Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet Yasağina Tepki

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2005
    Şehir
    DENIZLI
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Çok kez yazıldı çizildi kardeşlerim.Güzel ülkemizin nadide memleketi Gaziantep'teki MOTOSİKLETLERİN CADDE VE SOKAKLARA GİRİŞİNİN YASAKLANMASI konusunda tüm motorcu camiasını duyarlı olmaya davet ediyorum.Toplu olarak tepkimizi ortaya koymamız belki bu kararın geri çekilmesinde etkili olabilir diye düşünüyorum.Haydi arkadaşlar;5 dakikamızı almaz bu işlem.Yapmamız gereken tek şey aşağıdaki metni copy-paste ederek asimguzelbey@yahoo.com adresine yollamak.Ayrıca en alttaki ***** ******* bölümüne kendi ad ve soyadlarınızı yazınız ki bu kararın büyük bir kitle tarafından KINANDIĞI hissini yaşatabilelim.Şimdiden teşekkür ederim.Ayrıca moderatörlerimizden de rica ediyorum;LÜTFEN KONUYU SİLMEYİN.En azından 3-4 gün kalsın bu topic.Hadi arkadaşlar bu gün başlıyalım ve bakalım kaç kişi tepkisini iletmiş anlayalım.

    Sayın Asım Güzelbey,

    Bulunduğumuz 21. Yüzyıl’da insan hakları ve demokrasi çerçevesinde, Avrupa Birliği yolundaki ülkemiz için biz vatandaşlara büyük görevler düşmektedir. Antidemokratik uygulamaların bir bir kaldırıldığı şu dönemde biz bilinçli motosiklet kullanıcılarını rahatsız eden bir antidemokratik uygulama da ne yazık ki belediyeniz nezdinde husule gelmektedir.

    Bugüne kadar çağdaşlığı ve modernliği ile tanınmış olan Gaziantep ilinde, şehrin bazı yerlerinde motosiklet girişlerinin yasaklanmış olması öncelikle insan haklarına ve evrensel hukuka, diğer yandan ise mantığa aykırıdır. Gelişmiş ülkelerde ve özellikle Avrupa’da; düşük yakıt tüketimleri, küçük boyutları ve çevreye olan pozitif katkıları nedeniyle teşvik edilen motosiklet, günümüz Türkiye’sinde de bu çizgiye doğru sağlam adımlar atmaktadır. Atılan bu adımlar bir gün mutlak ki Gaziantep ilinde alınan bu yasak kararının üzerinden de geçecektir.

    Bizler, yani bilinçli motosiklet kullanıcıları, kaksımız başta olmak üzere tüm koruyucu kıyafetlerimiz dahil, ehliyetlerimiz cebimizde her yıl gruplar halinde veya bireysel olarak onlarca şehri geziyor, buralarda fotoğraflar çekiyor ve bu fotoğrafları yazılarımızla güzelleştirip internetteki yerli ve yabancı sitelerde yayınlayarak turizme katkıda bulunuyoruz.

    Ülkemizin gezip görülecek yerleri bakımından en zengin illerinden birisi olan Gaziantep’i de tanıtmayı ve yurtdışındaki motorcu dostlarımız başta olmak üzere, ülkemizdeki “yerli turizm”e katkıda bulunarak vatandaşlarımızı oraya yönlendirmeyi isteriz ve bunu severek yaparız. Ancak kendimizin bile motosikletlerle giremediğimiz bir şehre yabancı dostlarımızı nasıl davet edebiliriz?

    Sonuç olarak; bizler Türkiye’de motosiklet kültürünün bilinç çerçevesinde yaygınlaşmasını isteyen motosiklet kullanıcıları, motosikletler önündeki tüm antidemokratik uygulamaların kaldırılması için girişimlerde bulunacağız. Belediyenizin de girişimlerimizde yardım ettiğini görmek bizleri çok sevindirecektir.

    İyi çalışmalar dileriz.
    Motosiklet.NET Sitesi Adına
    ***** *****


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    *************************************************
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
    Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: danger0 **************
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler