Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motoru devirip kaybolmuşlar.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Yoshimitsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Cbr125 R
    İnsanlarda utanmada kalmadı arkadaş. Biliyorsunuz yeni aldım Cbr125R'imi. Şu anda 120 Km yaptım.
    Okuduğum okulda motorcular kulübü var, saat 17:00 gibi kalkmışım geç yattığım için, ne odamdan çıktım, ne motora bakım tabi birkaç saat boyunca. Aradılar, "Abi senin motor yerde" dediler. Giyinip hemen aşağı indim, bizimkiler tutup kaldırmış motoru. Baktım eksozdan vurmuşlar, siyah boya bulaşmış belli ki vuran araba siyah renkte yani, ayağın olduğu yere düşmüş, grenajında çizikler oluşmuş. Parasında değilim, birkaç yüz tl'lik iş dediler. Ama yani benim motora verdiğim parayı yıllık vergi olarak verenlerle okuduğum şu okulda, şu paradan kaçmak için bir kart bırakmayan insan bozuntusu bayağı sinirimi bozdu.

    İşin ilginç tarafı, arkadaş motor yerde, bir Allah'ın kulu görmedi mi? Ya da adam vurunca bir kişi de mi geçmiyordu olay yerinden? 24 saat önünde kızlı erkekli takılan karma bir yurttan bahsediyorum. Sabah saat 5'te aldım çıktım motorla, yine önünde insanlar vardı yani öyle düşünün. Abuk bir durum söz konusu yani.

    Yine yapmaması gerekiyor ama umuyorum ki, sipariş getiren bir kurye yapmış, ödeyemeyeceği ve işinden olmak istemediği için kaçmıştır. Aklıma getirip anlam verdiğim ve kabullenebileceğim tek şey bu.

    Allah beterinden saklasın ne diyeyim..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Geçmiş olsun... Sizi bilmem fakat, ben kim düşürdüyse bulurdum. İlla görenler olmuştur, demişsiniz zaten... Kızlı erkekli gruplar oluyormuş bina önünde.

    Bulunca ise, ruh halime göre...
    cenkito bunu beğendi.

  3. #3
    Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2011
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Kameralara bak giren çıkan çok değilse bulabilirsin.
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

  4. #4
    erincengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda Shadow VT750 C
    bir secenekde yurdun camlarina goren var mi diye ilan yapistirin sonra gizliden bakin kim söküyor ilanlari

  5. #5
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2010
    Şehir
    İstanbul/Tuzla - Yalova
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    hocam galiba özel okul yurdunda kalıyorsun, hiçbir çaba göstermeden altlarına milyarlık araçları çeken züppelerden böle insanlık beklenmez zaten, o civarı görüntüleyen kamera bulabilirseniz lütfen araştırın ve ortaya çıkarın bu şahsı..

  6. #6
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Ben mutlaka bulurdum illaki bulunur sonra parasını bir kenara bırakıp kafa göz girerdim . O siyah boya dan az çok kurye olup olmadığını çıkarırsın aslında .

  7. #7
    yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Noluyo lan bu okullarda? Ben de oryantasyona motorla gittim, hani okula ilk gidişim, çıktığımda motorun üstünde biri oturuyor, aynam da kırılmış yerde yatıyor. Önce oturana diklenecektim ama sonradan aklıma geldi o kırmış olsa üstünde oturmaya devam edemez, yemez. Kim kırdı gördün mü birader dedim yok yeni geldim dedi. Yine de imalı imalı eyvallah dedim devam ettim. Şerefsiz kaynakçı da küçücük oksijen kaynağı işine 20 tl aldı. Daha önce aynı yerde başka ustaya 10 liraya yaptırmıştım. Helal edesim gelmiyor açıkçası o parayı da.

  8. #8
    jook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DL650XT
    Geçen yıl akşamüstü Gümüşsuyu'na inen yola motoru bıraktım daha sonra sabah 5 civarı motora doğru giderken önce belediyenin çalışma yaptığını düşündüm(kaldırımlara araç parketmesin diye konulan bodur demirlerin yerinden çıktığını gördüm)sonradan daha da yaklaştıkça motorun yerinin değiştiğini gördüm(malesef bu da artık beni hiç şaşırtmayan bişe canı sıkılan 3 kişi kendi çıkarı için tutuyo motorun yerini değiştiriyo... bu nasıl bi zavalı beyin versiyonu oldum olası anlayamadım)en sonunda motorun yanına geldiğimde bi aracın çarptığını daha doğrusu önüne gelen herşeyi ezip geçtiğini gördüm,ön lastikte arabanın lastik izi vardı,gidon yamulmuştu ve bi motorcunun başına gelebilicek ilk üçe giren en korkunç vaziyet olan disk kiliti diskin deliğinden çıkmış ve diske sıkışmıştı.Bütün bu haltı yiyen eleman basmış gitmiş tabi kelle koltuk altı canım şehrim...Açıkcası bunların hiç biri umrumda deil fakat ben bi şekilde motoru hareket ettirip yola çıkmam ve yol üzerinde gördüğüm trafik memuruna olayı anlatmam ve ardından onun ''hiç uğraşma bişe çıkmaz'' demesi... İşde bu benim hayat görüşümü değiştiren şeylerden biridir(ulan dedim İstanbuldaki bütün kameraları toplasan taksimdekinin yarısı etmez sen nasıl böyle bi cümle kullanabiliyosun! kısacası,paşa çocuğu deilsin bişe yapamayız bilader dedi)

  9. #9

    Üyelik
    20 Aralık 2009
    İki hafta kadar önce bir yere gitmiştim motosikletim sokakta park halinde dururken birisi devirmiş sonra kim kaldırdı meçhul önündeki dükkanda kamerada vardı ama sadece fren manetim yamulmuştu uğraşmak istemedim hasar büyük olsaydı olay çıkarıldım ama boşver bundada bir hayır vardır üzerinde biz varken düşmesinde gerisi hallolur

  10. #10
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Benim başıma daha enteresan bir olay geldi.

    çandarlıda ismini vermiyim bir süpermarketin arka sokagına koymuştum motorumu .

    ertesi gün geldim motor yerinde yok çaldılarmı ne oldu eyvah aman panikledim derken motoru 30 metre ileride gördüm.

    Yanına yaklaştım direksiyon kilitliydi :S motor hala vitesteydi üstünde bir kırık bir çizik yoktu nasıl buraya gelebilirdi ?

    sagolsunlar Forklift İle motorun yerini degiştirmişler !

    Bendede suç var süpermarketin arka sokagına motormu konur.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)