- Konu Yazar
Ne yapsam ne etsem bir türlü aradığım şeyi bulamadım. Bir ara evdekiler gözü karartıp şu feyizoğlundaki motoru alalım dediler cbr 250 adamı aradım bugün biri geliyor dedi o elimden kaçtı. neyse dedim istediğimiz olmayacak bari 125 lik alalım dedim bulduğum motoru almaya gittim adamla konuştum sattım dedi ben yoldayken.
Hadi yine eyvallah dedik pcx bakalım dedik az yakıyor falan gittim almaya adam dedi arkadaşıyım ben dün kaza yaptım sakın söyleme vs...
Hayır içime sinen tipi güzel motor da bulamadım bu modellerden başka. Yamaha x-city ler falan hoş ama biraz tuzlu...
Şimdi önerileriniz varsa bekliyorum bugün yarın gidip alacağım artık tak etti.
Yamahalarda kilometreler biraz fazla sorun olur mu acaba ?Uğraşmak etmek istemiyorum masrafı çıksın istemiyorum o yüzden km de az olanlara bakıyorum biraz ama şans işi...
Az yakması temenni önerileriniz fikirlerinize açığım bu gece değerlendirip yarın yine alım için yola koyulacağım teşekkürler şimdiden.
limitte 6-7 arası işte
Hadi yine eyvallah dedik pcx bakalım dedik az yakıyor falan gittim almaya adam dedi arkadaşıyım ben dün kaza yaptım sakın söyleme vs...
Hayır içime sinen tipi güzel motor da bulamadım bu modellerden başka. Yamaha x-city ler falan hoş ama biraz tuzlu...
Şimdi önerileriniz varsa bekliyorum bugün yarın gidip alacağım artık tak etti.
Yamahalarda kilometreler biraz fazla sorun olur mu acaba ?Uğraşmak etmek istemiyorum masrafı çıksın istemiyorum o yüzden km de az olanlara bakıyorum biraz ama şans işi...
Az yakması temenni önerileriniz fikirlerinize açığım bu gece değerlendirip yarın yine alım için yola koyulacağım teşekkürler şimdiden.
limitte 6-7 arası işte
Son düzenleme: