İlk motor rs200 ug alınır mı

Motosikleti
Yok
Suanda yedek astsubaylık yapıyorum mayıs ayında terhis olup motor almayı düşünüyorum uzun süre binebilceğim değiştirmem gerekmicek birşey arıyorum motor siğorta ekipman lar için max 300k bütcem var aklımda şunlar var
1.2.el rs200 temiz düşük kmde 130-140k verip toplamda max 200k harçayıp bütçenin aşağısında kalmak
2. Sıfır rs200 ug alıp 213kya ekipman ıvı3 zıvırla 260k civarı kalmak
3. Başlangıç için uygun olmaya bilir ama 2.el 260-280 nin tl cıbarı 2.el r25 alıp toplam harcamam 330k bulcak zorlayarak
Şuanda 2. Yada 1.secenek bana daha yatkın gibi geldi ha gisini almalıyım 2. Secenekde dijital ekran gibi özellikleri olması yattı bana

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ikinci el dominar 400 al. uzun süre değişmen gerekmez.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
İstanbulda şehir içinde yaşıyorum dominar için uzun yol motoru diyorlar şehirde sıkıntı olmasın kullanırken
zamanında ns 200 almıştım, sonra dominar 400 ile değiştirip 4.5 sene kullandım. bende istanbulda yaşıyorum ve hem günlük kullanım hem orta menzil çevre illere gezilerde çok severek kullandım. en başta dominar almadığıma pişman oldum. dominar 400 ağırlık merkezi güzel ayarlanmış, yolda ağırlığını hissetirmeyen, güç ve ağırlık oranı ile memnun eden bir model olduğu için tavsiye ettim. işletme maliyetleri olarakta makul bir motordur.

bajaj ürünleri sıfır alınınca zarar ettirir. ikinci el uygun fiyata temiz ve aksesuar olarak dolu motorlar bulunabilir. ikinci el alırsan en kötü ihtimal beğenmezsen satarken zararın daha az olur.

yamaha serileri düşünürsen ikinci el değer kaybı en az motorlar ve elden çıkarması bajaj a göre çok rahat. ilerde nakite çevirme ve değer kaybı yönünden düşünürsen yamaha alman daha mantıklı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
0 alacağın rs200 kontağı çevirdiğin an değeri yarıya düşecek banko düşüreceksin daha çok düşecek ilk defa motor sürüyorsun rodajını vs kotaramayacaksın 2. el al üzülme

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
sıfır sıfırdır duserım değeri duser dıyorsan zaten motor alma

Motosikleti
Yok
0 alacağın rs200 kontağı çevirdiğin an değeri yarıya düşecek banko düşüreceksin daha çok düşecek ilk defa motor sürüyorsun rodajını vs kotaramayacaksın 2. el al üzülme
alıp yakın zamanda satmayı düşünmüyorum minimum 3-4 sene binden almışken de biraz teknolojisi olsun diye ug modelini düşündüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar