Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Fuarda ürün fiyatları nasıl oluyor? (Kask- Ceket-Aksesuar vs..)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    kasklar ıcın ozellıkle 5 yıl tarıhı dolan yada dolmak uzere olanları abartı ındırımlerle satıldıgını okumustum bırkac yerde,o yuzden ben kendı payıma fuardan kask almazdım,ama alanda kendı bılecegı iş tabiki.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Fuarda yalnızca ürün çeşitliliği ve yürüme mesafesinde tüm aksesuarcılarla alışveriş yapabilme avantajınız oluyor o kadar. Yoksa fiyat konusunda hiçbir avantajı yok. Kalabalık ve sıra çok olduğundan doğru düzgün ne ürün hakkında bilgi alınabiliyor, ne de pazarlık yapılabiliyor.

    Kask ne kadar diyorsunuz "500 euro abi, evet alıyor musun? Tamam. Sıradaki..."

    Ama 500 euroluk değil de 100 euroluk kask bakayım o zaman derseniz hemen 20 adım ötede 100 euroya da kask satan oluyor. Avantaj bu.

    Ben hep haftasonu gidebiliyorum tabi. Haftaiçi saat 11-12 gibi giderseniz ürünler hakkında tavsiyeler de alırsınız, pazarlık da yapabilirsiniz. Ha bir de bazı firmalar kredi kartı cihazı bulundurmuyorlar. 300 liralık güzel bir ürün görüyorsunuz, fuarın tehlikeli ortamında cepte bol para taşımayacağınız için kart geçmiyorsa alınamıyor. Kilit alacaktım, kart geçmiyordu, çıktım dışarı teee metronun orada atmler var. Bana da akbank lazım, o da yok. Komisyon falan ödeyip işbankası atmsinden çekmiştim.

    Özetle fuarda alım-satım sıkıntı. Satıcının yerini ve ürünün fiyatını öğrenin, sonra gidin dükkandan daha müsait zamanda pazarlık yaparak alın. Daha iyi. Veya işte 20 liraya balaklava, 5 liraya depo üstü sticker falan alın.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)