İzmir için güzel motosiklet rotaları

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karagöl'ün asfaltı mok gibi, o gün beraber yaşadık. Asfaltı güzel olsa şehir içi on numara kısa rota
Karagöl rota olmaz...
Giderken tırmanıyorsun , dönüşte iniyorsun..
İnsanı bezdiriyor.. Bir de yol dediğin gibi çok bozuk...
En güzel rota limontepe den girin, yukarıda yol 4 e ayrılıyor , her seferinde ayrı rota oluşturun.. Dönüşü otobandan ya da ahmetbeyli den yaparsınız...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Karagöl rota olmaz...
Giderken tırmanıyorsun , dönüşte iniyorsun..
İnsanı bezdiriyor.. Bir de yol dediğin gibi çok bozuk...
En güzel rota limontepe den girin, yukarıda yol 4 e ayrılıyor , her seferinde ayrı rota oluşturun.. Dönüşü otobandan ya da ahmetbeyli den yaparsınız...
Nasreddin Hoca heykelinin olduğu yer mi? :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nasreddin Hoca heykelinin olduğu yer mi? :)
Onu geçince köprünün üstünden tokilerin yanından..
Manzara enfes...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gülme la. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yukarıda eskiden koza ya ait şu an kimde olduğu muallak :) altın madeninin yoluna sapın...
Kaymak gibi yol, iniş... Madenin girişine kadar tapa gaz inin, kapıdan geri dönün.. :)
Zamanında adamları ne kudurtmuştuk :)
Ama yok dehşetengiz güzel ve nizamiydi..

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Bazen önerilere bakınca İzmiri pek bilmediğimi anlıyorum.
Mesela yolu guzel ama doga içinden geçilerek gidilen yerleri hiç bilmiyorum..
Hep çeşme foca Karaburun mordogan falan dümdüz gitmişim:)

Yörük evini not aldim önceki sayfaki. Hoş duruyor.

Motosikleti
Cruiser
İzmir'de çok güzel çok fazla rota var, ben moduma göre bir rota belirleyip çıkıyorum ara sıra. Ne kadar zamanım var, sadece motor mu binmek istiyorum, kültür gezisi de olacak mı, yalnız mıyım ? Tamamen o anki duruma göre değişiyor.

Motosikleti
İki Teker Havada
Buca ve Bornova ilçelerine gitmede neresine gidersen git

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben 2 senedir gidemediğim Mordoğan-Karaburun gezimi 2 hafta önce yaptım, tadı damağımda kaldı. Cennet gibi coğrafya, çok güzel bir şehir.
O yol yeni yapıldı.. Gülbahçe balıklıova mordoğan yolu eskiden sahil yolundan gidilirdi.. Virajları da efsaneydi.. Haala sahil yolu duruyor ama yollar eskisi gibi bakımlı değil...

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
Yörük Evi Kayadibi'nde çay kahve ve gözleme için mola verebilirsiniz.
tavsiye için teşekkürler, ben çayımı termosta götürmeyi ve kapalı mekanda oturmaktansa da doğanın içinde taşta oturmayı tercih ediyorum.

karagöl önerilmemiş çok şükür :D
yolun kıvrımları çok iyi olduğu için önermeyi çok istiyorum ama belediyemiz sağ olsun 10 metrede bir küçük hendek olduğu için Karagöl'e gitmeyi bıraktım.

Bazen önerilere bakınca İzmiri pek bilmediğimi anlıyorum.
Mesela yolu guzel ama doga içinden geçilerek gidilen yerleri hiç bilmiyorum..
Hep çeşme foca Karaburun mordogan falan dümdüz gitmişim:)

Yörük evini not aldim önceki sayfaki. Hoş duruyor.
Çevremden başlayarak Kayadibi'ni buldum, Bornova çevresinde en temiz asfalt burada var gibi. Yavaş yavaş keşfediyorum sizlerin de eklemeleri ile burayı İzmir'deki Güzel Asfaltı Doğa Yolları gibi bir rota rehberi haline getirebiliriz.

Buca ve Bornova ilçelerine gitmede neresine gidersen git
Bornova'da yaşadığım için mecburen yakın çevrede kafa dağıtacak yol arıyorum

O yol yeni yapıldı.. Gülbahçe balıklıova mordoğan yolu eskiden sahil yolundan gidilirdi.. Virajları da efsaneydi.. Haala sahil yolu duruyor ama yollar eskisi gibi bakımlı değil...
İzmir'de gitmiş olduğum çoğu sahil yolundan iyi olduğunu düşünüyorum, tutuş açısından sorun yaratmıyor. Sıkıştırılmış mıcır var galiba tam adını bilmiyorum aynı malzeme Eski Foça'da da kullanılmış ama orada yol çok sektiriyor. Şu ana kadar favorim Mordoğan-Karaburun ve Çeşme'nin yüksek kısımları. Tekrar gidip tam konumu bulduğumda kesinlikle ekleyeceğim.

Son düzenleme:
KArsiyaka'dan cikip Seyrek üstünden Bagarasi, oradan Eski Foca ve koylardan Yeni Foca. ORadan Kozbeyli köyü ara yoldan yine Bagarasi ve yine Seyrek üstünden geri dönüs.

Eski Izmir- Limontepeden(Simdi otbandan da baglanti yaptilar. Tokilerin yanindaki yoldan ) Trazli köyünden gecilip Catalkaya nin tepesindeki radara kadar sürüs. Oradan da dagin arka tarafindan Menderes e inis. Radar a kadar bisiklet ile tirmanis antrenmani yapardik.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
KArsiyaka'dan cikip Seyrek üstünden Bagarasi, oradan Eski Foca ve koylardan Yeni Foca. ORadan Kozbeyli köyü ara yoldan yine Bagarasi ve yine Seyrek üstünden geri dönüs.

Eski Izmir- Limontepeden(Simdi otbandan da baglanti yaptilar. Tokilerin yanindaki yoldan ) Trazli köyünden gecilip Catalkaya nin tepesindeki radara kadar sürüs. Oradan da dagin arka tarafindan Menderes e inis. Radar a kadar bisiklet ile tirmanis antrenmani yapardik.

Güzel gözüküyor müsait bir vakitte bakacağım

Motosikleti
D400
karşıyaka - bergama - kozak - ayvalık - dikili - şakran - karşıyaka

denenebilir; sadece kozak biraz sıkıntı ama heyecan oluyor :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de Konak-Balçova-Seferihisar-Gümüldür-Ahmetbeyli-Kuşadası yapıp dönüşte aynı yoldan dönüp Ürkmez'den yukarı çıkıp Menderes üzerinden dönüşü tavsiye ediyorum. Yorucu bir rota ama sinir ve strese birebir.

Motosikleti
Cruiser
Ben de küçük sevimli bir rota yazayım madem ☺️
Fahrettin Altay başlangıç
Bahçelerarası, Güzelbahçe, eski İzmir - çeşme yolu, manzara cafe'yi görene kadar devam, oradan aşağı barbaros, barbarosun içinden yukarı sola doğru ıldır, denizi görene kadar devam, denizi görüp sola dönünce Sheraton a kadar çıkarıyor o yol, dönüşte sezon değilse belki alaçatıya uğranabilir, ardından eski yoldan dönerken Özbek solda kalıyor, köy kahvesi müthiş türk Kahvesi yapıyor ☺️ kahvenin çaprazında eski bir yol var o yol sizi çeşmealtına çıkarıyor. Çeşmealtından da İnciraltı ve başlangıç noktası 👍🏻 Son iki yıldır o tarafa hiç gitmedim ama pek değişen birşey olduğunu sanmıyorum. Vakti olan doğayı seven o tarafları merak eden arkadaşları gerçekten çok güzel şeyler bekliyor. İyi sürüşler.

Ben de Konak-Balçova-Seferihisar-Gümüldür-Ahmetbeyli-Kuşadası yapıp dönüşte aynı yoldan dönüp Ürkmez'den yukarı çıkıp Menderes üzerinden dönüşü tavsiye ediyorum. Yorucu bir rota ama sinir ve strese birebir.
Oralar da çok güzel gerçekten. Ahmetbeyliden geçerken kendimi lunaparkta gibi hissediyorum. Şu sıralar tam zamanı oraların 👍🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar