Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Modenas GT 135 detaylı inceleme

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2010
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Sinyal ve ön çamurluk yandan bakınca kuş kafası gibi olmuş. Hoşuma gitti.
    4 sene 125cc kenboya binen biri olarak çok güzel motorlar diyebilirim. Birde benzin kapasitesi yüksek olsa, şehirlerarası bile gezerim.
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Paylaşım için teşekkürler
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2006
    Şehir
    Ulan Bator
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Modenas Gt 135 daha detaylı inceledim ve bende almanaya karar verdim, bu tip sitelerde yapılan yorumlar bilgi paylaşımları gerçekten motosiklet kullanılıcılarının ve yeni başlayan arkadaşlarımız için bulunmaz bir nimet !
    Modenası şöyle araştırdım ve kanatim şudur; uzakdoğu ülkelerinde malezya, taiwan ve avrupada cup tipi motorlar kültür haline gelmiş durumdadır.Modenas yunanistana hayli yüksek rakamlarda ihracatı olan bir marka, avrupalı bizim ülkemizdeki gibi yanı yattı çamura battı hikayelerine karnı toktur ve tüketici haklarına yaklaşımları bizim ülkemize benzemez.böyle bir motorun 90lı yıllarında ne yazıkki adam gibi bir distribütör olmayışından ötürü ülkemizde ezildi kaldı, hak ettiği yeri bulamadı.
    Teknik olarakta parça kalitesi olarakta gerçekten güzel bir motor ve motor üreten bir firma (kawasaki) gibi motosiklet devine çalışan bir firma artı olarak Malezyada bu tip firmalar araç üretimleri milli bir meseledir.
    Motosiklet kullanıcısı olarak temennim şudur; İnşallah distiribütör firma hızır group uzun soluklu olarak bu motosikletlere hak ettiği değeri vererek müşteri memnuniyeti ile ülkemizde hak ettiği yeri bulur.
    Akhisarli bunu beğendi.
    MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR

  3. #83
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı 250-MaCiT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu soruyu şu şekilde cevaplandırmak doğru olur sanırım;Kriss 1 in efsaneliği perçinlenmiştir..Fakat sadece kendi kulvarında değil,benim iddiam odurki tüm model ve türler arasında ilk sıralara gireceğini söyleyebilirim..
    Fakat Gt 135 modeline gelince,şu an 2500 km oldu alet,özellikle kış şartlarında (kar,yağmur,aşırı soğuk) bu motoru iyiden iyiye test etme şansım oldu..Kriss1 zorlu kış şartlarında banamısın demedi yıllarca..
    Bu ana kadarki gt135 izleninim şu..Motorun diğer cub motorlara göre güç,hız,tork üstünlükleri aşikar..Dengeli ve güvenilir bir fren sistemine sahip,yakıtı kullanımınıza göre değişkenlik göstermekle birlikte makul denilebilir..
    Lakin motorsikletin karbüratör yapısındanmıdır nedir tam emin değilim ,aşırı soğuk hava ile arası iyi değil..Bence bu en büyük eksisi..Motoru jikle ile çok ısıtmamız gerekiyor ve rolantisinide yükseltmemiz gerekiyor..Motorun çok çabuk soğuması kış şartları için bir dezavantaj olmakla beraber yaz için süper olabilir..Gömleğin yapısı molibden olduğu için olması muhtemel..Bu sorun hava ayarı ile ilgilimidir biemiyorum çünki kalbüratörün farklı bir yapısı var (vakum karbüratör)bunu çok iyi bilen bir teknisyen ile irdelemek lazım..
    Soğukla arası iyi değil derken acaba tam olarak neyi kast ettiniz? İlk çalışmadamı sorun var yoksa rölantimi tutmuyor ısınmadan?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

    Top speed,

    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

  4. #84
    hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2008
    Şehir
    mersin/bozyazı
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    160-170 km gördü bu motormudur acaba. baya bi modifiyeli herhalde.
    yer uçağı yapmış adamlar resmen.
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

  5. #85
    250-MaCiT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2005
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Modenas GT 135
    Yukarıda belirtmeye çalıştım..130cc lik bir motorun daha az yakabilmesi amacı ile karbüratör yapısının farklı olması(vakumlu karbüratör??)bence bu ülkenin kış şartları için yeni bir tanımlamayı gerektiriyor..Zira ben herhangi bir motorsikletin extra durumlar dışında kışın sıkıntı çıkartabileceğine inanmıyorum..Bu gt135 e has bir durum..Ayrıca kritiğimi dikkatli ve seçerek yapmaya çalışıyorum,modenas'ı kötülemiyorum kaldıki ben 12 sene kriss1 kullanmış ve efsane motor olduğunu iddia edenlerden birisiyim..İlk çalışmada herhangibir sıkıntı yok,jikleyi açıyorsunuz ve enaz bir dakika gibi bir süre motoru ısıtıyorsunuz ve jikle açık yola devam,burada şu kısıma bende biraz şaşırıyorum''jikle açık yola devam''kısmına..Kriss1 de çok nadir jikle kullanma ihtiyacım oldu ve hatta olmadı,bazen çocuklar jikle ile oynayıp açık bırakıyordu,bu şekilde hareket ederken kısabir süre sonra motor çekişten düşüp boğulmaya ve ''jiklem açık'' mesajı vermeye başlıyordu(mecaz)..Bu huy Gt135 te yok,jikle yarım açık git gide bildiğince,tabiki aşırı soğuk havalardan bahsediyorum..

    Ek olarak;arka dişliyi küçültüp performans egzosu ve hava filtresi ve karbüratör modifikasyonu gibi şeyler yaparak güzel hızları görüsünüz görmesinede,Ben GT135 in standart hali için genelleme yapıyorum..
    Yüksek yüksek devirlerde redline görmesinler
    Aşrı aşrı motorlara gaz vermesinler
    Babamın bir hayabusası olsa binsede gelse

  6. #86
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Bahsettiğiniz olay normal gibi görünüyor.Belki bir karbüratör hava ayarı ve sibop ayarı ile daha stabil çalışması sağlanabilir soğuk iken.Rodaj dan sonra bu bahsettiğim ayarlar kontrol edildimi servis tarafından?
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

  7. #87

    Üyelik
    17 Ocak 2013
    Şehir
    Akhisar
    Kup motorları uzun süre araştırdım.
    Biraz pahalı olmasına rağmen Modenas GT 135 bugün parasını verdim .Pazartesi teslim edecekler.

    Motor deneyimim fazla yok .

    Diğer tutulan markaları da kendimce denedim.

    Durduğu yerde üstüne binip ön teker üstüne bütün ağırlığımı vererek ,amörtiserlerin sonuna dayanıp dayanmadıklarına baktım.

    Modenas sonuna kadar gelmedi.Yani yaylanması çok iyi .

    Seside güzel geldi bana .Tok bir motor sesi duyup baktığımda bu yeni motoru görmeye başlamıştım. Dikkat çekmeye başlamıştı.

    Aradaki fiyat farkına karşı, birkaç artısı söylenebilir.Bu olumlu özellikleri bir çok kişi için değer bulunmayabilir ama ,Nispeten güvenli sürüşe sahip olduğuna inandığım için tercih ettim .

    Herkese güvenli sürüşler dilerim.
    ergün1968 bunu beğendi.

  8. #88

    Üyelik
    01 Aralık 2011
    Konuyu açan ve yorum yapan arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim.Honda cbr 600 rr ım vardı sattım,şimdi ise daha ekonomik ve şehir içinde daha pratik olan bir motor arıyorum.Daha önce ybr 125 e de binmiştim,şimdi ise honda cbf 150 almayı düşünüyordum ki bu modenas gt 135 i görene kadar.Motoru gittim bayide de inceledim gerçekten kaliteli, yanlız kafama takılan şu oldu ; cub ile commuter farklı segment diyeceksiniz ama modenas 4650 tl+ plaka bu cub motor için değermi ? aynı paraya cbf 150 de alınabilir. Çok kararsız kaldım. Ayrıca honda yı yarın satayım desem herkes biliyor,modenas için bu durum söz konusu değil.Yani bu risk e girmeye değermi , yardım lütfen, karar veremediğim için motorsuz kaldım. Ama yinede modenas ağır basıyor sanki.

  9. #89
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2012
    Şehir
    MaNiSa
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Deger bence alin alisilmisin disina cikmak lazim bazen.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

  10. #90
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Güzel motor, iyi satar.Cub hastası çok, ekonomikse olay bitmiştir.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  11. #91
    250-MaCiT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2005
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Modenas GT 135
    Alıntı 27frt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan ve yorum yapan arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim.Honda cbr 600 rr ım vardı sattım,şimdi ise daha ekonomik ve şehir içinde daha pratik olan bir motor arıyorum.Daha önce ybr 125 e de binmiştim,şimdi ise honda cbf 150 almayı düşünüyordum ki bu modenas gt 135 i görene kadar.Motoru gittim bayide de inceledim gerçekten kaliteli, yanlız kafama takılan şu oldu ; cub ile commuter farklı segment diyeceksiniz ama modenas 4650 tl+ plaka bu cub motor için değermi ? aynı paraya cbf 150 de alınabilir. Çok kararsız kaldım. Ayrıca honda yı yarın satayım desem herkes biliyor,modenas için bu durum söz konusu değil.Yani bu risk e girmeye değermi , yardım lütfen, karar veremediğim için motorsuz kaldım. Ama yinede modenas ağır basıyor sanki.
    Bu kararı vermek sizin,zira şunu belirtmekte fayda var CUB tarzının açılımı ''Cheap Urban Bike'' ucuz-kasaba-motoru..kasabadan kasıt şehir içi kullanımı..Benim iddiam şöyle bunu on sene kadar önce söylüyordum'ki cub tarzı motorsikletlerin marka ve modelleri ülkemiz için çok yaygın değildi ve birçok kimse tarafından bilinmiyordu,özellikle motorsiklet camiası tarafından..Oysaki iklimi ve şartları müsait bir çok ülkede özellikle şehir içi kullanım pratikliği ve ekonomisi açısından hızlı bir biçimde yayılma gösterdi..Ben bunun önümüzdeki on yıllık süre içerisinde ülkemizdede hızla yaygınlaşacağını düşünüyorum..Şu an commuter motorlar tipleri açısından ülkemizde daha çok yaygın olmakla beraber birçok kullanıcı commuterlerin cub lara nazaran çok ciddi farklar olduğunu sanmakta..Oysaki;kullanım amacına yönelik olarak cub motorlar commuterlara göre daha çok avantaja sahip..Bu fark edildikçe commuterlar tercih sebebi olabilir,tercih diyorum çünki commuterler görünüm itibarı ile büyük motorlara benzediği için biraz daha fantazi olarak kalabilir,bu tamamı ile kişisel tercih..
    Ülkemizde CUB motorların malesefki çok fazla alternatif çeşidi yok,çin malları bu boşluğu doldurmaya çalışsada özellikle büyük markaların dişli,kallavi modelleri ülkemize gelmiyor..Bu tamamı ile bir arz-talep meselesi.Özllikle ülkemizdeki bu arz talep olayını tüketiciden ziyade üretici veya ithalatçı belirliyor,kullanıcı bu ülkede pasif..Örnek verecek olursak koskoca ülkede 125-150 segmentinde şehir motoru commuter olarak YBR125-CBF150-TVS apache ye mahküm muyuz..Yokmu yamahanın hondanın,kawa nın suzukinin 125 başka modeleri veya diğer markaların????


    ***Dipnot:Şunu unutmamak lazım,tüm zamanların en iyi motoru honda cub 90 olarak tescillenmiş.
    ergün1968 ve alemdar2442 bunu beğendiler.
    Yüksek yüksek devirlerde redline görmesinler
    Aşrı aşrı motorlara gaz vermesinler
    Babamın bir hayabusası olsa binsede gelse

  12. #92
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2006
    Şehir
    avrupa yakası
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200


    cub candır
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

  13. #93
    altayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Temmuz 2007
    Şehir
    ısparta
    Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı Akhisarli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kup motorları uzun süre araştırdım.
    Biraz pahalı olmasına rağmen Modenas GT 135 bugün parasını verdim .Pazartesi teslim edecekler.

    Motor deneyimim fazla yok .

    Diğer tutulan markaları da kendimce denedim.

    Durduğu yerde üstüne binip ön teker üstüne bütün ağırlığımı vererek ,amörtiserlerin sonuna dayanıp dayanmadıklarına baktım.

    Modenas sonuna kadar gelmedi.Yani yaylanması çok iyi .

    Seside güzel geldi bana .Tok bir motor sesi duyup baktığımda bu yeni motoru görmeye başlamıştım. Dikkat çekmeye başlamıştı.

    Aradaki fiyat farkına karşı, birkaç artısı söylenebilir.Bu olumlu özellikleri bir çok kişi için değer bulunmayabilir ama ,Nispeten güvenli sürüşe sahip olduğuna inandığım için tercih ettim .

    Herkese güvenli sürüşler dilerim.
    kardeşim ilk önce ne için alacağına bağlı bence bu karar.ben uzun yıllar sorunsuz bir aletmi kullanmak istiyorum yoksa 3-5 ayda bir motor mu değiştiriyorum.şöyle birşey söleyim sana somada bir kardeşim var bu motor ülkeye gelip bille aldı.yaklaşık 18 bin km de motoru 3750 sattı burdan hesabını yapabilirsin

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------

    Alıntı Akhisarli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kup motorları uzun süre araştırdım.
    Biraz pahalı olmasına rağmen Modenas GT 135 bugün parasını verdim .Pazartesi teslim edecekler.

    Motor deneyimim fazla yok .

    Diğer tutulan markaları da kendimce denedim.

    Durduğu yerde üstüne binip ön teker üstüne bütün ağırlığımı vererek ,amörtiserlerin sonuna dayanıp dayanmadıklarına baktım.

    Modenas sonuna kadar gelmedi.Yani yaylanması çok iyi .

    Seside güzel geldi bana .Tok bir motor sesi duyup baktığımda bu yeni motoru görmeye başlamıştım. Dikkat çekmeye başlamıştı.

    Aradaki fiyat farkına karşı, birkaç artısı söylenebilir.Bu olumlu özellikleri bir çok kişi için değer bulunmayabilir ama ,Nispeten güvenli sürüşe sahip olduğuna inandığım için tercih ettim .

    Herkese güvenli sürüşler dilerim.
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum çok iyi ve akıllı bir seçim yaptınız

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

    Alıntı 27frt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan ve yorum yapan arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim.Honda cbr 600 rr ım vardı sattım,şimdi ise daha ekonomik ve şehir içinde daha pratik olan bir motor arıyorum.Daha önce ybr 125 e de binmiştim,şimdi ise honda cbf 150 almayı düşünüyordum ki bu modenas gt 135 i görene kadar.Motoru gittim bayide de inceledim gerçekten kaliteli, yanlız kafama takılan şu oldu ; cub ile commuter farklı segment diyeceksiniz ama modenas 4650 tl+ plaka bu cub motor için değermi ? aynı paraya cbf 150 de alınabilir. Çok kararsız kaldım. Ayrıca honda yı yarın satayım desem herkes biliyor,modenas için bu durum söz konusu değil.Yani bu risk e girmeye değermi , yardım lütfen, karar veremediğim için motorsuz kaldım. Ama yinede modenas ağır basıyor sanki.
    yanlışlıkla aksisarlı arkadaşımıza yazmışım )

    kardeşim ilk önce ne için alacağına bağlı bence bu karar.ben uzun yıllar sorunsuz bir aletmi kullanmak istiyorum yoksa 3-5 ayda bir motor mu değiştiriyorum.şöyle birşey söleyim sana somada bir kardeşim var bu motor ülkeye gelip bille aldı.yaklaşık 18 bin km de motoru 3750 sattı burdan hesabını yapabilirsin

  14. #94
    EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2011
    Şehir
    Fethiye
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    Bu motor beni çok etkiledi

  15. #95
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2010
    Şehir
    ☺ ßƲRĐƲR ☻
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    hayırlı olsun güle güle kullan

  16. #96

    Üyelik
    01 Aralık 2011
    Sonunda bu motoru almaya karar verdim.Dün bayiye gittim 4500 tl + plaka masrafı , o sırada birde 2. el vardı vardı bayide. Motor 3500 km ama plaka yok fiyat 3850 tl + 300 tl de plaka yani arada 650 tl bi fark var,birde lastiklerini dubleks yapmışlar . Sizce bu ikinci el motor mu yoksa hiç kafamı karıştırmayıp sıfır mı alayım.

  17. #97
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    34-10-35
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı 27frt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonunda bu motoru almaya karar verdim.Dün bayiye gittim 4500 tl + plaka masrafı , o sırada birde 2. el vardı vardı bayide. Motor 3500 km ama plaka yok fiyat 3850 tl + 300 tl de plaka yani arada 650 tl bi fark var,birde lastiklerini dubleks yapmışlar . Sizce bu ikinci el motor mu yoksa hiç kafamı karıştırmayıp sıfır mı alayım.
    arada pek fark yok hocam
    al sıfırını kafan rahat olsun..
    ikinci el olan 2012 dir
    senin alacagın hem seneden kazanacak
    hemde ilk sahibi ilk sen bineceksin
    rodajda küçük cc motorlarda önemli zaten

  18. #98
    3n3s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    kazazede
    kardeşim yakıt konusuna bi açıklık getirelim 4litre deposu var full depo ile ne kadar gidebiliyosun ? Birde yedek parça servis felan konusunda bu motor markası nasıl ? Yedek parçalarını antalyada rahat bulabilir miyim bide son olarak şu savrulma konusu hani çevre yolundan gitmişsin ya yere tutunuşu nasıl ? Sağlammı ? Savrulma az da olsa oluyomu yoksa hissettirmiyor mu ?
    Sorularım bu kadar şimdiden sağol

  19. #99
    altayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Temmuz 2007
    Şehir
    ısparta
    Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı 3n3s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim yakıt konusuna bi açıklık getirelim 4litre deposu var full depo ile ne kadar gidebiliyosun ? Birde yedek parça servis felan konusunda bu motor markası nasıl ? Yedek parçalarını antalyada rahat bulabilir miyim bide son olarak şu savrulma konusu hani çevre yolundan gitmişsin ya yere tutunuşu nasıl ? Sağlammı ? Savrulma az da olsa oluyomu yoksa hissettirmiyor mu ?
    Sorularım bu kadar şimdiden sağol
    Savrulma yok gibi kardeşim yakitta 7tl ye 100km gidiyor.ben rodajda 1.6lt yaktim kesin hesabim yani.depoyu tipa doldurup 102km tekrar aldim 1, 6lt yakti.
    Antalya'da servis var yedek parça olarak hiçbir sıkıntı yok akhisari arayıp sorabilirsin

  20. #100

    Üyelik
    23 Kasım 2012
    Şehir
    Muğla Bodrum
    Motosikleti
    Yamaha Crypton
    bende manisa somada 2 tane gördüm bu motordan.ben crypton ve innova kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki malzeme kalitesi ve özellikleriyle saydığım motorlardan çok daha üstün bir motorsiklet.orjinal yedek parça konusunda pek sanmıyorum aynı şansta olduğunu.ama cup motorsikletler parçaları genelde birbirine uyar.parça konusunda sorun yaşarsan emin ol bir şekilde bu sorunu aşarsın.sadece özenli ve temiz kullan gerisini boşver.iyibir tercih yapmışsın.tek söyleyebileceğim yağışlı havalarda o lastiklere güvenme.aynı lastikle çok düşük bir hızda yağışlı havada yanlışla ön frene elimin gitmesi neticesinde ayak takozu ve elcikte hasar ile anca kurtardım.birşey daha tavsiye ediyorum.kullandığın motorun kaportasında kenar kısıma (boya koruyucu şeffaf film tak).yani devrildiğinde yere sürtebilecek kısıma.neden diye sorarsan en çok sürtünmeye müsait yeri.özellikle yüksek kaldırımlar yada devrilme durumunda çizik bile olmaz kaportanda.birde şu cub motosiklerin 70/90 17 ve 80/90 17 ölçüsünde kalite lastik bulma problemi ülkemizde çözülse ne güzel bir memleket olacak


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)