jolly jokere girebilirmiyim

Motosikleti
revolt rt3
arkadaşlar kusura bakmayın tek üye olduğum forum burası olduğu için buraya yazıyorum.
23 nisanda lin pesto adlı sanatçının jolly joker ankarada konseri var ve sevdiğim bir sanatçı kendisi bayadır gitmek istiyorum fakat 18 değilim. daha once jolly jokere giden arkadaşlara sorum guvenlik ne denli yüksek?
simdi durust olayım 17 yim ama 19 flan diyorlar bana ayrıca a1 sınıfı ehliyetimde var ucundan gostersem yerlermi zaten büyükte duruyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bileti dışarıdan alacaksan 18 yaş üstü birinin hesabı üzerinden alırsan girişte sıkıntı yaşamazsın diye umuyorum. Lakin çok küçük gözüküyorsan iş sakata binebilir.

Motosikleti
revolt rt3
Bileti dışarıdan alacaksan 18 yaş üstü birinin hesabı üzerinden alırsan girişte sıkıntı yaşamazsın diye umuyorum. Lakin çok küçük gözüküyorsan iş sakata binebilir.
internetten hesap acmadan aldım, artık gorecez bakalım ama yinede korkmuyor değilim:)

Motosikleti
250sr
Ben damsız girilen mekanlara hiç kimlik fln istediklerini görmedim, giriş yaparken sakin bir saatte değilde insanların grup grup girdiği kalabalık bir anda girersende sadece bileti kontrol ederler, kalabalık olduğu için hiç uğraşmazlar.

Motosikleti
revolt rt3
Ben damsız girilen mekanlara hiç kimlik fln istediklerini görmedim, giriş yaparken sakin bir saatte değilde insanların grup grup girdiği kalabalık bir anda girersende sadece bileti kontrol ederler, kalabalık olduğu için hiç uğraşmazlar.
sağolun hocam deneyeceğim

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
JJ girerken şimdiye kadar hiç kimliğime bakmadılar ama küçük gösteriyorsan bakmak isteyebilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar