Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

250SL ANKARADAN İSTANBUL'a

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhaba foruma yenı uye oldum ve uzun zamandır takıp edıyorum. bir motosiklet buldum ankara'da ama ben ıstanbulda yaşıyorum ehlıyetımı yaklaşık 2 ay sonra alıcagım ve motosıklet ı surerek getırebılcek bır tecrubem yok acaba motoru ankaradan nasıl ıstanbul a getırebılırım bırazda makul fıyat a fıkırlerınızı beklıyorum ıyı forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Terminale git, işlerini hallet.

dalangıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial xtreme max 200
    Alıntı AvdanMert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba foruma yenı uye oldum ve uzun zamandır takıp edıyorum. bir motosiklet buldum ankara'da ama ben ıstanbulda yaşıyorum ehlıyetımı yaklaşık 2 ay sonra alıcagım ve motosıklet ı surerek getırebılcek bır tecrubem yok acaba motoru ankaradan nasıl ıstanbul a getırebılırım bırazda makul fıyat a fıkırlerınızı beklıyorum ıyı forumlar
    Hava durumu kötü gitmiyor ehliyeti olan az biraz uzun yol seven ve tecrübesi olan bi arkadaş bul geze geze alın gelin yada kargo şirketlerini araştır başka bir yol aklıma gelmiyor...

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Dostum hayırlı olsun öncelikle.

Şuan en hayırlısı ve makulü Otobüs ile getirmek. Tanıdık vs varsa biraz daha indirim olabilir.
    Mercedes travego otobüslere alıyorlar altı geniş olduğu için onlara sıgıyor.
    Bir diger yolda Ambarlar tanıdığım bildigim yok bi araştır derim. Ambarlar daha büyük yükler için daha makul oluyor ama onada taşıma içinkasa gerek oda 150 falan tutar
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Tesekkur ederim dostum ben bir otobus firmalarini arastirayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

bir kaç firma ile konuştum ama kabul etmıyorlar kabul eden fırma hakkında bılgınız var mı?

koraycbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr
    Kurumsal Tanınmış Firmalar genelde tasimiyorlar. Telefonla aradiysan zaten gecistiriyorlar. Bizzat gidip otogardan bakmak gerek. Ben Antalyadan İstanbul a getirmistim adi belli olmayan bi firmaydi 150 TL

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben gebzeden ankaraya pazarlıkla motosiklet ve ben toplam 100'tl ye gelmiştim. ambarlar en az 200tl istemişti. bu arada eğer otobüsle geleceksen motorun sağını solunu yumuşak üstünde 'sert bir cisim/aksesuar olmayan' valiz veya çuvallarla iyice sabitle.

Gidip alicagim ordan bi firma ile anlasiriz heralde insallah peki motoru nasil sabitlerim bagajd

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)