Güldür güldüüür barabbab bara babbam....
![]()
Yeni sevkiyatı nereden bileceğiz?
Ticaretindeysem alırımBir şeyin ucuzlayacağını bilseydiniz, ucuzlamadan önce satın alır mıydınız?
![]()
Yeni sevkiyatı nereden bileceğiz?
Sorunun içinde gizli bir mana var o kaçmış sanki?...
Ticaretindeysem alırım. Ama yasal olarak "Stokçuluk" adında bir suçta işlemiş olurum. Gerçi tekelsem bir kılıf uydururum zaten.
![]()
Ben sormadım ya, karşıma çıktıgidip en ölücü yere sormuşsun sende yahu![]()
Valla genel olarak bilemiyorum da dün şunu gördüm: https://www.drdmotorbikes.com/hjc-v10-kask-grape-mc24 Rengi falan baya falso bence ama iyi kasktır, alınır.. Bedeni de mevcut.6.aya girdik, kasklarda indirim gören oldu mu?
buna biraz satılmadı elimizde kaldı indirimi yapılmış gibi, diğer renkleri pahalı çünkü.Valla genel olarak bilemiyorum da dün şunu gördüm: https://www.drdmotorbikes.com/hjc-v10-kask-grape-mc24 Rengi falan baya falso bence ama iyi kasktır, alınır.. Bedeni de mevcut.
valla öyle de olsa fiyatı baya iyi, ben bile almayı düşündüm.%60 indirim yapmışlarbuna biraz satılmadı elimizde kaldı indirimi yapılmış gibi, diğer renkleri pahalı çünkü.
ben shoei'lere bakıyorum da vergi indirimi yansıtan görmedim, kasklar hala 45-50bin TL
bence bu durumu sosyal medya gücü olanların biraz gündeme getirmesi gerekli
Benim kaskı 18-16 bin TL ye almıştık ama renk harbi cacıkvalla öyle de olsa fiyatı baya iyi, ben bile almayı düşündüm.%60 indirim yapmışlar![]()
kafaya pofuduk tavşan kaplama takarız knk sorun çözülür hihiBenim kaskı 18-16 bin TL ye almıştık ama renk harbi cacık
geçen kocaeli kayada 22bine shoei nxr 2 görmüştümbuna biraz satılmadı elimizde kaldı indirimi yapılmış gibi, diğer renkleri pahalı çünkü.
ben shoei'lere bakıyorum da vergi indirimi yansıtan görmedim, kasklar hala 45-50bin TL
bence bu durumu sosyal medya gücü olanların biraz gündeme getirmesi gerekli
Bence rengi güzel ya. Tamda kask baktığım bu aralar, iyi gelir. Nasıl bilirsiniz kaskı a dostlar ?Benim kaskı 18-16 bin TL ye almıştık ama renk harbi cacık
Aerodinamisi fln tırt diyolar ama sessiz de demişler, motorunuzda cam falan varsa yapıştırın gitsin çok iyi fiyat bence. Kaliteli kask. Rengi de baktıkça içime sindi benim de bu arada, güzel bile gelmeye başladıBence rengi güzel ya. Tamda kask baktığım bu aralar, iyi gelir. Nasıl bilirsiniz kaskı a dostlar ?Snellde test yok. Sharp ta açılmıyor bu aralar.
Yanlız sarısı da ayrı güzelmiş. Link.
Sukuter zaten, cam var. Hatta deflektör bile aldım.Aerodinamisi fln tırt diyolar ama sessiz de demişler, motorunuzda cam falan varsa yapıştırın gitsin çok iyi fiyat bence. Kaliteli kask. Rengi de baktıkça içime sindi benim de bu arada, güzel bile gelmeye başladı![]()