Kuba new city 50 öneri

Motosikleti
Rks siesta 50
Merhabalar kuba new city 50 yi araştıyorum bayadır fabrikadan 125 lik kitiyle geliyormuş galiba önerir misiniz bende şuanda rks siesta var çok fazla arıza çıkartıyor biraz uygun ama sağlam bir motor almak istiyorum, en azındam 6-7 bin km büyük masraf çıkartmayacak motor,kubayı önerir misiniz maxi scooter olarak

Motosikleti
revolt rt3
güzel motor alınabilir b ehliyet ile kullanmak isteyenlerin çoğu scooter alıyor maxi olması güzel bir alternatif ayrıca cantada işli geliyor fakat bana fiyatı biraz tuzlu geldi almayı istiyordum olmadı altai f2 max 50 plus aldım oneririm

Motosikleti
Voge 250RR
Kuba'nın herhangi bir taşıtını almanızı önermem tecrübeyle sabit, ayrıca sana garantisini verebilirim elindeki rks ile alacağın kuba arasında fark yok ikisi de aynı çatı altında zaten, her sene benzer modelleri farklı bir şekilde sunuyorlar , sorun yaşıyorsun ve bu yüzden ne parça bulabiliyorsun ne de muhattap.

Elinizdeki rks sürülmeyecek vaziyette değilse biraz daha sabredip en azından orta kalite bi motosiklet almanızı öneririm. İkna olmadıysanız kuba scooterımda yaşadığım sorunlardan hatırladıklarımı tek tek yazabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar