Ortalama tüketimi 4.5 yakmış adam6. vites 3bin devirde çift silindir dört silindir 1000cc 1200cc motorla da gitsen aynı yakıtı yakar
Uzun yolda bu şekilde mt25 e 1.9 yaktırmışlığım var.6. vites 3bin devirde çift silindir dört silindir 1000cc 1200cc motorla da gitsen aynı yakıtı yakar
Bu iş paradan bağımsız bir hastalık. 5-6 Sene önce Facebook'taki Dominar ve Nc gruplarında dönen muhabbetleri hatırlıyorum da millet az yaktıracak diye birbirine girerdi.Bir insan hobi için aldığı alete neden az yaktırmaya çalışır hiç anlamış değilim... Artık her yer benzinlik kolay kolay kimse yolda kalmıyor.![]()
Bence de, yoksa kim 1 milyon TL bağladığı motosiklette buna kasar ki?Bu iş paradan bağımsız bir hastalık. 5-6 Sene önce Facebook'taki Dominar ve Nc gruplarında dönen muhabbetleri hatırlıyorum da millet az yaktıracak diye birbirine girerdi.
Çikolata yiyeyim ama baklava tadı gelsin...millet ne kadar fakir ruhlu yaw 900 cc olsun ama az yaksın
bu yaklaşım doğru ama pek ucuz bir seçenek değilÇikolata yiyeyim ama baklava tadı gelsin...
![]()
Ya hem Nestle, hem de tadı kötü. Zorla yedirmişlerdi bunu. 1 gün üstüne tatlı yiyemedim ucuz bayram şekeri gibi bişiÇikolata yiyeyim ama baklava tadı gelsin...
![]()
Bunlarla uğraşan insanlar biraz boş geliyor bana, sebebi de şu; bunu düşünen adamın vaktinin bir kıymeti yok ki oradaki kazancı hesaba katmıyor. Bir motosiklet arabadan fazla yaksa bile kazandırdığı vakit sayesinde totalde yine arabadan daha ucuza gelir. (Bu tabi ki tek kişi seyahat ederken / işe gidip-gelirken; birden fazla kişi ile seyahat edildiğinde motosiklet direkt verimsiz hale düşüyor...)Bence de, yoksa kim 1 milyon TL bağladığı motosiklette buna kasar ki?![]()
Bende olsa da himbil himbil sursem, 3000de ust vitese atsam, uzun yokuslarda peygamber fitesinde insemUmarım bu sadece bir kereye mahsus denemedir de sürekli böyle hımbıl hımbıl sürmüyordur.
Yok yok o degildir. Zaten tek hesap kullaniyordu o eleman. Baska hic hesabi yoktu zatenForumda bir Honda cı vardı şu kadar yaktım diye fotoşoplu resim yayınlardı.
Birden aklıma o geldi, yine geri gelmiş diye![]()
Aha kafam yarıldı.millet ne kadar fakir ruhlu yaw 900 cc olsun ama az yaksın
git al cb125 f hem kendini yorma hemde motoru
Abi sen de az değilsin he.Forumda bir Honda cı vardı şu kadar yaktım diye fotoşoplu resim yayınlardı.
Birden aklıma o geldi, yine geri gelmiş diye![]()
yıllar yıllar önce 660 tenerem var iken forumlarda 3.2-4.1 gibi rakamlar telafuz ediliyordu.Bu iş paradan bağımsız bir hastalık. 5-6 Sene önce Facebook'taki Dominar ve Nc gruplarında dönen muhabbetleri hatırlıyorum da millet az yaktıracak diye birbirine girerdi.
Ben az yaktırma çabasınıyıllar yıllar önce 660 tenerem var iken forumlarda 3.2-4.1 gibi rakamlar telafuz ediliyordu.
ulen benim motorum 6 dan aşağı inmiyor hele şehir içi çoluğumun çocuğumun rızkını yiyor doymuyordu.
kime sorsam benim motorum 3.2 yakıyor yapıyordu.
bir gün çok bilgin bir abiye sordum böyle böyle diye bana
Kardeş onlar yalan söylüyor o şerefsizler yarın öbür gün malın biri denk gelirse motoru iteklemek için asla kusurlarını söylemiyorlar o yüzden ne söylediklerini ciddiye alma yabancı forumlardan araştır dedi.
harbiden dediği gibiymiş bizim millet ciddi bir şekilde ahlaksız
kesinlikle ruh hastalığı 6. vites 85 kmh/h hızla yol mu biter yavBen az yaktırma çabasını
1) Mabadının yetmeyeceği motora sahip olma
2) Ruh hastalığı
3) Kolpacılık
olarak değerlendiriyorum.