arkadaşlar aracıma lanet olası bir tavuk zıplamış onu yakalarsam bende ona zıplayacağım
bir kaç ufak çizik yapmış bu kalemler işe yarıyormu hakkatten kullanna varmı...
arkadaşlar aracıma lanet olası bir tavuk zıplamış onu yakalarsam bende ona zıplayacağım
bir kaç ufak çizik yapmış bu kalemler işe yarıyormu hakkatten kullanna varmı...
YALAN SAKIN ALMAYIN !!!!!!
bende reklamlarda falan görüp adam kandırıyolar dediyodum ama başıma gelince şimdi arar oldum bi pasta cila deneyecem bakalım.
çizik hologram şeklinde mi yoksa tırnak girecek kadar derin çzik mi eğer derinse sadece etrafını yuvarlatıp az bişey kamufule edersiniz yakından bakınca yine belli olur fakat hologramsa halk arasında kılcal çizik yada harelenme denen şeyse ince pasta üstünede cila işinizi görür
yok kılcal çizik atmış allahtan kim atladıysa arabaya artık katli vacip oldu
Bauhaus da bile satılan krem şeklinde arexon un pastası var böyle ince çizikler için. Çok memnunum. Hatta uygulamam için yakınlarım benden isterdi Aracı yıkadıktan sonra iyi oluşturarak mikrofiber bir bezle uygulayın. Harika olur
ben o kalemden kullanıyorum, gayette işe yarıyor.
(derin çiziklerde işe yaramıyor ama)
Ben aldim sahsen 5 para etmez.en ufak cizikleri bile kapatmiyor.Parani bosuna verme.Git bi ustaya hafiften bi pasta atsin hem cizikleri kapatir hem de yeni gibi olur.
bende kullanmıştım hiç bir işe yaramıyor. çam reçinesi gibi birşey. en güzeli pasta cila
al birtane sintaş pasta 250 gr işini görür en fazla 10 tl dir pamukla pasta yap
Sürdüğünüz zaman kapatır ama 1 2 yıkamadan sonra yine çıkar ortaya. Bu kalemleri otoparklarda yıkamacılarda vs sürttükleri zaman müşteri çakmasın diye kullananlar var
Arkadaşlar kullandığınız kalemlerin markalarını da yazsanız iyi olmazmı. Bi üye kalemin iyi olduğunu söylüyor ufak çızıkler gibisinden, bir üye de paranız çöpe gitmesin diyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)