Korna morna duymuyormus @burak r25 , demek ki @yarım akıllı ya yapilan gibi kaskina arkadan bi vurcan bi dahaki seferrBu akşam 19:15 civarı Maslak yolunda tam Ayazağa ayrımından az geride bir baktım yanımda bir Trident 660, üzerinde sarı montlu beyaz kasklı bir binici. Solumda az önde gidiyordu, birkaç korna çaldım, camı indirdim selam vermek için ama yetişemedim. Uzadı gitti mübarek.
Sağ aynandan sana el sallayan biri farkettiysen o bendim @burak r25.
Kaskımın arkasına eğitimden sonra aldığımız stickerı yapıştırdım, artık oraya biri vurursa işler değişir, cc'sine bakmam 2 tokat asılırım kışlık eldivenlerle...Korna morna duymuyormus @burak r25 , demek ki @yarım akıllı ya yapilan gibi kaskina arkadan bi vurcan bi dahaki seferr![]()
Tam it kopukluk, gundilik, piçlik yapma makinesiKazasız, güzel günlerde sürersin inşallah. Makine beklediğimden yakışıklıymış maşallah. Canlı görünce çok ufak görünüyordu.
Ben şehir içi kullanıyorum genelde ufak ve güçlü olması hem de görüntüsünün Neo retro olması tam benlik,teşekkür ederimKazasız, güzel günlerde sürersin inşallah. Makine beklediğimden yakışıklıymış maşallah. Canlı görünce çok ufak görünüyordu.
Dimi.Tam it kopukluk, gundilik, piçlik yapma makinesiBen sevdim
Dimi.
Bu yasta bile "len alsam mi" dedirtebiliyor da sonra aklima gemini'yin yaptigi "evet bu boyunla bu motor altinda bisiklet gibi kalir" yorumu geliyor![]()
Motorun tek kötü tarafı kuyruksuzluğu, şunun Bandit'vari bir kuyruğu olsa harika görünürdü.Aynen bende ülen alsammı acaba dedim ama ben üzerindeyken arkadan bakınca bir tarafına lastik sokulmuş inek gibi görüneceğimi düşünüp vazgeçiyorum![]()
Gp kompozitte vardir camurluk mamurluk biseyMotorun tek kötü tarafı kuyruksuzluğu, şunun Bandit'vari bir kuyruğu olsa harika görünürdü.
Bildiğin farklı bir sub-frame lazım.Gp kompozitte vardir camurluk mamurluk bisey
Trident 800 modelinde arka kısım biraz daha derli topluMotorun tek kötü tarafı kuyruksuzluğu, şunun Bandit'vari bir kuyruğu olsa harika görünürdü.
Bizim milletin cgye harcadigi eforun cok cok daha azi ile yapilabilir benceBildiğin farklı bir sub-frame lazım.
Hocam sizi arkadan kim yakalayabilir ki?Aynen bende ülen alsammı acaba dedim ama ben üzerindeyken arkadan bakınca bir tarafına lastik sokulmuş inek gibi görüneceğimi düşünüp vazgeçiyorum![]()
Yakalanmiyorsa zaten sadece arkadan gorunmus olmuyor muHocam sizi arkadan kim yakalayabilir ki?![]()
Abi hocamızın peşinden gidebilecek kişi sayısı çok kısıtlıdır, pekte göremezler bir yıldız gibi geçer.Yakalanmiyorsa zaten sadece arkadan gorunmus olmuyor mu![]()
TeşekkürlerAlet naletHayırlı olsun, kazasız belasız.
Ben çocukken Maksim gazinosunda takım elbiseli halini yakından görmüştüm. 70'li yılların sonları.Abi yakından gördüm Bülent hanımı, hiç öyle abartılı biri değilmiş ya. Normal gündelik bizim gibi birisi yani, kaftan falan giymiyor sürekli.Kaldı ki ambalajın içinde Türkiye'nin en büyük sesi var yani, o çok istisna birisi hakikatten.
Hmm! Egzozu söktürmeden önce.Ben çocukken Maksim gazinosunda takım elbiseli halini yakından görmüştüm. 70'li yılların sonları.