Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

celikmotor-martian.modeli??

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    onderugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    arkadaslar celik motosikletin martian modelini kullanan varmi .nasil memnunmu,iyi taraflari kotu taraflari nelerdir.yada goren bilen duyan iste.ben motoru gordum ve begendim.fiyatida bence makul.almayi dusunuyorum. sitedeki motorcu arkadaslardan ve ustalardan yinede bi fikir ve gorus almakta fayda var diye dusunuyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    forumda bi ara çelik motorun kalitesi ve servisi hakkında olumsuz yorumlar yapılmıştı.. ben olsam çelik motordan uzak dururdum..
    CBR 600F Honda,

  3. #3

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    bir ara değil sık sık yapıyoruz o yorumu ))

  4. #4

    Üyelik
    10 Haziran 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    çelik-martian
    herkese slm arkadaşlar,
    yaklaşık 2 aydır kullanıcsıyım martion model motorun, aslında bakarsanız pek bi bilgim yoktu motorlar hakkında. başlangıç oldu ve kullanarak öğrenme yolunu seçtim. bu sebepten takdir edersinizki diğer modellerle kıyaslama yapamıcam. genel olarak memnunum. kendi kullanıcı hatalarım oldu bi kaç kere, acemilik işte. sol aynayı garajından çıkarırken vurdum ve değiştirmek zorunda kaldım.

    asıl kafamı kurcalayan ise, ilk seferler acemiliğimden dolayı pek önemsemediğim ama git gide benim için önem kazanan hız ibre göstergesindeki sorun. şöyleki: ibre hassas değil, yani hızdaki değişmelere hemen tepki göstermiyor, hatta bazen durmamın üzerinden 10-15 saniye geçmiş olmasına karşın hala ibre 30 km yi gösterdiği oluyor. şu an 900 km yaptım ve ilk bakımında servisine de danıştım , bana ibresinde mil ve km göstergesi olduğundan böle bi sorun olduğunu söylediler ama çözüm getirmediler. dediğim gibi ilk günler genelde aynı hızla ve epey yavaş gittiğimden pek önemsemediğim bu konu hakkında bu günlerde epey rahatsızlık içindeyim. yapmam gereken nedir? yardımınızı bekliyorum arkadaşlar...

    şimdi onderugur arkadaşım; hergün maltepe-beşiktaş arası gidip geliyorum, yani günde 35 km civarı ve 4 günde bir yakıt alıyorum , bu da 1 depoyla yaklaşık 140 km demek oluyor. deposu yaklaşık 6,5- 7 litre civarı yakıt alıyor.

    aklıma gelenler bunlar, varsa sormak istediklerin yardımcı olmaya çalışırım.

  5. #5

    Üyelik
    23 Temmuz 2009
    Şehir
    istanbul / Yalova
    Motosikleti
    MartianX 2009
    km olarak baya ii gidiyormuş. ama ibrenin öle yapamamsı lazım.biraz saçma olmuş mil/km açıklaması. bence bi söküp baksınlar.sende boş geçme çünkü serwisler söylemezsen üzerine gitmezsen yapmıyorlar.sen baskını yap kardeşim.

    bence ii bir motor.tabiki kullanmana ve bakımına bağlı.yakıtta ise 2kişi ğer olursa çok yakıyor.ama 1000kmden sonra iice azalır diorlar.ama ben memnunum.warsa başka bi sorun yardımcı olmaya çalışayım.
    Hayatın Anlamı Senin ona Verdiğin Anlamdır...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)