Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Babam motor almama izin vermiyor.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2013
    Şehir
    Nevşehir
    16 yaşına gircem ben ekoocan kardeşim sen 17 babanı ikna et bence şöle böle de birisinin motoru varsa onla bi görsün sonra ikna olur heralde, babam öldü benim ondan ben sadece annemi ikna etmeye çalışıyom öle böle de ikna eder alırsınız inşallah tekerin düz bassın inşallah
    Alıntı Burak1083 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimkinin ilk dediği şey kaça aldın? ne gerek var ya da boşuna almışsın gibi sorular sordu ben pes etmedim yine sonunda ikna oldu.Aman babadan babaya deişir tabi ama yinede herşeyin başı ehliyet oluyor baban şuan sana güvense bile başkasına nasıl güvenecek ben derdim dikkatli sürüyorum ediyorum oda derdi sen sürüyorsunda gitsen birine çarpsan ne olacak ehliyetin yok bişeyin yok ya da adam gelcek sana vuracak o yüzden bırak bu işleri araba alayım sana dedi ama ben dinlemedim.Zaten herşey çevreden kaynaklanıyor motora binen kız arkadaşlarım falan da vardı insan gaza geliyor tabi ama sabret daha iyisi olursun.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
    Ehliyet: A2 (01.10.2015)
    Motosiklet: 125 Mh Drift


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    25 Nisan 2010
    bende bayağı beklemiştim ailemi ikna etmek için. kendim para kazanmaya başlayınca gidip almıştım. ailenizin size güvenmesi önemli yoksa kolay kolay izin alamazsınız, fakat yinede eninde sonunda motosiklet sahibi olursunuz. ilk heyecan 2. el motosiklet almıştım ama sevincim fazla uzun sürmedi bir süre sonra arıza yaptı, bir türlüde ayar tutmadı meret. daha sonra gidip sıfır almıştım eskisinide babam arkadaşına bedava vermişti. maddi durumum el veriyorsa genelde sıfırını alıyorum.

  3. #43

    Üyelik
    08 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul / Okmeydanı
    cool113 bizim sıfır almaya gücümüz yetmezki 2. el tertemiz 3.500 TL sıfırı 5 bin tl + sadece motoru veriyolar ruhsatı felan saymıyorum :/ param olsa zaten sıfır alıcam eger çok ilerde ailem alışırsa bu duruma anlatırım satarız düzgün birşey alırız sıfır ozaman en hayırlısı olur kardeşim

  4. #44
    sahbazomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 ABS
    Bak kardeşim, motor kullanmak iyi sürücü olma işi değil. Birincisi, durmadan iyi sürücü olduğunu söyleyip durmuşsun; trafikte iyi sürücü olan kaç tane motorcu ölümle sonuçlanan kazalara karıştı biliyor musun? İkinicisi, yaş durumun hem ehliyet almana yetmiyorken bir de sigara içiyorsun... Yarın öbür gün ehliyetini al, doğru ekipmancıya git. Artık hayatına kaç liralık önem veriyorsan o kadarlık alışveriş yap. Daha sonra motorunu almaya git. Kaldı ki herkes sadece ehliyet ve ekipmandan bahsetmiş, bu işin 'eğitim' boyutu da var! Eğitim almadan çıkarsan hem kendini hem de başka insanları zora sokup tehlikeye atmış olursun. Hala daha ısrarcı olup, sabretmeyi bilmiyorsan sonun iyi olmayabilir kezâ yakın zamanda 16 yaşını doldurmamış bir çocuğun ehliyetsiz bir biçimde bir kazaya karışıp akşam haberlerine malzeme olmasını görmeyi kimse arzulamaz bu forumda. Aceleci davranma, aklı selim düşün.
    Smart Roadster (2012-2013) + KTM Duke 200 ABS (2013-2015) + Yamaha MT-07 ABS (2015-...)

  5. #45
    erdem_cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2013
    Şehir
    izmit
    Motosikleti
    cbr600f 5i
    Sen bence babana uy. Yasin gelsin once ehliyette israr et. Herkeze kazasiz belasiz radarsiz surusler

  6. #46
    salvoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kymco Süper 8 2012
    vay arkadaş. kardeşim git sende yaşıtların gibi telefona , bmm e karıya kıza heves et en kötü mahalle kavgası yap.bırak motor sevdasını şimdilik. ailenide üzme kendinede zarar verme.kesin kaza yaparsın demıyoruz ama bi kural varsa uyucan 18 ini bekle ehliyetini al sonra naparsan yap.

  7. #47
    ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ekim 2012
    Şehir
    SAKARYA
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    insanlar kendilerinin nasıl iyi sürücü olduklarına karar veriyorlar acaba ? çooooook merak ediyorum. hani 20 yıldır sürüyorum mobiletten bmw'sine kadar kullandım kendıme cok guvenıyorum kralım ben desen tamam adamsın da, hanı ne ayaksın yanı 17 yasında neyın iyisi bu anasını satiiyim ? ne içtin gece süt mü kafa yapıyor sana ? şehir içinde bi anlık gazlamadan sonra 20metre ilerindeki sokaktan araba fırlayınca iyi sürücülük falan kalıyor mu gör bakıyım. iyi sürücüymüş. dün aksam arkadas kaza yaptı. o da cok ıyı surucuyum dıyodu. yıne sokaktan araba fırladı patlattı yandan. şimdi çocugun sag bilegi kırıldı yürümüyor. neyse, lafla anlatılmaz bu işler. bigün saglam bi patlatırsın arabanın bırıne de ogrenırsın o zaman iyi sürücü olmayı. hayyydi iyi geceler daha da bu baslıga ugramam canımı sıkıyorsunuz artık aanasını sattımının yerınde. salak sacma ınsanlar dolusmaya basladı.
    MBHoro bunu beğendi.
    Think Nothing! Just Twist The Wrist


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)