Ankarada görerek alabileceğimiz Lastik satıcı(ları)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet.

Ankara da bizzat gidip ürtim tarihi ve desenler-su kanallarını neyim görüp bakıp alabileceğimiz lastik satan yerleri arıyorum.

Dışkapı-yiba çarşısına bakabilirim, onların haricinde, motosiklet lastiği satanlar hatta sırf bu işi yapanlar varsa çok iyi olur !

son bi güncelleme

Ankara motosiklet aksesuar ve koruma ekipmanı konusunda biraz kıt malesef, istanbulda ankaraya göre 3-4 kat fazla mağaza vardır sadece avrupa yakasında bile.

arkadas aslında ıyı bı konu açmış...benımde cbr nın lastıklerın degısmesı lazımda nereden alıcaz bu lastıklerı...

ufak motorların lastikleri için yiba'ya bakabilirsiniz ancak arka teker ölçüsü 130'dan büyükse stokta bulma ümidini bence kesin, çinici kardeşleri önerebilirim. balans ayarı da yaparak lastiği takıyorlar.

ufak motorların lastikleri için yiba'ya bakabilirsiniz ancak arka teker ölçüsü 130'dan büyükse stokta bulma ümidini bence kesin, çinici kardeşleri önerebilirim. balans ayarı da yaparak lastiği takıyorlar.

bunlar dimi ? http://cinicikardesler.com/

şaşmaz sanayi yazıyo

---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

sitelerinde motosiklet lastikleri sattıklarını yazmamışlar...

bildiğim kadarıyla çinicilerde motosiklet lastiği yok,siparişle getirtirler.Ankara civarında büyük motosiklet mağazaları var,ancak oldukça pahalıdırlar.En iyisi yiba dır.Cant lastik neyim herbişey orda bulunur.

çiniciler siparişle getiriyor, ben siparişi verdikten bir gün sonra gelmişti. yeri de iskitler büyük sanayii'de. etlik'ten tandoğan'a gelirken benzinliğin ordan sağa dönün, 500 metre ilerde sağda. kime sorsanız gösterirler zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar