıp toz olur seninki de aynı öyle olmuş.
    obarey, hyanax100, fatih. ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  13. #13
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    bigün biri de bana silah çekti böyle salon oğlanı tipli biri muhtemelen kuyumcu falan babasının arabası babasının silahı ama yanındaki kendi sevgilisiydi.
    küfür ettim sonra bastım 100mt sonra kenara çektim işim vardı hemen önümde durdu indi arabadan cool cool.
    özür dilicek misin polis çağırayım mı dedi. işim gücüm var diye ben de kusura bakma abi canım sıkkın biraz ağzımdan çıktı öyle dedim (yanında kadın var gerek yok şov yapmaya) neyse bu biraz inatlaştı ya özür diledim ya aga çağırcaksan çağır polis dedim. sonra bu belindeki silahı gösterdi bana "seni vursam vururum hiç de canım acımaz" dedi. ben dellendim

    vur lan madem öyle sen vurmazsan biri üstüme çıkcak kamyon aldında kalcam skimde olmaz benim nasıl öldüğümün. vur sen görürsün belanı dedim. bi kaç kere daha bağırdım vur lan madem diye. bi de bostanlıda kafelerin ortasında sahil tarafında. bindi arabasına gitti sonra. haaa ama belinden çıkartsa yine korkmazdım ama mermiyi ağzına verse korkardım muhtemelen. şerefsizler illa ben de yanımda mı taşiyim silah? biri delirttiğinde çekiyim mi? yok arkadaş yok ben de yanımda el bombası taşicam ya olmuyor böyle.
    abeciMotoru, mehmetenis ve sezer0696 bunu beğendiler.

  14. #14
    m4tRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2014
    Şehir
    konya
    Motosikleti
    cbx250
    bir de ne demiş atalarımız zalım olma, senden zalım biri çıkar mutlaka.

  15. #15

    Üyelik
    02 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    öncelikle geçmiş olsun trafikte kimseyle dalaşmaya gelmez piyasa o...pu çocuğu kaynıyor. dua et o silahı ateşlememiş. gelelim silah konusuna. bazılarınız bilir bazılarınız bilmez ama Türkiyede satışı yasal olan 3 tip ateşli silah var.

    1- normal bildiğimiz kurşunlu silah. ruhsatı 2 tip taşıma ruhsatı ve bulundurma ruhsatı. taşıma ruhsatını almak çok zor bu ruhsatla adındanda anlaşılabileceği gibi üzerinizde taşıma izni veriyor. bulundurma ruhsatını almak taşıma ruhsatına göre bir nebze daha kolay ama yine uğraştırır. bu ruhsatta ise silahı EVİNİZDE BULUNDURMA izni alırsınız dışarıda bu silahla yakalanmak ruhsatsız silahla yakalanmak ile aynı cezaya sahip. birde kaçak ruhsatsız silahlar var. bulan buluyor bununla cinayet işlesen silahın kimliği kriminalde olmadığı için bulmak polis için okadar kolay değil.

    2- kurusıkı silahlar. görüntü olarak gerçek silahın birebir aynısı sadece namlunun ucu turuncu renkte oluyor. yine ateşleme yapar ama mermilerinde çekirdek olmaz ve namlunun belirli yerleri kapalıdır araya taş maş koyupta ateşlerse gitmesin diye. yakından ateşlerseniz yaralayabilirsiniz. bunu almak için sadece adli sicil kaydı yeterli. keza bu piyasadaki o****pu çocukları tornada namluyu açıp mermilerine bilya çaktırarak gerçek silaha çevirebiliyorlar. tabiri caizse açılmış silahların cezası yine ruhsatsız silah cezası ile aynı.

    3- havalı silahlar. bunlar kendinden kurmlaı ve CO2 diye ikiye ayrılır mantık aynı. kendinde kurmalıların içinde bir pompa sistemi vardır ve tek atış yaparlar siz bunu kurarsınız ve ateş edersiniz sahillerdeki balon vuran tüfek ve tabancalar bunlara örnektir. CO2 silahları ise bunlardan biraz daha gelişmiş. görünüm yine gerçek silah görünümü. metal bilye atarlar. genelde şarşöre takılan CO2 tüpünün içindeki basınçla ateş eder. pek ses çıkmaz namludan çıkış hızı 400 km/saat e kadar çıkabilir. 10 metreden bu silahla birini vurursanız büyük ihtimalle yaralanır ama üzerinde kalın bir kaban varsa en fazla canı yanar üstüne birde sopa yiyebilirsiniz tabi 4-5 metre gibi mesafelerde ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilir. bu 3. tip silahlar aslında sportif amaçlı kullanılır. meraklıları genelde şişe kırmada filan kullanır. alırken ruhsata, sabıka kaydına filan gerek yoktur. bakkaldan ekmek alır gibi dükkandan alabilirsiniz.

    benim tavsiyem ve favorim biber gazı ve elektro şok cihazı(tinerciler için ideal). ama trafikte en iyi savunma yöntemi bazı şeyleri duymamak ve dile getirmemek. eğer kask kameranız varsa kişiyi sosyal medyada ifşa etmek. zaten sosyal medyada konuşuldukça televizyonda haber olarak görürsünüz ve emniyet bu kişi/kişilerle ilgili işlem yapar. en kötü direk karakola/savcılığa verebilirsiniz.


    son bir not ekleyeyim. kurusıkı silahınız var diyelim trafikte biriyle dalaştınız ve adama bu silahı doğrulttunuz. emin olun bu durumda tehlikede olan o adam değil siz olursunuz çünkü o adamda gerçek silah varsa emin olun kullanmaktan çekinmeyecektir. ve heleki taşıma ruhsatıda varsa nefsi müdafadan ya hiç ceza almayacak yada çok küçük bir ceza ile kurtulacaktır. Unutmayın sizi bir anlık sinirlendirebilirler belki günlerce sinirden evde uyuyamazsınız ama size birşey olursa aileniz ve sevdikleriniz ömür boyu uyuyamayacaklar.
    burakragaa, mgora, abeciMotoru ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  16. #16
    HayırsızOğul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2015
    Motosikleti
    Tiger 250
    Biber gazı taşı yanında. O çakıyla elma dilimlersin
    ocbedir93 ve Bune bunu beğendiler.

  17. #17
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    İstanbulda olsan çoktan vurulmuştun. Her 10 araçtan birinde silah olduğu tahmin ediliyor. Artık ben kimseye efelenmiyorum.
    cece89, Sokollu ve obarey bunu beğendiler.

  18. #18
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GTA5'te bi arabaya çarptın mı adam arabasından iner üzerine yürür arabadan indirip dövmek ister ama silahı gösterdiğim anda geri vitese takıp toz olur seninki de aynı öyle olmuş.
    Bazen arabayı almaya geri geliyorlar kapıyı filan açmaya çalışıp o yüzden arabayı çalmadan önce artık elime silah alıyorum öyle el koyuyorum arabaya Oyunu ilk oynamaya başladığımda bi tanesi trafikte yakaladı beni arabadan indirdi çarpa çarpa basıp gitti o gün ders oldu bana

    Not: Bütün bunlar oyunda yaşadıklarımdır, gerçekle alakası yoktur.
    obarey ve Mengu16 bunu beğendiler.

  19. #19

    Üyelik
    14 Nisan 2015
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin yazından birkaç alıntı. Eğer bu şöför sessiz sakin yadda ilahsız olsa idi ne olacaktı? Sen hem iki kişi olmanın hemde yanında seni sağlam yapan her ne ise onun verdiği güven ile adamın üstüne yavşak diye yürüyünce herşey normal oluyorda. Elin adamı silah çekince nerde bu devlet mi oluyor. Sen nasıl yanında taşınması yasak şeyler taşıyorsan başkaları da aynı şekilde taşıyor işte.

    İnsan mantığı nasıl oluyorda bu kadar tek taraflı düşünebiliyor anlamıyorum. Atalarımız ne de güzel söylemiş
    Dinsizin hakkından imansız gelir. Şahsım adına memleketin bu hale gelmesine üzülüyorum.
    Çok güzel özetlemişsin ellerine sağlık.Bir de benim sormak istediğim bir konu var. Madem milleti durdurup küfür edecek kadar cesaretin var cebinde ki çakı,silah vb.'ni taşıma gereği neden hissediyorsun. Bir atasözü de ben yazayım su testisi su yolunda kırılır. O taşıdığın her neyse biri bir gün bir yerine sokar ne olduğunu anlamazsın.
    obarey bunu beğendi.

  20. #20
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazen arabayı almaya geri geliyorlar kapıyı filan açmaya çalışıp o yüzden arabayı çalmadan önce artık elime silah alıyorum öyle el koyuyorum arabaya Oyunu ilk oynamaya başladığımda bi tanesi trafikte yakaladı beni arabadan indirdi çarpa çarpa basıp gitti o gün ders oldu bana

    Not: Bütün bunlar oyunda yaşadıklarımdır, gerçekle alakası yoktur.
    Arabaya binmeden önce silah gösterme kaçıyolar
    GTA5 Online'da da oynuyosan beraber takılalım, ben hatta Motosiklet.net grubu kurmak istiyorum GTA5 online için
    obarey bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)