Lifan KPT400 Gelmiş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Umarım Z moto sizden şırınga ile kan almamıştır 😚
Z-Moto benim motoru kabul etse elbet şırıngayla kan alırlardı. Adamlar baştan dediler "Biz eski motorlara bakmıyoruz" diye. Geçmişte oksijen sensörü satın alayım dedim, adamlar "biz son kullanıcıya yedek parça satmıyoruz" dediler, ben de gittim Fransa'dan getirttim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Z-Moto benim motoru kabul etse elbet şırıngayla kan alırlardı. Adamlar baştan dediler "Biz eski motorlara bakmıyoruz" diye. Geçmişte oksijen sensörü satın alayım dedim, adamlar "biz son kullanıcıya yedek parça satmıyoruz" dediler, ben de gittim Fransa'dan getirttim.
O yedek parça satmama işi kadar kolpa ve aşağılık bir durum olamaz; direkt şikâyet etme sebebi. Sen kimsin de distribütör olarak servis vermediğin motor için parçaya ulaşımı kısıtlıyorsun? Davalık konu yani... Ya servis vereceksin ya da servis vermiyorsan parçayı satacaksın. (Gerçi tabi senin motor da 2008 modeldi sanırım @tommygun? Kanuni destek verilmesi gereken süreyi geçmiş / faydalı ömrünü tamamlamış bir ürün. Benim DL650'nin kitapçığında da kocaman harflerle "Faydalı kullanım ömrü 10 yıldır." yazıyor, yani distribütör açık açık "10 yıldan sonra başının çaresine kendin bak, benden bir şey bekleme" diyor. Kanunlara da bakmak lazım tabi ama o ibareyi boşuna koymamışlardır...)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O yedek parça satmama işi kadar kolpa ve aşağılık bir durum olamaz; direkt şikâyet etme sebebi. Sen kimsin de distribütör olarak servis vermediğin motor için parçaya ulaşımı kısıtlıyorsun? Davalık konu yani...
"Parçayı bayi aracılığıyla sipariş edin" dediler. Zaten kısa bir süre sonra da stoklarının çoğunu İzmir'de Ege Honda'ya sattılar.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
çok güzel motor inşallah alanı çok olurda bizde kullanıcı yorumları okuyup bilgilenirz
millet 2 .el şunu al bunu al demiş o paraya sakın 2.el 10 yaşında kaç kişinin kullandığı belli olmayan metali yorulmuş japon almayın yollarda rezil olmayın
2.El 10 yaşında motor aldım. Ben ikinci kullanıcısyım. Metali yorulmuşta olsa japon aldım. 30 bin küsür km de ben kullanıyorum aktif olarak yolda kalıpta rezil olmadım nokta Acaba çan çin çon alsaydım 30 küsür bin km yi görür müydüm şüpheli.

Haa alan alır almayan almaz. Millet alsın böyle motorları uzun yıllar kullansın bizde bilgilenelim. Ama başına geleceği az çok tahmin ediyorum 20 bin km ye gelmeden elden çıkarıp satmaya çalışacak. Çinli olupta uzun km yapan kişileri görmedim bizim memlekette.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
biz eski motorlara bakmıyoruz ne demek ya bunu diyen usta nasıl hala iş yapar nasıl hala müşteri bulabilir

Lifan Türkiye pazarında 10 sene önce bir sempati yakalamıştı ama sonrası gelmedi. Hala yollarda yürüyen Emisol'ler var. Bence bu ağalar Türkiye pazarını önemsiyorlarsa sağlam bir fiyat politikası gütmeliler ve distribütörsüz kendileri girmeliler.
18 binde emisol hala kullaniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'de Lifan'ın fabrikası var diye biliyorum, parça sorunu olacağını zannetmiyorum, bu arada anladığım kadarıyla farklı birkaç modelle tekrar piyasaya girmeye niyetlenmişler ki bazı youtuberlara da video çektirmişler tanıtım ve reklam amacıyla. Lifan en kaliteli ve sorunsuz çin markalarındandır ama bu fiyatlarla olmaz, bu arada KPV 150 modeli çok ilgimi çekti umarım o uygun fiyatlı olur
FINAL_KPV_150_Gris_AR500727-01_1800x.png
Fiyat belli hocam 149 bin nakit 174 bin taksitli

Türkiye'de Lifan'ın fabrikası var diye biliyorum, parça sorunu olacağını zannetmiyorum, bu arada anladığım kadarıyla farklı birkaç modelle tekrar piyasaya girmeye niyetlenmişler ki bazı youtuberlara da video çektirmişler tanıtım ve reklam amacıyla. Lifan en kaliteli ve sorunsuz çin markalarındandır ama bu fiyatlarla olmaz, bu arada KPV 150 modeli çok ilgimi çekti umarım o uygun fiyatlı olur
FINAL_KPV_150_Gris_AR500727-01_1800x.png

https://www.lifanmotos.net/product/show/1096 bu getirmeliydi lifan

Son düzenleme:
Elbet güzel motordur, elbet şahanedir ama A2 kısıtı dert edilmiyorsa 400.000'e 2. el ne V-Stromlar, Nc'ler, Tiger 800'ler, Versys'ler var.
Kaç kmde var ? Milletin 30 bin km binip yük eşeği haline getirdiği malını niye alalım😁 Hele motor gibi en ufak kazası düşmesi hepten önemli olan araç türünde. Kpt400'de önden çirkin motor bu arada. Görüntüsü kötü

18 binde emisol hala kullaniyorum

Fiyat belli hocam 149 bin nakit 174 bin taksitli

https://www.lifanmotos.net/product/show/1096 bu getirmeliydi lifan
KPV'yi zaten getirmediler mi? sitesinde gözüküyor. Belki daha satışa çıkmadı. Plus olanların farkı ne ki?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kaç kmde var ? Milletin 30 bin km binip yük eşeği haline getirdiği malını niye alalım😁 Hele motor gibi en ufak kazası düşmesi hepten önemli olan araç türünde. Kpt400'de önden çirkin motor bu arada. Görüntüsü kötü
30.000 km dediğiniz Lifan için fazla olabilir ama V-Strom, Nc, Versys, Tiger gibi makineler için mühim km'ler değildir.

KPV'yi zaten getirmediler mi? sitesinde gözüküyor. Belki daha satışa çıkmadı. Plus olanların farkı ne ki?
Sitesinde fiyat yazmıyor, sahibindende de hiç ilan yok henüz satışa sunulmamış belli ki, önce youtuberlar üzerinden reklamını yapacaklardır

Sitesinden gördüğüm kadarıyla plus daha güçlü gibi hemen hemen 3 beygir daha güçlü

Son düzenleme:
30.000 km dediğiniz Lifan için fazla olabilir ama V-Strom, Nc, Versys, Tiger gibi makineler için mühim km'ler değildir.
Motorun yaşanmışlığı çok. 30 bin km motorun ne kadar sağlam ve kazasız olduğuna nasıl güvencem ? Araba gibi Exper'e soksan Exper firmalarının bile çoğu dolandırıcı zaten😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motorun yaşanmışlığı çok. 30 bin km motorun ne kadar sağlam ve kazasız olduğuna nasıl güvencem ? Araba gibi Exper'e soksan Exper firmalarının bile çoğu dolandırıcı zaten😁
Kardeşim bu tip durumlarda evet, senin 2. el motor almaman daha hayırlı, için rahat eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar