mt25 alsam mı çok kararsızım

Motosikleti
Spontini 110
Merhaba arkadaşlar, bende spontini 110 var. Ben normalde bunu satıp PCX alıp kuryeliğimi rahat bir şekilde yapıp sonra MT25 almayı planlıyordum. Ama sonra dedim ki zaten aynı parayı kazanacağım, sadece götüm rahat edecek. O yüzden PCX'i iptal ettim. Spontini'ye eşek niyetinde bineceğim. ve MT25 alacağım. Ama MT25 almak mantıklı mı sizce? Ya MT25 yerine neler alabilirim? Öneriniz var mı?

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Mt-25'den şüphe duyduran bir unsur var mı?
Beklentin nedir?

Motosikleti
Yamaha MT-25
şimdi senin ayırmak istediğin para ne kadar ? 200bin 300bin 400 bine de mt25 var , ve bu para miktarlarında farklı rakipleri var.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
alırsan satamayıp elinde kalacak bir motor değil mt 25. al kullan, hevesini al. muhtemelen aldığın fiyatın üstüne satacaksın. kaza yapman durumu hariç, yakıt paran dahil tüm masraflarını çıkaracak bir meblaya satabileceğin bir model.

şahsen ben mt serilerini sevemesemde ülkede altın muamelesi gördüğü gerçeği ortada.

aynen öyle. En azından yüksek devir de MT25in gibi Güçsüz bir Yağ Pompası Yok.
o bloğu sokakta yatak kol muhabbeti yaşayanlarla birlikte, TPŞ'de yarışan bir sürü insan kullanıyor. ve yarışıyorlar.
yüksek devirden değil de daha çok yağın bloğa pompalanamadığı durumlarda cortluyor - mesela ön tekerin yukarıda durması.

çok gereksiz pahalı yamaha ve mt-25. ama mt-25 alınabiliyorsa alınır, güzel motor.

o bloğu sokakta yatak kol muhabbeti yaşayanlarla birlikte, TPŞ'de yarışan bir sürü insan kullanıyor. ve yarışıyorlar.
yüksek devirden değil de daha çok yağın bloğa pompalanamadığı durumlarda cortluyor - mesela ön tekerin yukarıda durması.

çok gereksiz pahalı yamaha ve mt-25. ama mt-25 alınabiliyorsa alınır, güzel motor.
bence MT25in Duke390'dan tek artısı çift silindir olup uzun yolda rahat ettirmesin. Onun Harici Dukenin daha mantıklı ve kaliteli olduğunu düşünüyorum. Her ikisi de seni sanayi spora düşürmez ama en azından Yağ Pompası Muhabbeti canını sıkmamış olur.

Mt 25 geçen sene aldım,
Cok titiz birisinden.
Herkesten alınmaz. Alınca ilk işim koruma demirini sokturmek oldu.
Bazılarınin vidalarınin çukurdan vs geçerken kırıldığını, gevsedigini ve sen farketmedigin için şaseyi kestiğini okudum.
Bazı koruma demirlerinin özellikle risk teşkil ettiğini okudum.
Devir arttikca doğrusal değil, logaritmik şekilde artıyor yakıt.
Ben çok acelem yoksa 80-85 civarı sabitliyorum, 2.7 civarı yakıt tüketimi oluyor.
Geçen sene yaptığım uzun yolda 110-115 arası giderken ortalama 3.5 lt idi.
Bu hızlarda çok rahat seyrediyordum,
7-8 bin km yaptım 10 günde, en ufak bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim

Mt 25 geçen sene aldım,
Cok titiz birisinden.
Herkesten alınmaz. Alınca ilk işim koruma demirini sokturmek oldu.
Bazılarınin vidalarınin çukurdan vs geçerken kırıldığını, gevsedigini ve sen farketmedigin için şaseyi kestiğini okudum.
Bazı koruma demirlerinin özellikle risk teşkil ettiğini okudum.
Devir arttikca doğrusal değil, logaritmik şekilde artıyor yakıt.
Ben çok acelem yoksa 80-85 civarı sabitliyorum, 2.7 civarı yakıt tüketimi oluyor.
Geçen sene yaptığım uzun yolda 110-115 arası giderken ortalama 3.5 lt idi.
Bu hızlarda çok rahat seyrediyordum,
7-8 bin km yaptım 10 günde, en ufak bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim
Yakıt tüketimi olarak gayet temiz iş yapmışsınız gerçekten. Tebrik ederim.

bence MT25in Duke390'dan tek artısı çift silindir olup uzun yolda rahat ettirmesin. Onun Harici Dukenin daha mantıklı ve kaliteli olduğunu düşünüyorum. Her ikisi de seni sanayi spora düşürmez ama en azından Yağ Pompası Muhabbeti canını sıkmamış olur.

Artısı eksisi hangisi tercih ediliri vs başka bir konu tabi.
Ben de bugün MT-25 veya Duke390 arasında kalsam, tabi neden böyle bir motor aldığıma göre başka şeylere de bakarım ama Duka 390 almak isterim. Ama bunun sebebi Duke'ün şasisi freni amortisörü her şeyi ile daha iyi bir paket olması. MT-25 alırsam da yağ dişlisi vs ile ilgili bir kaygım olmaz.

Merhaba arkadaşlar, bende spontini 110 var. Ben normalde bunu satıp PCX alıp kuryeliğimi rahat bir şekilde yapıp sonra MT25 almayı planlıyordum. Ama sonra dedim ki zaten aynı parayı kazanacağım, sadece götüm rahat edecek. O yüzden PCX'i iptal ettim. Spontini'ye eşek niyetinde bineceğim. ve MT25 alacağım. Ama MT25 almak mantıklı mı sizce? Ya MT25 yerine neler alabilirim? Öneriniz var mı?
Ne istediğine bağlı uzun yol mu yapacaksın full şehiriçi mi takılacaksın ? Bir sorun çıkarttığında parçalarına uçuk paralar ödeyip uzun süre beklemek mi istersin yoksa neredeyse bakkalda bile olup nispeten ucuz paralar mı ödemek istersin vs. diye gider bu konu . Uzun yıllar binerim sorun yaratmasın az yaksın dersen Hornet500 öneririm piyasası iki modele göre yavaş ama üzmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artısı eksisi hangisi tercih ediliri vs başka bir konu tabi.
Ben de bugün MT-25 veya Duke390 arasında kalsam, tabi neden böyle bir motor aldığıma göre başka şeylere de bakarım ama Duka 390 almak isterim. Ama bunun sebebi Duke'ün şasisi freni amortisörü her şeyi ile daha iyi bir paket olması. MT-25 alırsam da yağ dişlisi vs ile ilgili bir kaygım olmaz.
MT25'in yatak sarma problemi maganda arkadaşlar için geçerli daha geçen gün gördüm MT125 kullanan bi çocuğun bloktan 200ML yağ çıktı ve çocuk böyle 4 5 aydır gezip teker yapıyormuş yanlıyormuş Japon olmasa 4. 5. kez kelle yaptırıyodu motosikletine ama bütçe de sıkıntı yoksa ve zevk alınmak isteniyorsa Duke390 1 2 gömlek üstüdür MT25'in

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar