Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

İntihar girişiminde polis özçekimi...(Yorum sizin)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    gereksiz yere konuşan dolmuş orada olupta bu işin aslını bilen yoksa boşuna konuşmayın


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    30 Aralık 2013
    Bilip bilmeden yorum atıyorsunuz O polis ile vatandaş arasındaki muhabbeti bilmeden.Dikkatini dağıtmak,vazgeçirmek için selfiede yapar buzlu suda döker kafasından aşağı."Hadi atlada bi selfie yapalım diycek halleri yok" Boş boş konuşmayın.

  3. #43
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı sefasahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilip bilmeden yorum atıyorsunuz O polis ile vatandaş arasındaki muhabbeti bilmeden.Dikkatini dağıtmak,vazgeçirmek için selfiede yapar buzlu suda döker kafasından aşağı."Hadi atlada bi selfie yapalım diycek halleri yok" Boş boş konuşmayın.
    Adam bariz selfi yapıyor işte. O adamın ölmesinin o polisin zerre kadar umurunda olduğuna inanmıyorum ben.

  4. #44
    farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    maltepe istanbul
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı onuroz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni en çok bu etkiledi.

    Şimdi desemki Allah sanada sana kendi canından vazgeçecek kadar dert versin, Allah sanada kendi canından vazgeçerken bunu cümle aleme duyurma ihtiyacı hissettirsin ... beddua etmiş olurum, kotü olan ben olurum, günah işlerim, o yüzden demiyorum.

    Yani ne farkın kaldı motosikletin sol şeritte ne işi var deyip onu ezen taksiciden?
    Ne farkın kaldı bu saatte motosikletle geziyo lavuk deyip ona çarpıp kaçan adamdan?
    Bir İNSANın olüm kararını sorgulamak bu kadar kolay mı?

    Ornekler çoğaltılabilir ama madem sende motosiklet sürüyosun, canını iki tekerde taşıyorsun o yüzden motosikletten ornek veriyorum sana. Senin içindeki farkedemediğin insana.

    Birgün ailenden senden daha mantıklı, senden daha zeki belki senin oğlun yada kuzenin vs. biri olur, ki eminim hepsi oyledir; psikolojik bir rahatsızlığı olur senden veya senin anlayabilme kapasitenden çok ote olur sana dert olur. İşte o zaman anlarsın kimin ne kadar artist olduğunu. Artist kelimesi aklına gelebilecek mi bakalım?

    Artist? Yanından 40 milyarlık g.tü b.klu clio geçer artist demezsin, gormezsin bile ama 20 milyarlık motor geçer artist der, hazmedemezsin.

    Keşke tamda şu an karşımda olsan, yemin ediyorum bi fiske vurmam, sen vursan karşılık vermem Allah yaratmış diye, ama seni oyle bir aşağılarım ki sokağa çıkmaya yüzün kalmaz. Sabaha kadar durmam.

    Adam öldü, o insan öldü, o artist öldü! Mutlu musun şu an?
    Onun ölümüyle oluşan boşluğu suriyeli, iranlı, bilmem nereli insanlar çoktan doldurdu, mutlu oldun mu kardeş? Seni tatmin edebildi mi o artist?

    Senin ve senin gibilerin bu foruma üye olmasının tek sebebi, insanların arasına karışmasının tek sebebi motosiklet sahibi olması. Başka hiçbir ortak noktan yok emin ol.

    Araya bol bol paragraf boşluğu koydum anla diye, noktalamaya virgüle dikkat ettim anlayabilesin diye. Ama anlayamazsın o artisti. Bir insanı can verirken gormeden anlayamazsın, yakınını gormeden olürken anlayamazsın. Hepimize nasip olacak olümü bilmeden anlayamazsın. Bildiğin samansın, kara cahilsin. Showmen fln diyosun bilmediğin dilin bilmediğin kelimelerini kullanıyorsun. Kendi öz dilinde tanımlayamıyorsun betimleyemiyorsun ne demek istediğini, insan ölürken banane diyebiliyorsun.



    Sen kendini intihar edenin yerine koysana? Polis olmasana?
    Polise zerre tepki koymam koyanıda sevmem sonuçta kamu düzenini sağlamakla görevli insanlar. Yasalara tabiler. Hangi yasada hangi güvenlik gücünde hangi görevi sırasında kendi fotoğrafını çekebilme hakkı verilmiş? Yani sen intihar ederken seni kurtarmaya gelenler senin fotoğrafını bu şekilde çekse sen s.karım boyle dünyaya mı dersin yoksa etkilenmez misin?
    Çok güzel yazmışsın, etkilendim ama bunu anlayamayacaklar zira cahiller.
    braveguy bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)