ben bu motoru kullanmaya başlayalı sadece 1500km oldu, izlenimlerim ise şu şekilde:
yeni başlayanlar için gereğinden güçlü bir motor olduğunu düşünüyorum. 0 - 100km hızlanması 7 saniye, bir çok otomobili geride bırakabiliyorsun.
ara hızlanmalarıda doğru viteslerde yaparsan çok atik bir motor fakat 80km - 6.viteste hızlanmaya çalışırsan motor yığılıyor.
vites ve hız aralıkları ise şu şekilde, redline'a girmeden yaptığım ölçümlerde:
1. vites 55km 2. vites 80km 3.vites 120km.
açıkçası 4,5 ve 6'da max hız denemesi yapmadım ama hafif eğimli bir yolda (rampa yukarı gidiyordum) 5. viteste 160km'i gördükten sonra gaz kestim, açıkçası motor daha giderdi.
sakin kullanımda yakıt tüketimi 100km/4lt'e kadar düşüyor. karışık kullanımda ise şehir içi kullanımlarda genelde 100km/4.5lt fakat hız yapmayı seviyorsan sürekli 100km+ hızlarda yakıt tüketimi hissedilebilir şekilde artıyor.
amortisörleri sert, çukurlarda ve bozuk asfaltta rahatsız ediyor. üzerinde stok lastikler ıslak zeminde kayma eğilimine sahip, dikkat etmek gerekiyor.
sürüşü çok rahat, ayaklarından destek alarak dik kullandığında hiç yorulmuyorsun. ellerde uyuşma yada kollarda yorulma bu motorda olmuyor. 120km+ hızlarda motorun üzerine kapanarak rüzgardan etkilenmeden sürmek mümkün.
ben selesini rahat buluyorum, gerçi göreceli olarak kullanıcılar farklı şeyler söyleyebilir.
depo hava yaptığında bir geyirme sesi gelir bunu duyduğunda şaşırmaman için söylüyorum.
farları güçlü, otomobilere kendini rahatlıkla hissettiriyor ve gece sürüşü için rahat.
şimdilik aklıam gelenler bu kadar