Mct 250 Yüksek Devirlerde Tam Gaz Yemiyor

Motosikleti
Mt 07 Mct 250
Takılı/Sökük Hava Filtresi,Buji,Ateşleme Bobini,Pipo, Değiştirmeme Rağmen Hala Sorunum Devam Ediyor Jiklem Açık Değil Yüksek Devir Tam Gazda Motor Öksürüyor Silkeliyor Ayrıca Jikleyi Açıncada Motor Bayılıyor.

Motosikleti
Cruiser
İlk şüpheli karbüratör.
Çünkü şamandırada sorun varsa bunu yapabilir, diyaframda sorun varsa yapabilir,meme tıkalıysa yapabilir, bunların hepsi karbüratörde o yüzden benim ilk şüphelim karbüratör 👍🏻

Motosikleti
Mt 07 Mct 250
tek karbüratörlü çift karbüratörlü mü
Çift
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk şüpheli karbüratör.
Çünkü şamandırada sorun varsa bunu yapabilir, diyaframda sorun varsa yapabilir,meme tıkalıysa yapabilir, bunların hepsi karbüratörde o yüzden benim ilk şüphelim karbüratör 👍🏻
Kalkışta motor tek piston gibi çalışıyor bazen istop ediyor hava ayarı Yapmama rağmen rolantide hafif gazı kapat aç yapıncada stop ediyor

Motosikleti
1999 Honda Rebel 250 CMX
Çift
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalkışta motor tek piston gibi çalışıyor bazen istop ediyor hava ayarı Yapmama rağmen rolantide hafif gazı kapat aç yapıncada stop ediyor
karbüratör tıkalı bozuk olabilir en iyisi sen yaşadığın bölgeyi söyle usta önerisinde bulunalım. kendim yaparım dersen de olabilir açıp temizleyebilirsin bi tamir kiti alıp ama senkronu tutturamayabilirsin zordur. ustaya gitmen daha iyi

Motosikleti
Mt 07 Mct 250
karbüratör tıkalı bozuk olabilir en iyisi sen yaşadığın bölgeyi söyle usta önerisinde bulunalım. kendim yaparım dersen de olabilir açıp temizleyebilirsin bi tamir kiti alıp ama senkronu tutturamayabilirsin zordur. ustaya gitmen daha iyi
Bir Usta buldum 300 lira fiyat çekti haftaya götürücem ankaradayım yapsam yaparım ama ben birşeyler yaptıkça motor dahada sorun çıkarıyor(y)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar