125 sakın ama sakın , hocam ben bir gün aralıklı ikisinide 24 saat bindim . istanbul gitmediğim yer kalmadı o süre zarfında cbr 250 kaliteli motor gidiyor yani 125'likle arasında dağlar var daha kalkarken farkediyorsun , artçıyla gezdim hep arkanda ki nasıl oturulcağını biliyorsa seni yormaz . Sende nasıl oturulmasını biliyorsan ee makinada seni yormaz. 125'e neden sakın dedim .. Ben 70 kiloyum arkadaşımda ortalama öyle bir kiloya sahip, Gültepe'de bir yokuşta motosiklet çıkmadı , nasıl oldu bilmiyorum gül gibi giden motor oracıkta fıss... diye kalıverdi.. o günden beri tövbeliyim 125'liğe.. Alabiliyorsan 200-250 al .

-- @Nomad-41 İlk motosikletim CBR olucak diye çıldırıyordum , ondan sonra biraz daha biraz daha derken GT250R a takıldım ve nasipse bu hafta GT250 Naked modelini alıcam .. Araştırdıkça değişiyor geçte olsa kararların ben hyo'ya oturana kadar cbr diyordum ama ondan sonrası kararım 180 derece değişti.

- Bana kalırsa düşün taşın öyle karar ver deneme şansın yoksa motosikletleri git kirala bin gez dolaş , sonra bir başkasını sonra bir başkasını hangisi daha iyi karar ver illa tanıdık olucak diye bir şey yok. hee alırken binerim test ederim diyenler illa ki olucaktır, Adam sana motorunu 2-5 saat vermez onun için kirala dedim.. Eminim herkesin hakkında hayırlısı olur. Allah kimseye kaza bela göstermesin , herkes umutları için yaşıyor o umudu hiç bir şekilde söndürmeyin.. Tekeriz hep düz bassın MT Halkı .. !



Dip Not: Sonlarda Biraz Coştum Sanki Ama Olur Öyle Şeyler Kanımız Kaynıyor..