- Konu Yazar

TANITIMLAR
Bell kask esimin eski kaski naked motosiklette kullanim icin daha iyiymiş kendisi fazer kullanirken bunu kullaniyordu ama 600rra gecinceki yorumu goruş acisini daralttigi yonunde cami gayet kalin ve iceriye ses gecirmeyen bir kaskmis kendileri birazda agirmiş ama rahat bi kaskmis genel olarak memnunmuş

Agv buda esimin yeni kaski uzerinde ter bazi varmiş ama kopmuş hava delikleri cikartilip takilan cinsten pek pratik degil gorus acisi ve hafifligi guzel carbon fiber oldugundan vizoru silerken cok cabuk soyulma yapti ve vizor kilidinin tam orta yerde olmasi acip kapatirken biraz dikkat dagiticive acikken o kilit tam ortaya geldigi icin biraz zor oluyormuş

Venom buda benim eski kaskim yorumlayacak kadar takmadim bikac kez en fazla kullanmisimdir fikir olsun

Arai chaser v suan kullandigim kaskim gayet rahat bi kask vizorun ustunde kucuk hava delikleri bunalim gelince baya ise yariyor ,vizor kilidi bozuldu acikcasi ona kizdim islev goruyor ama bazen sıkıntı cikartiyor iceriye tamemen ses almiyor diyemem ama yinede iyi buhar oluyor ilk kapatinca ama cabucak kendiliginden gidiyor

Yedek eski kask venom 1-2 kez takmistim s beden ama kalibi buyuk kafamda cok oynuyordu buda boyle duruyor simdilik fikir olsun

Benim ceketim herseyi iyi guzel siyah olmasindan dolayi cabucak kirlenmiyor icinde fermuarli bir bolme var oraya sirt koruma yerlestirilebiliyor yan fermuarlar var biraz daraltilabiliyor ve omuz korumalari cikabiliyor ama korumalar cikartilabilir oldugun giyerken filan ters donuyor birseyler oluyor sinir oldugum bir durum buda

Esimin ceketi bundan memnun gayet ama goruntusune aldanip bunu al bunu al dedim aldi ammmaaaaaa beyaz yerler feci kir tutuyor hicbisekildede yikanmiyor korumalar cikarilmiyor islak mendille oturup citile citile anca cikiyor ama yinede teeertemiz olmuyor oldugu kadar iste o yonden cok kotu bu ceketinde daraltma ayarlari var

Sirtligim iki parca yerine tek kullanmak istiyordum ama benim gibi ufak tefek bi kiz icin bulmak kolay olmadi dainesen sirtliklarinda biraz esnek olanlar vardi aslinda onlar daha rahattir muhtemelen bu odun gibi ama yinede alisinca rahatsiz etmedi

Esimin korumalari bunlardanda memnun ancak bellik bazen kayiyormuş yani tam sirtlik kadar sabit degilmiş

Dizliklllerrrr bunlari begenerek almistim ama bikac ayda sökulmeye basladi hicbisekilde düsmedigim halde deforme oldu hic tavsiye etmiyorum cok dayaniksiz biseymiş -.-

Eldivenlerimmm ellerim kucucuk oldugundan bunu bile bulmak zor oldu yazlik olarak guzel serce parmak ve alt taraftada korumalari var fakat sogukta giyildiginde tam bir eziyet eldiveni cikarsaniz daha az usur elleriniz okadar soyliyeyim

Kiş eldivenim 2 eldiven bulmustum bana gore biri buydu oburu korumasiz ama puf puftu muhtemelen daha sicak tutardi ama his kaybi olmasin dedim korumasida var dedim bunu aldim 45 dakika kadar su geciyormuyormus dakika tutmadim ama hemen gecirmiyor sicak tutmaya gelince coook basarili degil idare eder

Esimin eldivenleri dibim dustu ama ellerimeeeee olmadilar baya kiskandim yazlik ama gayet saglam guzel ve rahatlarrrrmiş
Son düzenleme: