Lifan KPT400 Gelmiş

Fiyatı videoda söylendiği gibi kesin mi bilmiyorum ama 3 çanta ve diğer bütün aksesuarlar(koruma demiri,karter koruma, radyatör koruma, elcik koruma vs.) dahil 399.000 TL diyor videoda.
Motosiklet ağır ama en azından sele yüksekliği iyi. En büyük eksiği fiyat bence. Çanta vermeseler ve fiyatı 300.000 TL yapsalar taksitle alınırmış. Lifan'da sağlamlık değil ama parça sıkıntısı oluyor daha çok.

Elbet güzel motordur, elbet şahanedir ama A2 kısıtı dert edilmiyorsa 400.000'e 2. el ne V-Stromlar, Nc'ler, Tiger 800'ler, Versys'ler var.
Abi 2. ele girersek bitmez zaten seçenekler. Ama sıfırda da şansı yok bence bu fiyatla. Adam gider CF motonun sıfırda ne araçlarını alır bu paralara. 2026 model olmaz belki ama olsun.

F54

çok güzel motor inşallah alanı çok olurda bizde kullanıcı yorumları okuyup bilgilenirz
millet 2 .el şunu al bunu al demiş o paraya sakın 2.el 10 yaşında kaç kişinin kullandığı belli olmayan metali yorulmuş japon almayın yollarda rezil olmayın

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi 2. ele girersek bitmez zaten seçenekler. Ama sıfırda da şansı yok bence bu fiyatla. Adam gider CF motonun sıfırda ne araçlarını alır bu paralara. 2026 model olmaz belki ama olsun.
Lifan Türkiye pazarında 10 sene önce bir sempati yakalamıştı ama sonrası gelmedi. Hala yollarda yürüyen Emisol'ler var. Bence bu ağalar Türkiye pazarını önemsiyorlarsa sağlam bir fiyat politikası gütmeliler ve distribütörsüz kendileri girmeliler.

Motosikleti
Mondial Grumble
Fiyatı videoda söylendiği gibi kesin mi bilmiyorum ama 3 çanta ve diğer bütün aksesuarlar(koruma demiri,karter koruma, radyatör koruma, elcik koruma vs.) dahil 399.000 TL diyor videoda.
Motosiklet ağır ama en azından sele yüksekliği iyi. En büyük eksiği fiyat bence. Çanta vermeseler ve fiyatı 300.000 TL yapsalar taksitle alınırmış. Lifan'da sağlamlık değil ama parça sıkıntısı oluyor daha çok.

Bu adamı hiç sevmiyorum. İnceleme videolarını hiç izlemeyin bile. Sponsorlu zaten reklam dolu. Garip garip motorları övdüğü tonla video var. Tabi para cebe girince gerisi önemli değil.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Beğenmedim. Saçma bi motosiklet açıkçası, Harley'in PanAmerica'sına benzeyen 17-17 touring tekerli sözde adventure'msı obez bi Çinli. S*kko s*kko menülerinden belli oluyor kalitesi.

Hele ya off ya, o grenaj ne abi !? Depo mesela 25 litre olsa, ağırlığı 200 kg altında olsa, ya geçtim herşeyi 19-17 jant olsa yine bi işe yarar derdim de Ne görüntü, ne güç, ne fiyat, ne servis, ekrandan anlaşılacağı üzere ne kalite falan birşey yok.

Çok üzgünüm ama eğer Çince öğrenmeye bu denli kafaya koyduysam, başka birşey düşünemiyorsam da yine almam. CF'nin MT450'si var, NX500'ü var, TRK'sı var ne kadar sevmesem de, Jawa var, var oğlu var. Saçma sapan bir motosiklet, hiçbir getiri olmayan, muhtemelen de götürüsü bitmeyecek bir marka. Tanıtana da katlanamadım, ona da ayrı bir gıcık kaptım. Marka bende şu anda 0 bile değil, eksilerde. Muhteşem girmişler piyasaya hakikatten...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok güzel motor inşallah alanı çok olurda bizde kullanıcı yorumları okuyup bilgilenirz
millet 2 .el şunu al bunu al demiş o paraya sakın 2.el 10 yaşında kaç kişinin kullandığı belli olmayan metali yorulmuş japon almayın yollarda rezil olmayın

İroni yaptığını sandım ama değilmiş sanırım..

Değişik bakış açısı...

Ama 10 yaşında senin tabirinle yorgun metali her zaman AMETAL çinlilere tercih ettim, ederim de... 👍

Motosikleti
İki Teker Havada
Elbet güzel motordur, elbet şahanedir ama A2 kısıtı dert edilmiyorsa 400.000'e 2. el ne V-Stromlar, Nc'ler, Tiger 800'ler, Versys'ler var.
2012 model tiger 800 aldı diyelim bu arkadaş
bir elektronik arızasında ocak söndürür
zaten 300 bin liralık motor bir motor parasına yakın elektronik arıza çıkarırsa o motoru kullananın vay haline
geçen yıl tiger 800 ün elektronik motor beyni 150 bin lira fiyat çekmişti korlas

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2012 model tiger 800 aldı diyelim bu arkadaş
bir elektronik arızasında ocak söndürür
zaten 300 bin liralık motor bir motor parasına yakın elektronik arıza çıkarırsa o motoru kullananın vay haline
geçen yıl tiger 800 ün elektronik motor beyni 150 bin lira fiyat çekmişti korlas
Yok, 400'e 2016-2017 Tiger 800 Xr makineler de var. Ha Triumph almıyorsa V-Strom da bulabilir.

Lifan'ın da elektronik arıza çıkarma potansiyeli var, tanımadığımız bilmediğimiz bir makine. Sorunun kaynağı bile bulunamaz bence.

Motosikleti
İki Teker Havada
Yok, 400'e 2016-2017 Tiger 800 Xr makineler de var. Ha Triumph almıyorsa V-Strom da bulabilir.

Lifan'ın da elektronik arıza çıkarma potansiyeli var, tanımadığımız bilmediğimiz bir makine. Sorunun kaynağı bile bulunamaz bence.
elektronik arıza fiyatları dediğim gibi
5-6 yaşından büyük motor alınacaksa honda yamaha suzuki baksın zaten
kawasaki demiyorum sebebi elektronik fiyatları Triumph dan farksız

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
elektronik arıza fiyatları dediğim gibi
5-6 yaşından büyük motor alınacaksa honda yamaha suzuki baksın zaten
kawasaki demiyorum sebebi elektronik fiyatları Triumph dan farksız
Kawasaki'yi artık ben de önermiyorum kimseye. Bir kere tilt oldum, bana yeter.

F54

İroni yaptığını sandım ama değilmiş sanırım..

Değişik bakış açısı...

Ama 10 yaşında senin tabirinle yorgun metali her zaman AMETAL çinlilere tercih ettim, ederim de... 👍
biz almıyoruz ama millet özellikle avrupa da kove voge cf moto nun birçok modelini alıp kullanıyor bizdeki fiyatlar vergilerden dolayı yüksek ama onlar 3 aylık maaşı ile sahip olduğundan sıkıntı yapmıyorlar
ben karadeniz gezerken birçok adını duymadığım çinli motorla avrupa'dan buraya gezmeye geleni gördüm biz bu motorların yanına yaklaşmayız adam nereden gelmiş geziyor
bizde bu motoru aynı sınıftaki nx500 ile çok yakın fiyata satmaya çalışıyorlar
hem bizler kabul etmesekte çinliler birçok üründe olduğu gibi bu sektör'de de ipleri eline almaya başladı

Motosikleti
D400
yine para karşılığı çin güzelleyen adamlar video çekip reklam yapmış bu motora.

alın alın, elinizde patlasın :D

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
biz almıyoruz ama millet özellikle avrupa da kove voge cf moto nun birçok modelini alıp kullanıyor bizdeki fiyatlar vergilerden dolayı yüksek ama onlar 3 aylık maaşı ile sahip olduğundan sıkıntı yapmıyorlar
Katılıyorum. Durum bizde de böyle olsa muhtemelen hiç konuşmayacağız alın almayın vs. Binip geçeceğiz. Tamiratı, servisi, ikinci eli hep problem.

Türkiye'de Lifan'ın fabrikası var diye biliyorum, parça sorunu olacağını zannetmiyorum, bu arada anladığım kadarıyla farklı birkaç modelle tekrar piyasaya girmeye niyetlenmişler ki bazı youtuberlara da video çektirmişler tanıtım ve reklam amacıyla. Lifan en kaliteli ve sorunsuz çin markalarındandır ama bu fiyatlarla olmaz, bu arada KPV 150 modeli çok ilgimi çekti umarım o uygun fiyatlı olur
FINAL_KPV_150_Gris_AR500727-01_1800x.png

Türkiye'de Lifan'ın fabrikası var diye biliyorum, parça sorunu olacağını zannetmiyorum, bu arada anladığım kadarıyla farklı birkaç modelle tekrar piyasaya girmeye niyetlenmişler ki bazı youtuberlara da video çektirmişler tanıtım ve reklam amacıyla. Lifan en kaliteli ve sorunsuz çin markalarındandır ama bu fiyatlarla olmaz, bu arada KPV 150 modeli çok ilgimi çekti umarım o uygun fiyatlı olur
FINAL_KPV_150_Gris_AR500727-01_1800x.png
Lifan Kp150-Kpr200 döneminde de bunu diyorduk ama yeni motor getirmeyip parçaları da ara ara getirerek kullanıcıları mahrum ettiler. Belki 2 yıl parça olur, o da her parça olmayabilir ama sonrası tahminen çok değişmez.
Fabrika işi de muhtemelen basit bir montaj hattıdır yoksa lifan Türkiye'yi öyle salıp gitmezdi.

Ya bu marka aslında Amerika'da bile satılan fena olmayan bir marka ama Türkiye'de çok ihmal ettiler, distribütör daha ilgili olsa, bayiler , servisler daha ilgili olsa eminim gayet iyi satış yapabilecek potansiyeli var bu markanın ki motorlar da çinliler arasında nispeten kaliteli ve sorunsuz

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Lifan Çin'de iyi bir üretici. Türkiye'de çok zayıf. Küçük motorları haricinde uzak durulmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar