Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Tab Content
Hakkımda
Beğendikleri
FatihULUS Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
47
FatihULUS Hakkinda
Biyografi:
Merhaba arkadaşlar...

40. yılını Aşmış Bir REALİST olarak duygusuz bir insan gibi görünebilirim. Ancak durum sandığınız gibi değil.Ben yalnızca duyguların abartılarak yansıtılmasını gereksiz bulmuş, MotoVlog çöplüğünde işini severek yapan ,küfürsüz de iyi şeylerin yapılabileceğini savunan ve vıcık vıcık romantizme karşı duran SIRADAN Bir İNSANIM..
Motosikleti:
sym gts 250 evo i
Kan Grubu:
A Rh-
Ad Soyad:
Fatih ULUS

İmza


40. yılını Aşmış Bir REALİST olarak duygusuz bir insan gibi görünebilirim. Ancak durum sandığınız gibi değil. Ben, MotoVlog çöplüğünde işini severek yapan ,küfürsüz de iyi şeylerin yapılabileceğini savunan ve vıcık vıcık romantizme karşı duran SIRADAN Bir İNSANIM..

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
4
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
28 Şubat 2019 00:00
Üyelik
02 Kasım 2018

7 Beğeni

  1. FatihULUS
    FatihULUS bunu beğendi, post by Mamba09 Açık thread : Şile yolunda cüzdanımı düşürdüm.
    https://i.hizliresim.com/P14Wld.jpg
    Tarih: 12 Kasım 2018, 01:11
  2. FatihULUS
    FatihULUS bunu beğendi, post by Mamba09 Açık thread : Şile yolunda cüzdanımı düşürdüm.
    https://i.hizliresim.com/y68avM.jpg
    Tarih: 12 Kasım 2018, 01:11
  3. FatihULUS
    FatihULUS bunu beğendi, post by motorcrus Açık thread : Motosikletliden Yumruk Yiyen Şoförü, Başka Bir Motosiklet Sürücüsü Sakinleştirdi!
    adam piskolog gibi maşallah :D
    Tarih: 10 Kasım 2018, 21:50
  4. FatihULUS
    FatihULUS bunu beğendi, post by peyloride Açık thread : Motosikletliden Yumruk Yiyen Şoförü, Başka Bir Motosiklet Sürücüsü Sakinleştirdi!
    Sakinleştiren abi izlerken beni bile sakinleştirdi valla, helal olsun.
    Tarih: 10 Kasım 2018, 21:49
  5. FatihULUS
    FatihULUS bunu beğendi, post by noz Açık thread : Motosikletliden Yumruk Yiyen Şoförü, Başka Bir Motosiklet Sürücüsü Sakinleştirdi!
    Medyadaki kendini bilmez bu çirkef motor sürücüleri yüzünden utanç duyuyorum.Kapısı kapalı araba sürücüsüne vurup tabanları yağlayan pisliği savunup,araba sürücüsüne laf söyleyenleride kınıyorum.
    Tarih: 10 Kasım 2018, 21:49
  6. FatihULUS
    FatihULUS bunu beğendi, post by YBRMANİA Açık thread : Motosikletliden Yumruk Yiyen Şoförü, Başka Bir Motosiklet Sürücüsü Sakinleştirdi!
    dayı motorcuyu sıkıltırmış daha öncesi.motorcuda yumruğu durur durmaz yapıştırmış.motovlogcu abimiz güzel yatıştırdı herifi igt şurda çay çorba bişeyler iç dedi.
    Tarih: 10 Kasım 2018, 21:48
  7. FatihULUS
    FatihULUS bunu beğendi, post by Cloud Açık thread : Motosikletliden Yumruk Yiyen Şoförü, Başka Bir Motosiklet Sürücüsü Sakinleştirdi!
    Tebrik ediyoruz motorcu arkadaşı hepimize bir düşman daha yarattığı için. Sonra ben de diyorum ki bu hafif ticari araçlar niye hep beni sıkıştırıp ezmeye çalışıyor. Trafikte en çok doblomsu...
    Tarih: 10 Kasım 2018, 21:47