Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

R25 ZAM!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121
    eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Tracer 9
    Bugün iki yamaha bayisine gittim, durduk yere XVS1300'e de ₺300 zam yapılmış. Zaten ayda bayi başına 1 adet gelen motor ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Aksesuar yok, ikinciyi istesen yok, hatta şans eseri teşhirde vardı yoksa parasını vermezsen görme şansın da yok. Yılda bir kere fuara gidip bakacaksın, beğenirsen alacaksın, aksesuar dersen de yurtdışından bekleyeceksin Çin mallarını kötülüyoruz da onlar olmasa motora yeni başlayanların yarısından fazlası vazgeçer bu işten (onlar da uyandı gerçi fiyatlar saçma rakamlara çıktı).

    Bu arada şahsi fikrim satıcılar değil firmanın kendisi ciddiye almıyor bizleri. Tech90 nedeniyle işe bakışını, müşterisiyle iletişimini bildiğim Anadolu parayı verirsen motor gelir diyor, satmak için elini bile oynatmıyor zoraki cevap veriyor. Bu nedenle bayiden ziyade markanın aman Türkiye'de motor satalım gibi bir derdi olmadığına karar verdim, bu da bayilere yansımış olmalı.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    r25 bu fiyat etiketine rağmen satıyorsa zam kaçınılmazdır.Bir 250 cc motorun bu derece yüksek fiyatlı olması tam bir saçmalık.


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)