Rekor Tüketim 3.2 Litre!!! 3 Silindir 900 cc

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Bir insan hobi için aldığı alete neden az yaktırmaya çalışır hiç anlamış değilim... Artık her yer benzinlik kolay kolay kimse yolda kalmıyor. 😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir insan hobi için aldığı alete neden az yaktırmaya çalışır hiç anlamış değilim... Artık her yer benzinlik kolay kolay kimse yolda kalmıyor. 😂
Bu iş paradan bağımsız bir hastalık. 5-6 Sene önce Facebook'taki Dominar ve Nc gruplarında dönen muhabbetleri hatırlıyorum da millet az yaktıracak diye birbirine girerdi.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
millet ne kadar fakir ruhlu yaw 900 cc olsun ama az yaksın
Çikolata yiyeyim ama baklava tadı gelsin...
images

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bence de, yoksa kim 1 milyon TL bağladığı motosiklette buna kasar ki? 😁
Bunlarla uğraşan insanlar biraz boş geliyor bana, sebebi de şu; bunu düşünen adamın vaktinin bir kıymeti yok ki oradaki kazancı hesaba katmıyor. Bir motosiklet arabadan fazla yaksa bile kazandırdığı vakit sayesinde totalde yine arabadan daha ucuza gelir. (Bu tabi ki tek kişi seyahat ederken / işe gidip-gelirken; birden fazla kişi ile seyahat edildiğinde motosiklet direkt verimsiz hale düşüyor...)

Ben motosikletle işe gidip gelirken motosiklet kullanıyor olmam bana yıllık tam 12 günlük vakit kazandırıyordu. Kimisi için bu vaktin bir değeri yoktur kimisi için çoktur. Mesele bundan ibaret. Sapıkça yakıt hesabı yapanın vaktinin kıymeti yok anlamına geliyor bu durumda, yanlış mı düşünüyorum?

Bununla birlikte motosikletimin ne kadar yakıt tükettiğini yakinen takip ederim, bunun da tek sebebi bir anormallik / sıkıntı / arıza olursa erken tespit etmiş olmak için. Başka bir sebebi yok. Aynı şartlarda birden bire fazla yakmaya başlarsa çözülmesi gereken bir sorun mutlaka vardır...

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Umarım bu sadece bir kereye mahsus denemedir de sürekli böyle hımbıl hımbıl sürmüyordur.
Bende olsa da himbil himbil sursem, 3000de ust vitese atsam, uzun yokuslarda peygamber fitesinde insem😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda bir Honda cı vardı şu kadar yaktım diye fotoşoplu resim yayınlardı.

Birden aklıma o geldi, yine geri gelmiş diye :ROFLMAO:
Yok yok o degildir. Zaten tek hesap kullaniyordu o eleman. Baska hic hesabi yoktu zaten😂 ayrica honda diyince herkes saygi durusunda olmali😂 hele zortes dendi mi mum gibi olmaliyiz, adv 350nin hatta gsin bile eline verir zortes

Bu iş paradan bağımsız bir hastalık. 5-6 Sene önce Facebook'taki Dominar ve Nc gruplarında dönen muhabbetleri hatırlıyorum da millet az yaktıracak diye birbirine girerdi.
yıllar yıllar önce 660 tenerem var iken forumlarda 3.2-4.1 gibi rakamlar telafuz ediliyordu.
ulen benim motorum 6 dan aşağı inmiyor hele şehir içi çoluğumun çocuğumun rızkını yiyor doymuyordu.
kime sorsam benim motorum 3.2 yakıyor yapıyordu.
bir gün çok bilgin bir abiye sordum böyle böyle diye bana
Kardeş onlar yalan söylüyor o şerefsizler yarın öbür gün malın biri denk gelirse motoru iteklemek için asla kusurlarını söylemiyorlar o yüzden ne söylediklerini ciddiye alma yabancı forumlardan araştır dedi.
harbiden dediği gibiymiş bizim millet ciddi bir şekilde ahlaksız

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yıllar yıllar önce 660 tenerem var iken forumlarda 3.2-4.1 gibi rakamlar telafuz ediliyordu.
ulen benim motorum 6 dan aşağı inmiyor hele şehir içi çoluğumun çocuğumun rızkını yiyor doymuyordu.
kime sorsam benim motorum 3.2 yakıyor yapıyordu.
bir gün çok bilgin bir abiye sordum böyle böyle diye bana
Kardeş onlar yalan söylüyor o şerefsizler yarın öbür gün malın biri denk gelirse motoru iteklemek için asla kusurlarını söylemiyorlar o yüzden ne söylediklerini ciddiye alma yabancı forumlardan araştır dedi.
harbiden dediği gibiymiş bizim millet ciddi bir şekilde ahlaksız
Ben az yaktırma çabasını

1) Mabadının yetmeyeceği motora sahip olma
2) Ruh hastalığı
3) Kolpacılık

olarak değerlendiriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar