Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Cok gecmis olsun kardesim. En kotu kazan bu olsun insallah.

Ama sunu da unutmamak lazim; her zaman sadece dedeler, bayan suruculer, taksiciler, otobusler, okuz suruculer hatali degildir. Sen o dedenin aniden atlamasini on goremeyecek kor bir noktada mi gidiyordun? Eger oyleyse 40 degil belki daha da yavaslaman gerekmez miydi? Ogut nasihat gibi anlatmiyorum sadece belki biz de ozelestiri yapabiliriz diye konusuyorum.

Ben mesela hakli da olsam 11 yilda 6 kaza yaptim ve hepsinde alkollu bir surucunun bana carpip kacmasi dahil "peki ben nerede yanlis yaptim" diye sordum kendime. (gecenin 4unde alkollu surucunun carpip gittigi kazada ben de 18 saat uykusuzdum mesela)

Derler ya hani "hakli ve olu olmaktansa haksiz olup hayatta kalmak daha iyidir"
Öncelikle bu güzel mesaj için teşekkür ederim hocam ama şöyle diyebilirim benim o adamı görmem imkansız açıkçası orada dikkat edemedim çünkü ileride trafik lambası vardı ve şehrin en kalabalık yerinde yeşil yanmasını bekleyen belki orda en az 100 kişilik bir yaya grubu vardı dikkatimi birazda oraya vermiştim.Ki orada gerçekten yapabileceğim birşey yoktu orta ve sağ şeritteki arabalar duramayıp onlarda vurabilirdi.Arabada öyle ufak tıfıl bi araba bayan arabası gibi nasıl oldu anlamadım ama sadece şeridime atladığında görebildim onun haricinde göremezdim zaten.Bugün bana bir ders oldu bundan sonra daha kalabalık akan trafikte daha dikkatli olmam için bir sebep oldu bu.
Şunuda eklemek isterim artık tamam kaza yaptım kaçarı yok diye araca çarpamadan o bi böyle eliniz ayağınız boşalır ya tam o an adamın yüzüne bakıyordum çarpacağım adamın evet ve adam 1 cm kafasını bile çevirip soldan gelen varmı diye bakmadı ne ayna kontrol nede birşey