Linkteki kask sahte olabilir mi

Mt helmets revenge 2 bu linkteki kaskı almayı düşünüyodum diğer satıcılar 5600tl verirken bu satıcı 4600 tl koymuş sahte vs olabilir mi bide bu civarlara hangi kaskları önerebilirsiniz , iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mt helmets revenge 2 bu linkteki kaskı almayı düşünüyodum diğer satıcılar 5600tl verirken bu satıcı 4600 tl koymuş sahte vs olabilir mi bide bu civarlara hangi kaskları önerebilirsiniz , iyi forumlar.
bide yorum vs de görmeyince biraz işgillendim

Motosikleti
NC750X
MT'nin çakmasını üretmezler. Seri sonudur, renkten dolayıdır vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anladım cehaletime verin henüz bu konularda yeni sayılırım kaskın eski olmasının ne gibi bi dezavantajı olabilir
Genel görüş ortalama 5 yıl kullanım süresi olduğu için. Bazısı üretimden itibaren olduğunu savunuyor bazısı kullanım vs.

Bazen hepsiburada kendisi kampanya düzenleyebiliyor. Buna denk gelmiş olabilirsin. Bende bir kere n11 den olta makinesi alacakken yerini bildiğim satıcı firmayı arayıp geleyim oraya tiko para kaça verirsin demiştim. Adamlar bizim indirimden haberimiz yok kaçırma burada fiyat bu demişti :) Yani beğendi isen al gitsin.

bu kadar para vermişken biraz daha ekleyip hjc'nin en ucuz modellerinden almaya bakın.
internete göz attım, 5500-6000 gibi rakamlara bulunabiliyor.

kendi tecrübemden cevap vereyim. kullanmasan bile durduğu yerde
- kaskın içindeki köpük sertleşiyor,
- astarın iç tarafındaki sünger dolgular bozuluyor, kum gibi ufalanmaya başlıyor
- kapak mekanizması gibi yerlerde plastik parçalar gevrekleşiyor ve çıt diye kırılıyor

Motosikleti
D400
Soru cevap kısmından üretim yılını sor bence.

bu arada hjc ya da scorpion modeller daha iyi olur bütçeni 1k daha arttırsan.

Soru cevap kısmından üretim yılını sor bence.

bu arada hjc ya da scorpion modeller daha iyi olur bütçeni 1k daha arttırsan.
anladım bugün sorarım , scorpion exo 391 modelini dün denedimde bi garip geldi çok beğenemedim mevcut kaskım mt helmets marka seviyodum zaten ordan devam ederim gibi yinede öneri için teşekkürler

anladım bugün sorarım , scorpion exo 391 modelini dün denedimde bi garip geldi çok beğenemedim mevcut kaskım mt helmets marka seviyodum zaten ordan devam ederim gibi yinede öneri için teşekkürler
Ben baktım. Kaskın ece 22.06 standartında. Bu zaten 1-2 yıl önce çıkmış bir standart bu yüzden kask yeni. Kaskın Köpüğünün bozulduğu falan da yok inanmayın. İnsanlar yeni kask alsın diye üreticiler dümenden 5 yılda kaskın etkisi azalıyor diyorlar. Her kaskta değil ama çoğu kaskın içinde ki köpük denilen madde bizim televizyon gelirken konulan beyaz strafor un siyaha boyanmış hali. Bu madde de zaten doğa da kolay kolay bozulmaması ile biliniyor. Beğeniyorsan al gitsin güzel kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar