Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
pocemonmutlu Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
46
pocemonmutlu Hakkinda
Yer:
ISTANBUL
Motosikleti:
Honda CB650F 2018
Mesleği:
ELEKTRONIK TEKNISYEN
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
Mutlu Tekin Aydın

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
223
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
06 Aralık 2019 23:57
Üyelik
27 Temmuz 2007
  1. Merhaba, 2017 yılında cbr500r başlığına yazdığınız gönderinizi okudum. O zaman 102 kilo olduğunuzu yazmışsınız, ben de sizinle aynı kilodayım.Boyum 1.82. Rahat ettiniz mi oturuş pozisyonundan, kilo problem etti mi? saygılarımla
  2. Spy alarm hakkında banada yardım edebilirmisiniz? Konuyada msj attım motorsikletim yamaha fz6 Fazer.
  3. İyi akşamlar

    Alarm aktif durumda 4ma elektrik çektiğini ölçtüm.
    Motorumda 12V 10A akü var. Cocukların topundan tut kedilere, araçlar park ederken yakınlık sensörümü tetiklemesinden tut merakımdan ara sıra alarmı açıp kapatmama kadar 6 gün gece gündüz alarm aktif bir şekilde çalıştı ve 7'ci gün tek maşta motorum çalıştı. Ama "ben motorumu ayda 1 çalıştırırım" dersen durum değişir!.
    Örnek: saatte 5ma akım tüketen alarm 30 gün sonra 5X24=120ma X30=3600ma yani 1 ayda 3.6 amper tüketir. Eğer CBR125 motorun aküsü 6 amper ise 1 ay sonra motor çalışmakta zorlanabilir?.

    Eğer alarmın bağlantıları doğru yapılırsa kontağı kapattığın zaman alarm devreye kendi kendine girmez.
    Alarmı aktif ettikten sonra komple devre dışı bırakmak istiyorsan 15-20 saniye içinde kontağı açmalısın, yoksa tekrar alarm devreye girer.
    Alarmı uzaktan komple devre dışı bırakmak istiyorsan,
    1- Alarmı devre dışı bırak
    2- Motoru uzaktan çalıştır
    3- Motoru uzaktan stop et
    4- Hepsi bu kadar.
  4. İyi günler öncelikle spy alarm hakkında bilgilendirmeniz için çok teşekkürler...

    Benimde alarm ilgimi çekti yalnız kafama takılan birkaç soruyu sormak istiyorum

    Cbr125 2012 model kullanıcısıyım bu alarm benim akümü ne kadar dayandırır mesela hiç çalıştırmadan ne kadar dayanır tahminen?

    ve bu alarmın kendi kendine devreye girmesi var şimdi ben kahverengi kabloyu bağlasam normal motoruma bindim gezdim ama motor gündüz evin önünde ben gündüz alarmı aktif etmek istemiyorum sadece gece yatarken aktif etmek istiyorum ben normal motorda gezdikten sonra kontağı kapatsam alarm gene kendi kendine devreye giriyor mu? Boşuna akü harcamasın die bazen devreye sokmak istemiyorum bu mümkün mü?

    Çok teşekkürler iyi günler
  5. Merhaba ozer hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, ben ps'yi sattım yeni kymco xciting 250i aldım. bu motordan gercekten cok memnunum, seninde x-city ile mutlu olmanı temenni ediyorum guzel motor...
  6. merhaba eski ps ci arkadaşım bende dylanı sattıktan sonra yamaha x city aldım aslında kymcoda da gözüm vardı ama yamahaya karşı hep bi zafım var, ne yapalım çocukluktan kalma galiba. Senin motorla aran nasıl beklediğin gibi çıktımı yoksa seni pişman ettimi inşallah etmemiştir. İyi bakarsan sıfır gibisi yok Allah kazasız belasız kullamak, gezip tozmak nasip etsin.. Görüşmek üzere..
Toplam ziyaretci mesajı: 6