Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Sorun servisinizde gibi, markalar servislere çok aşırı düşük saçma sapan ücretler veriyor bu sebeple servisler külfetli işleri yapmak istemiyorlar
Misal CFMoto 450SR'ın yağ soğutucu değişimi için servise ödediği işçilik ücreti 90TL gibi komik bir rakam ama işine ve ustalığına laf sürdürtmek istemeyen ustalar değişimi yapıyor kullanıcıyı mutlu edip yağ bakımı için gel diyor. Tokatçılar ise garanti dışı bahaneleri uyduruyor

Misli değişimi için uğraşın derim belli ki servis iş bilmez yada şu durumdan sonra mutlu mesut şekilde bu işi yapacağını sanmıyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda
Çok teşekür ederim. Benzer durumları yaşayan birkaç kişiyle görüştüm. Arabulucu, tüketici mahkemesi, bilirkişi vb. süreçler çok uzun sürüyormuş. Firmalarda, çok az kişi bunlarla uğraştığı için işi yokuşa sürme eğilimindeler.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Kuzenimin şuan RKS ile davası var. Geç tamirden dolayı. Kazanma ihtimali var çünkü iddiası basit. Ama firmanın avukatları sürekli saçma sapan itirazlarla mahkemeyi erteliyorlar.

Bugün bir video (link) seyrettim mercedes'le ilgili. Adam 10 yıl sonra mahkemeyi kazanmış ama mahkemenin verdiği rakam adama ceza gibi.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Kuzenimin şuan RKS ile davası var. Geç tamirden dolayı. Kazanma ihtimali var çünkü iddiası basit. Ama firmanın avukatları sürekli saçma sapan itirazlarla mahkemeyi erteliyorlar.

Bugün bir video (link) seyrettim mercedes'le ilgili. Adam 10 yıl sonra mahkemeyi kazanmış ama mahkemenin verdiği rakam adama ceza gibi.
Yorumunuz için çok teşekkürler, kuzeninize de geçmiş olsun ve umarım tez zamanda hakkını alır.

Bahsettiğiniz Mercedes olayı maalesef Türkiye'deki büyük hukuk savaşlarının acı bir gerçeği. Firmalar davayı uzatıp parayı enflasyona ezdirerek tüketiciyi bıktırmaya çalışıyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yorumunuz için çok teşekkürler, kuzeninize de geçmiş olsun ve umarım tez zamanda hakkını alır.

Bahsettiğiniz Mercedes olayı maalesef Türkiye'deki büyük hukuk savaşlarının acı bir gerçeği. Firmalar davayı uzatıp parayı enflasyona ezdirerek tüketiciyi bıktırmaya çalışıyor.
Orada taleplerde faiz şartı koymak, asıl davayı kazandıktan sonra finansal ve manevi kayıplar için ilamsız icra takibine başvurmak yoluna gidilebilir belki. (Ama en iyisini konusunda iyi avukatlar bilir, onlar da ucuz değil...)

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Orada taleplerde faiz şartı koymak, asıl davayı kazandıktan sonra finansal ve manevi kayıplar için ilamsız icra takibine başvurmak yoluna gidilebilir belki. (Ama en iyisini konusunda iyi avukatlar bilir, onlar da ucuz değil...)
İhtarnameye ekledim. arabulucu sonrası tüketici mahkemesi üzerinden dava açarken, dava dilekçesine de ekleyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Çok Beğenilen Mesajlar