2 Yıldır bisiklet sürmüyordum...
- dikiz aynaları neden yok
-21 Vites ve tek beygir yetmiyor
-Millet beni geçiyor
-aralardan motor kadar basit geçemiyorum
-çok yorucu....
2 Yıldır bisiklet sürmüyordum...
- dikiz aynaları neden yok
-21 Vites ve tek beygir yetmiyor
-Millet beni geçiyor
-aralardan motor kadar basit geçemiyorum
-çok yorucu....
"men dakka dukka"
hayatımın her anında kadınlar var ve bu kadınlar hep hayatımı mahvetti ve ediyor.
hayatımdaki en önemli kadını kaybettikten sonra hayatımdaki arta kalan kadınları ne hale sokacağımı artık ben bile bilmiyorum....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kardeşim 5-6 sene Norveç'te yaşadı. Bisiklet kullanıyordu. Kışın falan kar lastiği alıp takıyordu.
Neyse ilk zamanlar kask ve birkaç koruma takmadan gidiyormuş işe.
Korkusuz Türk ya...
Biraz samimiyetleri artınca bu elemanlar başlamışlar bizimkini eleştirmeye. Ama medenice!
Tek bir trafik lambası olan bu ilçede, benim korkak kardeşim sonunda korumalı olarak bisikletine binmeye başlamış.
Tuhaf bir yer şu dünya. Vapurlar, martılar falan...
fırat motorla mı geldin yine ehe ehe ehe diye gülen tipler, ya ben olsam suzuki alırdım bu ne bu çok küçük bizim dayıoğlunda suzuki zzr var diye muhabbete başlayan modeller , forum vs gibi ortamlardaki gönüllü trafik polisleri , sizin olmadığınız bir dünyaya gidecek benzinim olsaydı keşke.
Kilosu 10 kuruştan hurdacının almaya burun kıvıracağı arabalarını satmak için internete koydukları ilanlarında "bu fiyata motor bile alamazsınız" yazan aklı kıtlar sizleride unutmamak lazım tabiki
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
İlk defa sucuda motorculuk yaparken daracık sokaktan diğer sokağa dönerken bir arabanın aynasına çarpıp düşmüştüm.Arabanın aynası kırılmıştı ve korktuğum için aynayı alıp arabanın altına atıp , motoru kaldırıp hemen uzaklaşmıştım
Çok eskiden oturduğum Kadıköyde.. Evimizin karşısında oturan Sarışın abla.. O her sabah arabanın camındaki çiçekleri ben bırakıyordum be yaa O her sabah çiçekleri gördüğün zamanki müthiş gülümsemeni unutamam be
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
oooo işte bu iyiydi platonik vakası
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Motosiklet alacagim dedigimde o paraya araba alirim deyip sanki vatan hayiniymisim gibi anlamsizca yuzume bakanlar bi uzak durun benden gidin ne aliyorsaniz alin karismayin benim motosikletime
Yoksa egzozu bi tarafiniza tikar ara gazi veririm
itiraf ediyorum, kullandığım ilaçların dozunu kendim ayarlıyorum. (doktor değilim).
Bazen arabaya atlayıp o arkasından sövülen sürücülerden oluyorum.
Çoğunlukla arabada sopa, dönerci bıçağı, yastığımın altında bıçak, üstümde biber gazı bulunduruyorum.
Psikopat yada sosyopat değilim. .)
Ah mesut kardsim anliyorum seni. Hemde cok iyi
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
oturdum semtteki hanzolara kıl oluyom bigün brenide motoruda uzaylıymış gibi incelicekler birde3 o balkonlardan yedikleri meyveleri atan cinslerin sizin ta a a ko anladınız siz
Sayın belediye başkanım hergün yüzlerce aracın gectiği ana cadde üzerindeki 5 cm derinliğinde olan kanalizasyon kapagının üstune aylardır bi asfalt dokmediğiniz için sizi de saygı ile selamlıyorum nede olsa ordan motosıkletlı ınsanlar gecmıyor ve hızlı olup onun üzerinden gecmıyor...
Karşı apartmanın girişinde oturan menapoz abla.Motorumun brandasına koyduğun kedi mamaları yüzünden motorum kedi pansiyonuna dönmüş vaziyette.Üstelik motor başına geldiğimde kaçma gibi bir teşebbüste bile bulunmayacak kadarda ortamlarını benimsemişler. Yakında ruhsatı üstlerine geçirirlerse şasırmamak lazım.
Defalarca uyarmama rağmen bu eylemine devam edersen , Yedi mahallenin başıboş kedisini toplayıp, camından içeri atmayı planlıyorum.Seni kedi manyağı yapacağım.
"“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
"İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)