Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

chopper honda suzuki ve kawasaki

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    05 Aralık 2008
    Şehir
    istanbul
    arkadaşlar herkese merhaba bu tarz bir konu çoğu kez açılmıştır eminim fakat kendim soru soramadığım için bir daha açmak istedim şimdiden teşekkürler
    honda shadow 750 ( C ve C4 diyorlar onlar hakkında bilgim yok)
    kawasaki vn 800 veya 900
    suzuki c 800
    merak ettiklerim sürüş rahatlığı, sağlamlık ve yakıt tüketimi
    burda bir şey daha danışmak istiyorum 1100 lük yamaha, honda da var vergisinde fark olmamasına ragmen yakıt tüketiminin yüksek olacağını tahmin ettiğimden yazmadım bir de değerlendirirken boyum uzun ve kütlem fazla ona göre değerlendirebilirsek sevinirim?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    05 Şubat 2009
    Şehir
    izmir-bodrum
    Motosikleti
    hyosung-gv 250
    suzuki gercekten guzel bir motor ayrıca enjeksiyonlu yani bu demekki digerlerine gore daha az yakar ve digerlerine gore daha heybetli duruyor kavasaki vn800 zincirli oldugundan dolay ben pek sıcak bakmıyorum ancak bunların arasından birini alcak olsam kesinlikle vn 900 ü alırdım kayış aktarmalı olanı cidden cok guzel görüntüsü var ancak kullanmadım boyun uznsa eger suzuki gercekten uzun boylular icin ideal ancak shadow vt750 yere cok alcak yani uzn boylu olduguna gore bacaklarının deponun üstünde gezmesi hoş olacagını düsünmüyorum ama shadow un performansı duyduguma gore cok iyiymiş ses olarakta içlerinde en güzel sesi veren shadow c 800 ün sesi bana shadow unki kadar tok gelmiyor karar senin ama suzuki gerçekten işçiligini bu motorda gostermiş seçim senin

  3. #3
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2006
    Şehir
    Istanbul, Tekirdağ
    Cruiser (chopper) dediğin makine bir kere şaftlı olacak. Yeni nesil ise enjeksyonlu ve sıvı soğutmalı olacak. Tel jant kullanacak. Heybetli duracak.

    Bu tüm özelliklerin toplandığı makine Suzuki C800!

    Shadow da yeni yeni enjeksyonlu geliyor ancak ebat olarak küçük. Çok alçak. Dolayısıyla her daim Suzuki C800 derim. Fuarda 2008 modelleri anahtar teslim 16.000 liraya veriyorlardı; hazır param yoktu. İçim gitmişti..
    Belki hala vardır aynı kampanya.. Araştırmanı tavsiye ederim.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

  4. #4
    halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2008



  5. #5
    ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2007
    Şehir
    S.Cedid
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Hepsi birbirinden güzel makineler. 3 sene evvel dragstar kullanmıştım. Düş kalk devam et öyle sağlam makine idi.

    Şimdi fiyatlara baktımda bayağı fark var aralarında. En ucuzu honda.

    Senin yapman gereken Kızıltoprağa gidip 4 markanın üzerine oturup hangisinde kendini rahat hissediyorsan vede gözüne güzel geliyorsa onu almandır.

    Yakıt tüketimleri aynı kategoride olunca fazla fark olmayacağıdır.


    Kolay gelsin
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

  6. #6
    katip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2008
    Suzuki'nin plastik aksamlı olduğunu duymuştum. Ben olsam fiyatlar da düşmüşken bir Honda Shadow alırım. Ennginn'in dediği gibi üzerine oturup deneyerek hangisi içine sinecekse onu al derim. Fiziksel özelliklerinle de alakası var. Yukarıda bir arkadaş Honda çok alçak ve ebat olarak daha küçük diyor. Benim gibi kısa boylu birisi için biçilmiş kaftan Yani sen de kendi fiziksel özelliklerini de dikkate alırsın artık. Dragstar 650 sıfır olarak yok artık. beldeyama.com.tr de yok en azından. Kawasaki üzerine pek bilgim yok ama görüntüsü çok heybetli.
    Motorları maviliklere süreceğiz.

    Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.

  7. #7

    Üyelik
    05 Aralık 2008
    Şehir
    istanbul
    hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. son olarak fikrimdeki değişiklikleri aktarmak istiyorum; yamaha ile ilgili şunları söylediler 650 cc biraz güçsüz kalıyormuş o yüzden 1100 cc daha iyiymiş ama bu seferde yakıt giricek işin içine. Böyle bir durumda otomatik olarak 750 ve 900 cc motorlar dikkatimi çekti. açıkçası kawasaki biraz daha iyi görünüyor gibi geldi bana ama görüntü her şey demek degil ama heybetli olması lazım. en azından shadowdan büyük 1100 lük bi dragstardan az yakan ve uzun yolu rahat olan. var mı böyle bir şey

  8. #8

    Üyelik
    19 Mart 2009
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    vn800 drifter
    2006 Ve üzeri C800 Ler Ufak
    Düşük Km Li 2001 2003 Arası C800 Bulursan Tabi Satmaya Kıyarlarsa Sakın Kaçırma Derim Görüntü Duruş Sürüş Inanılmaz Bir Motosiklettir Terübelerimle Sabittir

  9. #9
    LordofDarkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ocak 2008
    Şehir
    Mersin
    bende heybetli motorları beğeniyorum ama bu tarz bir motor almaya karar verdiysen benzinin hesabını yapmaman gerekir ( :

  10. #10

    Üyelik
    31 Ocak 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 1100
    Ben bütün bahsettiğiniz modelleri uzun yolda uzun süre kullandım.Hiç biri Ds 1100 ile kıyas götüremez. 1000 cc üstü cruiserlar la 1000 cc altındakiler arasında büyük fark var.
    2 sene dragstar 650 kullandım. kütle ve Performans eksikliği artçılı kullnımda birtakım sıkıntıları yüzünden, 650 cc satıp 1100 cc aldım. son 2 senedir de 1100 cc dragstarım var..Şiddetle tavsiye ederim.Torku müthiş.Estetiği cruiserlar içinde bana göre en mükemmeli.Tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir cruiser.Kadranında yazanı çok rahatlıkla fazlasını yapar. artçılı kullanımda asla artçının varlığını, ağırlığı hissettirtmez. Bayırı veyahut virajı girdiğin viteste çıkarsın.Sınıfının en yüksek torklu makinasıdır.
    Yakış artışı ise 800 ,750, 650 ,900 cc ler ile hemen hemen aynı diyebilirim.

  11. #11
    aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    iki teker
    1000 cc ve üstü


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)