MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

Motosikleti
Dominar D250
:)

MG-8107.jpg

Yeni sevkiyatı nereden bileceğiz?

Bir şeyin ucuzlayacağını bilseydiniz, ucuzlamadan önce satın alır mıydınız?

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Ticaretindeysem alırım :D. Ama yasal olarak "Stokçuluk" adında bir suçta işlemiş olurum. Gerçi tekelsem bir kılıf uydururum zaten. 😇
Sorunun içinde gizli bir mana var o kaçmış sanki?

"Bir şeyin ucuzlayacağını bilseydiniz, ucuzlamadan önce satın alır mıydınız?" sorusunun tüketici açısından cevabı "Hayır"dır.

Bu durumda potansiyel tüketiciler malın fiyatının ucuzlayacağını bekleyerek satın alımlarını öteleyeceklerdir, bu işin ticaretini yapanlar da mal ellerinde kaldığı / stok devir hızı düştüğü için indirim yapmak zorunda kalacaklardır. Dolayısıyla bu haber ve piyasa beklentisi fiyatlarda bir miktar indirime gidilmesi sonucunu doğuracaktır. Tabi ki %20 olmaz o indirim, fazla stok tutanlarda cüz'i bir miktar indirim olur veya az stok tutanlar için daha muhtemel olarak fiyatlar bir süre artmadan / sabit kalır. Yani sağlıklı bir piyasada bu şekilde bir yönelim beklenir ama bizim her şeyimiz (piyasa / tedarikçiler / tüketiciler) cins, o yüzden böyle analizler tutmuyor. :D

Motosikleti
Dominar D250
Valla genel olarak bilemiyorum da dün şunu gördüm: https://www.drdmotorbikes.com/hjc-v10-kask-grape-mc24 Rengi falan baya falso bence ama iyi kasktır, alınır.. Bedeni de mevcut.
buna biraz satılmadı elimizde kaldı indirimi yapılmış gibi, diğer renkleri pahalı çünkü.

ben shoei'lere bakıyorum da vergi indirimi yansıtan görmedim, kasklar hala 45-50bin TL
bence bu durumu sosyal medya gücü olanların biraz gündeme getirmesi gerekli

buna biraz satılmadı elimizde kaldı indirimi yapılmış gibi, diğer renkleri pahalı çünkü.

ben shoei'lere bakıyorum da vergi indirimi yansıtan görmedim, kasklar hala 45-50bin TL
valla öyle de olsa fiyatı baya iyi, ben bile almayı düşündüm.%60 indirim yapmışlar :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

geçen kocaeli kayada 22bine shoei nxr 2 görmüştüm

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Benim kaskı 18-16 bin TL ye almıştık ama renk harbi cacık
Bence rengi güzel ya. Tamda kask baktığım bu aralar, iyi gelir. Nasıl bilirsiniz kaskı a dostlar ? :D Snellde test yok. Sharp ta açılmıyor bu aralar.

Yanlız sarısı da ayrı güzelmiş. Link.

Son düzenleme:
Motosikleti
mt-25
şuanki fiyatları not edin. 3-5 gün sonra ilanlarda 100 lira olan şeye 150 yazıp %20-25 indirimli reklamlarını göreceğiz. giren çıkan yine bize olacak.

Bence rengi güzel ya. Tamda kask baktığım bu aralar, iyi gelir. Nasıl bilirsiniz kaskı a dostlar ? :D Snellde test yok. Sharp ta açılmıyor bu aralar.

Yanlız sarısı da ayrı güzelmiş. Link.
Aerodinamisi fln tırt diyolar ama sessiz de demişler, motorunuzda cam falan varsa yapıştırın gitsin çok iyi fiyat bence. Kaliteli kask. Rengi de baktıkça içime sindi benim de bu arada, güzel bile gelmeye başladı :D

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Aerodinamisi fln tırt diyolar ama sessiz de demişler, motorunuzda cam falan varsa yapıştırın gitsin çok iyi fiyat bence. Kaliteli kask. Rengi de baktıkça içime sindi benim de bu arada, güzel bile gelmeye başladı :D
Sukuter zaten, cam var. Hatta deflektör bile aldım. :D Benim LS2 den daha sesli olduğunu düşünmüyorum. Hatta benim için yükseltme bile olabilir.

Gemini "HJC V10; naked (çıplak), retro, scrambler ve cafe racer tarzı motosikletler için özel olarak tasarlanmış modern bir fiberglas kapalı kasktır." diyor. O yüzden emin olamadım. Bu konuyu araştırıyorum şimdi. Ama kaskı beğendim renk olarak. Bir de siyah vizör bulursam yanına alacağım gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar