Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bu akşam 19:15 civarı Maslak yolunda tam Ayazağa ayrımından az geride bir baktım yanımda bir Trident 660, üzerinde sarı montlu beyaz kasklı bir binici. Solumda az önde gidiyordu, birkaç korna çaldım, camı indirdim selam vermek için ama yetişemedim. Uzadı gitti mübarek. 🤣💦

Sağ aynandan sana el sallayan biri farkettiysen o bendim @burak r25.
Korna morna duymuyormus @burak r25 , demek ki @yarım akıllı ya yapilan gibi kaskina arkadan bi vurcan bi dahaki seferr😈😂

Kazasız, güzel günlerde sürersin inşallah. Makine beklediğimden yakışıklıymış maşallah. Canlı görünce çok ufak görünüyordu.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kazasız, güzel günlerde sürersin inşallah. Makine beklediğimden yakışıklıymış maşallah. Canlı görünce çok ufak görünüyordu.
Ben şehir içi kullanıyorum genelde ufak ve güçlü olması hem de görüntüsünün Neo retro olması tam benlik,teşekkür ederim

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Dimi.
Bu yasta bile "len alsam mi" dedirtebiliyor da sonra aklima gemini'yin yaptigi "evet bu boyunla bu motor altinda bisiklet gibi kalir" yorumu geliyor😂

Aynen bende ülen alsammı acaba dedim ama ben üzerindeyken arkadan bakınca bir tarafına lastik sokulmuş inek gibi görüneceğimi düşünüp vazgeçiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi yakından gördüm Bülent hanımı, hiç öyle abartılı biri değilmiş ya. Normal gündelik bizim gibi birisi yani, kaftan falan giymiyor sürekli. 😂 Kaldı ki ambalajın içinde Türkiye'nin en büyük sesi var yani, o çok istisna birisi hakikatten.
Ben çocukken Maksim gazinosunda takım elbiseli halini yakından görmüştüm. 70'li yılların sonları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar