Sıfır CBR 500 R alınır mı?

cbr500r çok seviyorum ve ilerde almak istiyorum ama 2 silindir motora 580.000 çok fazla bence.
şöyle mantıklı olabilir, 2.ele 450-500bin vermektense sıfırına 330.000 peşin verip kalan 12 taksit mantıklı, satarken edeceğin zararı paranın vadesine sayabilirsin.
Yada komple peşin ödeme için sağlam bir pazarlık yapılabilir, satışların çok iyi olduğunu sanmıyorum bence bayi elindeki motosiklete iyi kampanya yapar
Hepsini peşin vermeyeceğim, kredi kartı + biraz nakit ile almayı düşünüyorum. İkinci ellerde tamamen nakit olduğu için oraya yönelmem biraz zor oluyor.

Motosikleti
CBR 500 R
Peki uzun süre kullanım için önerir misiniz? Günlük kullanacağım için belki de hiç satmam diyorum çünkü.
Uzun kullanım için öneririm ama yinede sıfırına o fiyatı vermenizi tavsiye etmem. Blok olarak uzun ömürlü motorlar olduğu ve kullanıcı profili de çok apaçi olmadığı için ikinci el cbr500r ler genelde temizdir. Benimki 42.000 de. Hafta sonu gazlıyorum , senede 1-2 kez uzun yol yapıyorum , şehir içi kullanıyorum. Hiçbirzaman bozulmayacağını hissettiriyor. İkinci el bile alsan, bakımını yapıp çok uzun seneler kullanabilirsin

Uzun kullanım için öneririm ama yinede sıfırına o fiyatı vermenizi tavsiye etmem. Blok olarak uzun ömürlü motorlar olduğu ve kullanıcı profili de çok apaçi olmadığı için ikinci el cbr500r ler genelde temizdir. Benimki 42.000 de. Hafta sonu gazlıyorum , senede 1-2 kez uzun yol yapıyorum , şehir içi kullanıyorum. Hiçbirzaman bozulmayacağını hissettiriyor. İkinci el bile alsan, bakımını yapıp çok uzun seneler kullanabilirsin
Sıfırında bir miktarının taksitli olması cezbediyor.

Sıfırında bir miktarının taksitli olması cezbediyor.
hocam anlaşılan peşin paran yok, taksitli alacaksan eğer çinli motorlara bulaşma, garanti kapsamında bile olsa garantiden saymadıkları bir sürü arıza çıkarabiliyor, hadi garanti kapsamında bile olsa aylarca motorunu kullanamayabilirsin. bi yandan taksit öderken motor kullanamamak insana koyar.
honda veya aprilia hangisi hoşuna gidiyorsa al geç, üzerine çok düşündükçe fiyatlar artacak, o muydu bu muydu derken yaz geliyor bayilerde motor kalmayacak.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Hiç kullanmadım Honda fakat, şahsi görüş olarak capondan şaşmıcan aga.. çok paran varsa italyanda olur :p

hocam anlaşılan peşin paran yok, taksitli alacaksan eğer çinli motorlara bulaşma, garanti kapsamında bile olsa garantiden saymadıkları bir sürü arıza çıkarabiliyor, hadi garanti kapsamında bile olsa aylarca motorunu kullanamayabilirsin. bi yandan taksit öderken motor kullanamamak insana koyar.
honda veya aprilia hangisi hoşuna gidiyorsa al geç, üzerine çok düşündükçe fiyatlar artacak, o muydu bu muydu derken yaz geliyor bayilerde motor kalmayacak.
Haziran gibi almayı planlıyorum, umarım o zamana kadar zam gelmez.

Belli bir gelir düzeyinin üzerinde değilsen ducatiye filan sakın bulaşma. Desmo bakımında saçların ağarır, bir anda 10 yaş ihtiyarlarsın. Nakit paran olsaydı paşalar gibi bir sürü alternatifin olurdu. 500r a 500-600 bin vermek de insanın canını sıkar.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
450sr iyidir, ama ikinci el nakit almak şartıyla. Taksitli o para bağlanmaz. Ne kadar bilmiyorum bu arada.

-CBR500 güvenilir. servisi ve parçası bol. 2. el piyasası canlı. daha ne istiyonuz.... bayii gidip pazarlık yapın indirim ve taksit yaptıklarını biliyorum (CL250 bakmaya gidip CB500 alıp çıkma ihtimali var)
-voge Servis ve parça durumu araştırılmalı, motorlarını bende çok beğeniyorum. (bundan başka çin malı düşünmezdim. en sağlam çinli marka olarak geçiyor kendisi)
-Aprilla para sıkıntın yoksa, etrafında servis vs varsa keyifli olur tabi.

-CBR500 güvenilir. servisi ve parçası bol. 2. el piyasası canlı. daha ne istiyonuz.... bayii gidip pazarlık yapın indirim ve taksit yaptıklarını biliyorum (CL250 bakmaya gidip CB500 alıp çıkma ihtimali var)
-voge Servis ve parça durumu araştırılmalı, motorlarını bende çok beğeniyorum. (bundan başka çin malı düşünmezdim. en sağlam çinli marka olarak geçiyor kendisi)
-Aprilla para sıkıntın yoksa, etrafında servis vs varsa keyifli olur tabi.
Aprilia'nın bakım masrafları mı çok oluyor?

Motosikleti
aprilia rs457
benim rs457 rodaj bakımı için 5600 , 5 bin km bakımı için 5100 tl ödedim. diğer markalarda durum nedir bilmiyorum.

bu arada servis işi şans işi. balıkesir erdek ilçesinde yaşıyorum aprilia yetkili servisi 16 km ötede bandırmada mevcut. yamaha tercih etsem 135 km ötede balıkesir merkeze, honda tercih etseydim 126 km ötede bursaya gitmek zorunda kalacaktım. bana en yakın aprilia ve kawasaki yetkili servisi mevcut.
@yekrem

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bugün bir arkadaşım İzmir Çamkıran Honda'dan sıfır Adv 350 aldı. Peşin paraya güzel indirim yapmışlar, 440 bin liraya almış. CBR500'ü de nakit 450 bin liraya verdiklerini söyledi. Para hazır ise nakitte indirimler cazip duruyor

benim rs457 rodaj bakımı için 5600 , 5 bin km bakımı için 5100 tl ödedim. diğer markalarda durum nedir bilmiyorum.

bu arada servis işi şans işi. balıkesir erdek ilçesinde yaşıyorum aprilia yetkili servisi 16 km ötede bandırmada mevcut. yamaha tercih etsem 135 km ötede balıkesir merkeze, honda tercih etseydim 126 km ötede bursaya gitmek zorunda kalacaktım. bana en yakın aprilia ve kawasaki yetkili servisi mevcut.
@yekrem
rodaj için 3500TL ödemiştim CB500 hornet için. aprilla da öle çok değilmiş.

1 2 yıl içinde satıp 600 veya 1000 lik makinaya geçecek olsam ara sınıf motor almazdım, para varsa 427 bine R25 , para yoksa 213 bin liraya RS200 alırdım ikisi de piyasası olan hızlı satılan motorlar

Kawasaki 500 SE hakkında düşünceleriniz neler?
Z 400 üm var parça yok genel kawasakinin yok servisten alman lazım her şeyi oda çok pahalı ön çamurluğum kırılmıştı 2025 17k para istediler plastik parçaya kalitemi kalite sokak krediside çok iyi kawasaki olunca havası cidden iyi oluyo herkez dik dik bakıyo bu neymiş diye ama cbr varken bence mantıksız piyasası var parçası var gidiyomu gidiyo ben tercih etmezdim satması zor olur parça bulmasıda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Z 400 üm var parça yok genel kawasakinin yok servisten alman lazım her şeyi oda çok pahalı ön çamurluğum kırılmıştı 2025 17k para istediler plastik parçaya kalitemi kalite sokak krediside çok iyi kawasaki olunca havası cidden iyi oluyo herkez dik dik bakıyo bu neymiş diye ama cbr varken bence mantıksız piyasası var parçası var gidiyomu gidiyo ben tercih etmezdim satması zor olur parça bulmasıda.
Ve hani cbr a göre bi artısı da yok bu forum da zamanında bende sizin gibi motor araştırırken çok böyle konu açmıştım bu forumda belli bir şeyler yaşamış görmüş abilerim yorum yapar sana en mantıklı olanı tavsiye eder herkez anlattığına göre şuan en mantıklı seçenekte cbr ama ben olsam en çok hoşuma gideni alırdım beni mutlu edeni bak sana kawasaki alma diyorum ama ben şuan motor alcak olsam yine kawasaki alırım çünkü o marka binmek istiyorum beni o mutlu ediyo o fıstık yeşili ve siyah karması olmasını istiyom o yüzden en çok hoşuna ne gidiyosa onu al seni en çok ne mutlu edicekse(ama madem bu kadar paran var çinli de almaya gerek yok).

Son düzenleme:
Merhaba bende cb500f vardi.

Honda az yaksin diye vites araliklarini biraz kisa koymus ozellikle ilk vitesi. Biraz keyfi azaltiyor bu. Yakit düsuyor tabi.

Bir iki sene icinde yukseltmek istiyceksin güç yetmiycek. Benim tavsiyem eger uyarsa 2.el cb500 hornet zorlaman. Onlar daha ucuz çunku

Bunlar geçis motoru satmak istysn belli dönem sonra.

Kawasaki ve aprillaya ve çinlilere bulasma derim.

bide egitim yoksa bir almani tavsiye ederim. 500cc de tekerler kalin, yönlendirme ybr gibi falan olmuyor pek.eger ordan geliyorsan zorlayabilir.

Zira gazi fazla kacirirsan makinanin kalkisi düşuk cc lerden kat be kat güclü.

Yani şöyle duşun 250cc scoter 1.2 arabaysa bu 2.5 cc araba gibi gidiyor.

Şimdiden kolay gelsin.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
çinmalı motorun sıgarta ruhsat ucretı bıle sana zarar degmez kıyaslamak saçma olur cbr tabıkı de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar