Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
ScootFan Hakkinda

Temel Bilgiler

ScootFan Hakkinda
Yer:
Ankara
Motosikleti:
Jetmax 250
Mesleği:
Dış Ticaret Uzmanı
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
Kürşat Aykal

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
22
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
26 Nisan 2015 22:47
Üyelik
15 Mayıs 2013
  1. Merhaba Mustafa Bey, top case aparatı konusunda fabrikadan Selim Ergüngör'le görüşmüştüm (importmondial@mondialmotor.com.tr) "isminizi Ankara'dan Kürşat Aykal'dan aldım, aynı aparattan o da almış" dersen beni hatırlayacaktır. ama gerçekten söyledikleri gibi artık perakende satışı bırakıp bayiye yönlendiriyo olabilirler. aslında değişen bişey olmaz ama bayi fiyat bindirirse sıkıntılı. ayrıca hatırlatayım; bu ürün dolara endeksli geliyor ve ben 5-6 ay önce 240'a almıştım, şimdi 300 falan olmuştur. ayrıca şunu da söyleyim, ürün stoklarında yok abi sen parayı ödüyosun ve Çin'e sipariş ediyorlar; 1-2 ay sonra geliyor. ben kışa girerken acelesi yok diye dert etmemiştim.
  2. Kürşet bey merhaba arka çanta kitini nasıl yaptınız ve nasıl temin ettiniz var ise fotografları paylaşırmınız ben fabrika ile görüştüm parekende satışımız yok bayi üzerinden gelin diyor siz fabrikadan aldığınınız söylemişsiniz bu konuda bize yardımcı olunuz siz nasıl temin ettiniz acaba
  3. Kürşet bey merhaba ben de yeni bir jetmax aldım acab sizin motorda arka bagaj varmıdır var ise bagaj baglantı kitini nasıl temin ettiniz veya nasıl yaptınız.
  4. Kürşat kardeş jetmaxtan memnunmusun? Ben takipteyim sürekli hatırlarsın belki. Kaç km desin? Herhan gi bir sorun yaşıyormusun?Nasıl motor biraz özelden anlatırmısın? Altının alçak olması kaldırıma çıkmaya engel diyorlar o kadar alçaksa sıkıntı olmuyor mu?
  5. Kardeşim Jetmax tamamdır diyormusun yani? 2200 de bir jetmax var sahibindende onu alırsam sence nasıl bir karar vermiş olurum?teşekkürler
Toplam ziyaretci mesajı: 5