Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Suzuki Burgman 650 ilk defa motor kullanacak biri için fazlamı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    27 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM Duke 125 ve CBR 250R
    Arkadaşlar öncelikle merhabalar motorla geçen 3 günüm sonunda sizinle duygularimi paylaşmak istedim ve yeni başlayanlarada yararli olacagimi duşunuyorum en basta gene cc isinden girecegim 200cclik bir burgman aldigima okadar memnunumki anlatamam cunku biner binmez ilk kullandiginizda motor zevkinin cc ile alakali bir sey olmadigini anliyorsunuz ve hatta ilk gunler kullandiginiz zaman aklinizdan geciyor keske 150alsaydim bu bile zor geliyor ilk baslarda ama 2-3 saat sonunda alisiyorsunuz fakat daha alismaniz gereken cok sey var hemen keske 600cc alsaydim moduna sevketmiyor sizi. Birde daha ehliyetim olmadigindan fazla trafik icinde degildim ilk 2 gun trafiğe kapali mekanda dönüsler hakkinda kendi çabamla çaliştim ve cidden abartilacak birsey yok motoru dinlediginiz zaman o işide kiviriyorsunuz zaten bugunde 8 km uzakliktaki okuluma gittim geldim o zevk anlatilamaz yaşanir okulun otoparkinda park yeri arayan gencleri gordukce el hareketi yapmamak icin kendinizi zor tutuyorsunuz. 3 mevzuu ise yakit okadar soylenen insanimiz var yakit yuzunden hala motor almamak icin neden durduklari inanilmaz anlamsiz ama o mukemmel statu olarak gordukleri bmwlerini satacaklarina inanmak zor neyse sonuc olarak hayatimda aldigim en dogru kararlardan birinin keyfini suruyorum ve yeni alacaklarada ufak bir tavsiye ukalalik yapip yuksek ccden başlayip hayatinizla oynamayin her işin bir raconu vardir bu işinde raconu gercektn adim adim zevk ala ala bu isi hakkiyla yapmak ogrenmek.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    01 Temmuz 2010
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600 - 2008
    Doğru olanı yapmışsın. En keyiflisi hakikaten benzin derdin, park derdin ve trafik derdin yok. Bu 3 neden yeter zaten. Ben de 400 lük Majesty imi sattım 650 burgman alma aşamasındayım ama benzin zamları dusunduruyor. Bazen 2. el bir honda psi 150 mi alsam diyorum. Düşün 400 ten 150 ye düşmeyi bile düşünüyorum kaldı ki 4 sene bindim 400 lüğe. Hemde modifiyeli idi. Roket gibiydi. Trafik için düşük cc liler bence daha iyi. Acımıyorsun giderken benzine ve trafiği daha rahat yarıyorsun. En kısa sürede ehliyet sahibi olman dileği ile.

  3. #43

    Üyelik
    27 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM Duke 125 ve CBR 250R
    Valla bende 200 aldım cem Sonda CBR250'de aldım tahminimde bundan sonrada maksimum çıkacağım 500 cc olur çünkü ondan sonra motorun bir avantajı kalmıyor arabadan 500'lük alacağımda Kawasaki KLE500 olur.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)