- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 hafta önce sattığım motor sattıktan 2 gün sonra çalışmamaya başlamış ve yeni sahibi 10 gün sonra bir ustaya götürmüş ve usta conta yaktığını söylemiş. Motoru test etmek için arkadaşıyla geldi alıcı ve beğendiler çekişinde gidişinde bir sorun yoktu, benim bildiğim bir sorun da yoktu motoru sapa sağlamdı, gidişi duruşu kompresyonu çok iyiydi yani. Qj Srk 250 rr motorun modeli. Neyse alıcı bana conta yakma olayını duyunca bu 100 km sürmeyle olmaz masraflarını senden talep edeceğim vermezsen avukatıma başvurcam yazdı, benden kendimden emin olduğum için hukuki süreç başlatmasını söyledim, ve 1 gün sonra motoru kendi ustası sökmüş indirmiş fotoğraflarını bana attı, 8 subap 2 buji değişecekmiş ve buji yatakları tornalanması lazımmış tekrar uzlaşalım fln dedi ben de reddettim zaten sağlam verdiğime emindim motoru, ama dava açacak gibi görünüyor, sizce bu davadan ne çıkar, ne yapmam lazım, alıcı bana aldıktan 4 gün sonra motorun iyi uzadığını ciddi bir problem olmayacağını bir usta görse hallolur sadece marş almasında problem olduğunu söyledi, 10 gün sonrada işte dediğim olay gerçekleşti, bu aralıkta herhalde hiç kullanılmamış motor zaten çalışmamış. Ama dava açmadan bilirkişi görmeden motoru demonte ettirmiş ustasına üstelik iyi uzadığını yazdığı mesajlarda var. Kısacası sizce ne olur. Motor 14000 kmde