CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Neyin tribindesin ihtiyar ne kadara hakimsin motor kullanmaya ne kadar kontrol yeteneğin varda böyle konuşuyorsun senin düz gittiğin yolları benbacakların titreyecek şekilde gidiyorum dert etme sohbet muhabbet olsun diye de sordum ayrıca ABS evet kesinlikle her SS da olmalı eğer elzem birşey olmasaydı 2025 2026 ABS siz SS görürdün piyasada evet yıllarca çift silindir kullandım ve artık 4 silindirden aşağı binmek istemiyorum anormal bir durum yok bide gereksiz emoji spamlamışsın al kendini de git hadi ötede ihtiyarlık sendromunu yaşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ABS ye engel diyen biri ile zaten konuşmaya gerek biz bunu sadece pistte kullanmıyoruz günlük hayattada sürekli binicem yolda ne ile karşılaşacağın belli olmaz bulunduğum ilçe büyük bir sanayiye sahip kamyonlar toprak dökebiliyor yollar belediye sayesinde ıslak olabiliyor yağmurlu havada bu toz pislik birleşince en baba motorcuyu getir ani frende ABS li motor kadar iyi duramaz
len benim yan hesabım sanacaklar bunu :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Neyin tribindesin ihtiyar ne kadara hakimsin motor kullanmaya ne kadar kontrol yeteneğin varda böyle konuşuyorsun senin düz gittiğin yolları benbacakların titreyecek şekilde gidiyorum
Adam 40 senedir sürüyor, motosiklet eğitmeni. Ben kullanışına şahit oldum. Aman diyeyim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam bişeyler yazayım dedim , Ama baktım ki benden tecrübelisin,herşeye hakimsin , beni,m tavsiyemden bi cacık olmaz...
Ben olsam Aps,eps,cbs,kdr,fsm,rte,ykm,lcw alayı olsun isterim.. Olmazsa olmazım bunlar..
Bir tavsiye verirsin artık bize... ;)

Adam 40 senedir sürüyor, motosiklet eğitmeni. Ben kullanışına şahit oldum. Aman diyeyim.
Bir eğitmen bide 40 senedir süren yaşını almış bir eğitmenin üslubuna baksana 15 yaşındaki ergenler gibi konuşuyor ayrıca eğitmen olması birşeyi değiştirmez ABS bizim ülkemiz de gerçekten de elzem bir durum oldu kendisi yurt dışında yaşayıp oranın yolları ile karıştırıyorsa bilemem ama bu gözler yollarda çok sıkıntılı durumlar gördü pistte bende abs kullanmam veya tek derdim temiz asfaltta gaz açıp stoppie yapmak falan olsa

Tam bişeyler yazayım dedim , Ama baktım ki benden tecrübelisin,herşeye hakimsin , beni,m tavsiyemden bi cacık olmaz...
Ben olsam Aps,eps,cbs,kdr,fsm,rte,ykm,lcw alayı olsun isterim.. Olmazsa olmazım bunlar..
Bir tavsiye verirsin artık bize... ;)
Gerçekten ülkecek cıvık bir hal almaya başladık… soruda sadece abs farkı değil ben motorları da sordum mesela bana 1000rr şöyle şu sıkıntıları var şunları çekebilirsin demek yerine sadece abs ye takılmışsınız ben kendim zaten abs iptal edip gerçekten motorun sınırlarını zorlayacak kadar sürüşler yaptım uzun süre abs olmadan da kullandım ha ss değil naked sürücüsüydüm ayrı bir konu ilk kez ss almak istediğim içim aklımdaki motorları da yazdım artık eskisi gibi değil de daha çok yol odaklı kullanmak istediğim için de abs durumunu belirttim olayı saçma sapan yerlere çekecek bir durum yok ortada

Son düzenleme:
La bu forum harbi garip bir yer olmaya başladı iyice. Bir konuda abs elzemdir, doğru fren kullanımında zaten devreye girmez ve son çaredir deniyor, burada absli motora öncelik veren adama bebe muamelesi yapılıyor. Bi kara verelim romalı kardeşlerim.

La bu forum harbi garip bir yer olmaya başladı iyice. Bir konuda abs elzemdir, doğru fren kullanımında zaten devreye girmez ve son çaredir deniyor, burada absli motora öncelik veren adama bebe muamelesi yapılıyor. Bi kara verelim romalı kardeşlerim.
Forum olarak değil ülkece garip bir hal aldık

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
len benim yan hesabım sanacaklar bunu :ROFLMAO:

Yok Erinçcim bu senden fena . Bence sen onun yan hesabı olabilirsin ancak.🤣🤣🤣

Neyin tribindesin ihtiyar ne kadara hakimsin motor kullanmaya ne kadar kontrol yeteneğin varda böyle konuşuyorsun senin düz gittiğin yolları benbacakların titreyecek şekilde gidiyorum dert etme sohbet muhabbet olsun diye de sordum ayrıca ABS evet kesinlikle her SS da olmalı eğer elzem birşey olmasaydı 2025 2026 ABS siz SS görürdün piyasada evet yıllarca çift silindir kullandım ve artık 4 silindirden aşağı binmek istemiyorum anormal bir durum yok bide gereksiz emoji spamlamışsın al kendini de git hadi ötede ihtiyarlık sendromunu yaşa

ABS ye engel diyen biri ile zaten konuşmaya gerek biz bunu sadece pistte kullanmıyoruz günlük hayattada sürekli binicem yolda ne ile karşılaşacağın belli olmaz bulunduğum ilçe büyük bir sanayiye sahip kamyonlar toprak dökebiliyor yollar belediye sayesinde ıslak olabiliyor yağmurlu havada bu toz pislik birleşince en baba motorcuyu getir ani frende ABS li motor kadar iyi duramaz

Dur dur kimse dokunmasin bu benim . Ben eglenicem. Sampsonite den beri forumda eglenecek kimse bulamiyordum bu yavru kus yeni düsmüs.

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Son düzenleme:
Yok Erinçcim bu senden fena . Bence sen onun yan hesabı olabilirsin ancak.🤣🤣🤣

Dur dur kimse dokunmasin bu benim . Ben eglenicem. Sampsonite den beri forumda eglenecek kimse bulamiyordum bu yavru kus yeni düsmüs.

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Tamam ihtiyar dediğim gibi ötede yaşa sendromunu

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Len bacaksiz. Sen bezine iserken ben motor üzerindeydim az bucuk anlarim bu islerden. Yollarda düz gitmeyide hic sevmem o is icin dizel arabam var az yakiyo cok kaciyo.

2025 , 2026 da SS lere takilan ABS ler ile gecmisteki ABS ler ,uzaktan akraba bile degiller . Teknoloji gercek SS binicisinin ihtiyaclarini dogru bicimde karsilayabilen ABS sistemini anca yapabildi a evladim. O nedenle eskilerde ABS yoktu cünki dogru calisamiyordu. Motorun wheelbase i cok kisaydi, SS e yakisan sürüste iki tekerin ayni anda yere bastigi anlar oldukca kisitliydi. ABS kilitlenmis bir teker ile kontrollü olarak tutus sinirina getirilmis ön tekerlegin arasindaki farki anlayamiyordu cünki arka tekerlek o sirada yere degmiyordu , ivme sensörleri henüz o kadar hassas okuymiyor beyin sasiriyordu . Virajda yatmis bir motorun ön ve arka tekerlegi arasindaki dönüs hizi farkini hissedemeyen ABS sacmalamasin diye eski ABS lerde yatis aninda devre disi kaliyordu.

Daha iki kamyon sebep sayarim da anlayabilme sansin neredeyse sifir.

Klavye arkasina saklanip terbiyesizce haddini asan cevaplar verecegine efendi gibi yukarida sana bilgi vermek icin yazan ,konuyu bilen insanlarin söylediklerini anlamaya calis .

Sampsonite kardesinden feyz al , onu adam etmemiz alti ay sürdü . Seninde üzerinde sabirla ince ince calisiriz.

Son düzenleme:
Len bacaksiz. Sen bezine iserken ben motor üzerindeydim az bucuk anlarim bu islerden. Yollarda düz gitmeyide hic sevmem o is icin dizel arabam var az yakiyo cok kaciyo.

2025 , 2026 da SS lere takilan ABS ler ile gecmisteki ABS ler ,uzaktan akraba bile degiller . Teknoloji gercek SS binicisinin ihtiyaclarini dogru bicimde karsilayabilen ABS sistemini anca yapabildi a evladim. O nedenle eskilerde ABS yoktu cünki dogru calisamiyordu. Motorun wheelbase i cok kisaydi, SS e yakisan sürüste iki tekerin ayni anda yere bastigi anlar oldukca kisitliydi. ABS kilitlenmis bir teker ile kontrollü olarak tutus sinirina getirilmis ön tekerlegin arasindaki farki anlayamiyordu cünki arka tekerlek o sirada yere degmiyordu , ivme sensörleri henüz o kadar hassas okuymiyor beyin sasiriyordu . Virajda yatmis bir motorun ön ve arka tekerlegi arasindaki dönüs hizi farkini hissedemeyen ABS sacmalamasin diye eski ABS lerde yatis aninda devre disi kaliyordu.

Daha iki kamyon sebep sayarim da anlayabilme sansin neredeyse sifir.

Klavye arkasina saklanip terbiyesizce haddini asan cevaplar verecegine efendi gibi yukarida sana bilgi vermek icin yazan ,konuyu bilen insanlarin söylediklerini anlamaya calis .

Sampsonite kardesinden feyz al , onu adam etmemiz alti
Terbiyesiz olan sensin abs istememden dolayı ss motora binemeyeceğimi iğneleyen sensin ihtiyar. Ayrıca bu yazdığın ile ilk yazdığının alakası ne? Sen bana daha abs siz motora binemiyor ss binmek istiyor peh peh yok 4 silindir istiyormuş peh peh vs saçma sapan cıvıkça küçümseyici yazılar yazmışsın senin yaşının benden büyük olması yıl olarak tecrübenin fazlası olması benden iyi jokey olduğun anlamına gelmiyor freni kontrol etmesini de gayet iyi biliyorum emin ol metrelerce stoppie de gidebilen biri herhalde ön freni nasıl kullanması gerektiğini de bilir dimi ihtiyar🤔 sen merak etme alakaya maydonoz olmuşsun ondan bu tepkim yoksa kolay kolay büyüklerimize saygısızlık yapmayız

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
600 km full yağmurda motorla ülke değiştirmek nasıldı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün akşam üstü Türkiye'deki Helga ilanlarına baktım da hepsi geçmişte Adriana Lima iken Ayşen Gruda olmuşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar